Женска психика и пикъп
Модератор: Общи модератори
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Re: Женска психика и пикъп
Tва на 25 да си тотал щета и да си нямаш идея как да си намериш жИнЪ...
Тъкмо си помисли човек, че не можем да паднем по-надолу от нивото на бгмама и се намира някой да докаже обратното 

- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
Не те знам тия неща дето ги дрънкаш дали са истина, ама такав кютек можеш да пикъпнеш, че после тебе линейка ще те пикъпва, ако така се пробваш да опрашиш всяко цветче което видиш. Въпреки че ако от далеч си личи че си безобиден, шанса е много малък.
Tires are evil - destroy them all ...
firstduo93 написа:Е аз знам че се пише прочел съм ама бързах да го напиша на тела но както и да е . Това което съм осъзнал е че винаги има 2 групи от хора , постигащи и хейтващи постигащите . Това са като рокаджиите дето не са правили песен от 15 години и разчитат на старите си песни, но в същото време мразят и обиждат чалга певиците дето всяка година вадят хитове и ги е яд защото чалгата е по-популярна. И не не съм чалгар просто го давам като пример да разберете какво се случва . Това което искам е никога да не съм във хейтващата група , пък вие си знайте вашето. Айде аз няма да пиша повече няма смисъл ,оставям ви темата да си чатите . Лек ден.
Тва със свалянето на мацки по баровете треа да е некъф корифей в развитието на мъжкия индивид ли че да приемаме темата толкова сериозно колкото на теб ти се иска? Тва колега се прави в тинейжърските години до 20, защото след това започва живота, ама този истинския ако ме разбираш. Ся ако мама и тате ти плащат масрафите и шейсетката разбирам защо се държиш по този начин. Интересно ми е какво работиш? И от толкова много книги дето си прочел трябваше да знаеш, че унивесална рецепта или учебник по житейските въпроси няма, защото това не е математика за да го изчислиш с някаква точност.. И ако искаш все пак да цапнеш нещо наистина като идеш в бара нема да гледаш мадамите с овчи поглед, ами загледай така дискретно и търпеливо коя ти пуска око и тогава стреляй, но не така директно както си правил с другите " ела да танцуваме" това не е лафка човек, малко трябва да си хитър... Друг вариант ако си нетърпелив можеш да се кросдреснеш като жендър и така да си намериш женска компания. Мацките и без това си падат по меките китки и лесно стават "приятелки" с това нещо.

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
madafaka_donkele написа:Tва на 25 да си тотал щета и да си нямаш идея как да си намериш жИнЪ...Тъкмо си помисли човек, че не можем да паднем по-надолу от нивото на бгмама и се намира някой да докаже обратното
Ти сериозно ли не се усещаш, че пичагата троли?

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Точно! Ама вие го отчаяхте младежа, сега ще спре да пише и темата ще умре безславно... Що разваляте купона, откога не сме имали толкова весела тема...

За да я поддържаме жива - я всеки да сподели най-големите си издънки при свалките. Хем да е весело, хем да се поучим от чуждия опит (макар и негативен)...

За да я поддържаме жива - я всеки да сподели най-големите си издънки при свалките. Хем да е весело, хем да се поучим от чуждия опит (макар и негативен)...

Excellent! Steven is my name!
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Според мен авторът на темата е много ярък пример на интернет поколението..
Дават му пример с истински сваляч (да почива в мир момчето) , той пак го нарича с термин от олигофренските (му) клипчета. И по мое време имаше такива пичове, просто мацките им се лепяха, и можеха да имат (почти) всяка! Е, разбира се, обикновено бяха 'лоши' момчета..
Да тръгнеш да заговаряш куцо и сакато наред, белким някоя ти върже.. много тъжно ми се струва. Не ме ли жегне нещо вътре, като я видя.. за чий ще я заговарям.. а това се случва толкова рядко..
Като си помисля.. на 25 бях женен (за първата ми жена
) , живеех на 5 хиляди километра от вкъщи и бачках по 14 часа на ден..
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Дават му пример с истински сваляч (да почива в мир момчето) , той пак го нарича с термин от олигофренските (му) клипчета. И по мое време имаше такива пичове, просто мацките им се лепяха, и можеха да имат (почти) всяка! Е, разбира се, обикновено бяха 'лоши' момчета..

Да тръгнеш да заговаряш куцо и сакато наред, белким някоя ти върже.. много тъжно ми се струва. Не ме ли жегне нещо вътре, като я видя.. за чий ще я заговарям.. а това се случва толкова рядко..
Като си помисля.. на 25 бях женен (за първата ми жена

- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
FaceOff написа:Като си помисля.. на 25 бях женен (за първата ми жена) , живеех на 5 хиляди километра от вкъщи и бачках по 14 часа на ден..
На 5000км от жена ти ли (вкъщито)? Късметлия!

- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело

- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
Superexstatic написа:madafaka_donkele написа:Tва на 25 да си тотал щета и да си нямаш идея как да си намериш жИнЪ...Тъкмо си помисли човек, че не можем да паднем по-надолу от нивото на бгмама и се намира някой да докаже обратното
Ти сериозно ли не се усещаш, че пичагата троли?Една от най-силните теми последно време
Аз се моля да троли, но познавайки днешната младеж, не бих се учудил и ако говори истини..

- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
Абе аз да се възползвам, докато още темата е активна, да видим малко мъжко мнение.
Мили мъже у тоа форум, според вас какво е нужно на една дама, за да е щастлива и да остане при даден мъж? (Щото, ако не е щастлива, надали ще си стои?) Любов, внимание, подаръци, пари, коли, апартаменти, забавления, екскурзии.... и т.н. и т.н. Става въпрос за по-сериозни отношения малко, щото тия еднодневки ... нали.
Тва е малко ала "какво искат жените", но както стана ясно - мъжкото мнение е в пъти по-релевантно и адекватно
Мили мъже у тоа форум, според вас какво е нужно на една дама, за да е щастлива и да остане при даден мъж? (Щото, ако не е щастлива, надали ще си стои?) Любов, внимание, подаръци, пари, коли, апартаменти, забавления, екскурзии.... и т.н. и т.н. Става въпрос за по-сериозни отношения малко, щото тия еднодневки ... нали.
Тва е малко ала "какво искат жените", но както стана ясно - мъжкото мнение е в пъти по-релевантно и адекватно

- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
Pisobella написа:Абе аз да се възползвам, докато още темата е активна, да видим малко мъжко мнение.
Колежка с извинение,но за мен най-важното за жената е Х*я или по-точно уменията на нейния мъж в леглото. Една жена получава ли оргазми редовно тя е щастлива, ако ще и това да е в бедност. За мен най-важното за една жена е да бъде задоволена сексуално и мъжа до нея да я кара да се чувства обичана и желана! Всичко останало е маловажно...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
Vra4anin написа:Ако тя не го иска, вътрешно за себе си не е казала "това е Човекът" и не се е обвързала емоционално с него, той ако ще да е най-красивия (според общите разбирания), най-богатия и най уестия - все тая. Не може да се опише, някои му казват "любов", други "химия", трети "самонавиване", де да знам.
Имам предвид в ситуацията, когато явно жената е решила, че тоя мъж си заслужава. И после какво? От страна на мъжа? Всичко е точно ли? Какво се иска, за да продължава тая жена да вярва в тоя мъж?
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
Pisobella, направих ти тема, за да не разводняваме тази

Материалните неща ? Те както ги има така може и да изчезнат. И какво, ще се разделяме ли ? Интимният живот ? А ако утре се разболеем... ? Рутината е неизбежна, става дума за много години съвместен живот. Според мен е важно усещането на чувство за отговорност в партньора, желанието му да бъдете екип.
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
Knoxville_ написа:Pisobella, направих ти тема, за да не разводняваме тази![]()
ако исках отделна тема щях да си я пусна и сама, не мислиш ли?