Женска психика и пикъп
Модератор: Общи модератори
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Re: Женска психика и пикъп
Да не излезете комшии с Врачанина...
Гледайте - френците сложиха прът в колелата на пикапа... Точно пък от тях не го очаквах:
https://fakti.bg/world/289376-90-globa-za-seksualen-tormoz-na-ulicata

Гледайте - френците сложиха прът в колелата на пикапа... Точно пък от тях не го очаквах:
https://fakti.bg/world/289376-90-globa-za-seksualen-tormoz-na-ulicata
Excellent! Steven is my name!
- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
[/quote]Ще задобрееш с времето, само постоянство трябва (егати, същото повтарям всеки ден на моя тиквеник, само че за училището...). Я обясни за тая символика, че нещо не разбрах... Значи танцувате и се гледате в очите, и тя - какво? Наравила символ на приятелките си?
[/quote]
Ми танцува пред мене и ме гледа в очите казвайки ела да се разпердашим(не го казва а го показва с очите си),после прави знак на приятелките си че не ме харесва . Дори пиян веднага разбрах че това е въпрос на его, иска да опънна и да ми откаже пред приятелките си и да се чувства искана . Аз обаче реших да и контрирам егото и да се махна , така тя остана сама като дърво . Преди да съм забравил забравих да опиша още един сет(бях забравил за него) . Видях отдалече някаква циганка с червено облекло , викам айде поне да потренирам .Отидох приближих се и казах айде да потанцуваме (това ми е опънинга ), тя стои и гледа като дърво и ми отвръща с приятелки съм (които ги нямаше там още). Отвърнах и със ''че какво от това , и те да дойдат при нас '' ,не казва нищо и стори като дърво само се смее. След това дойдоха 2-те и приятелки и ми казаха да си ходя по масата , реших да остана тъй като циганката беше ухилена . Викнаха охрана той дойде и ми каза да си ходя по масата , казах нямам маса бях прав със бирата в ръка и си тръгнах. Това беше и последния ми сет за вечерта . Сега тази събота имам рожден ден и ставам на 25 и ще пробвам пак в някой клуб

Ми танцува пред мене и ме гледа в очите казвайки ела да се разпердашим(не го казва а го показва с очите си),после прави знак на приятелките си че не ме харесва . Дори пиян веднага разбрах че това е въпрос на его, иска да опънна и да ми откаже пред приятелките си и да се чувства искана . Аз обаче реших да и контрирам егото и да се махна , така тя остана сама като дърво . Преди да съм забравил забравих да опиша още един сет(бях забравил за него) . Видях отдалече някаква циганка с червено облекло , викам айде поне да потренирам .Отидох приближих се и казах айде да потанцуваме (това ми е опънинга ), тя стои и гледа като дърво и ми отвръща с приятелки съм (които ги нямаше там още). Отвърнах и със ''че какво от това , и те да дойдат при нас '' ,не казва нищо и стори като дърво само се смее. След това дойдоха 2-те и приятелки и ми казаха да си ходя по масата , реших да остана тъй като циганката беше ухилена . Викнаха охрана той дойде и ми каза да си ходя по масата , казах нямам маса бях прав със бирата в ръка и си тръгнах. Това беше и последния ми сет за вечерта . Сега тази събота имам рожден ден и ставам на 25 и ще пробвам пак в някой клуб

- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Колега сложи една скрита камера ще изкараш пари от такива записи...

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
Пробвай с някоя сляпа, може и да ти върже 

- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Абе едната била дебела, другата някакви номера въртяла, третата циганка... Викаш - пиян си бил, а много пробираш. И каква е тая бира, нали си се бил отрязал яко? Или бирата е за изтрезняване?
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Е това е друг сет сега. Защо не внимавате?
Честит рожден ден. Успех в пикъпа и да разправяш после!
Честит рожден ден. Успех в пикъпа и да разправяш после!
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
firstduo93 написа:Ще задобрееш с времето, само постоянство трябва (егати, същото повтарям всеки ден на моя тиквеник, само че за училището...). Я обясни за тая символика, че нещо не разбрах... Значи танцувате и се гледате в очите, и тя - какво? Наравила символ на приятелките си?Ми танцува пред мене и ме гледа в очите казвайки ела да се разпердашим(не го казва а го показва с очите си),после прави знак на приятелките си че не ме харесва . Дори пиян веднага разбрах че това е въпрос на его, иска да опънна и да ми откаже пред приятелките си и да се чувства искана . Аз обаче реших да и контрирам егото и да се махна , така тя остана сама като дърво . Преди да съм забравил забравих да опиша още един сет(бях забравил за него) . Видях отдалече някаква циганка с червено облекло , викам айде поне да потренирам .Отидох приближих се и казах айде да потанцуваме (това ми е опънинга ), тя стои и гледа като дърво и ми отвръща с приятелки съм (които ги нямаше там още). Отвърнах и със ''че какво от това , и те да дойдат при нас '' ,не казва нищо и стори като дърво само се смее. След това дойдоха 2-те и приятелки и ми казаха да си ходя по масата , реших да остана тъй като циганката беше ухилена . Викнаха охрана той дойде и ми каза да си ходя по масата , казах нямам маса бях прав със бирата в ръка и си тръгнах. Това беше и последния ми сет за вечерта . Сега тази събота имам рожден ден и ставам на 25 и ще пробвам пак в някой клуб
Колега с тоя опънинг е нормално да имаш такъв ендгейм минавайки светкавично през мителшпила.

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998

Това е най-великата тема в тоя раздел! А автора направо жив да го оплачеш.
Tires are evil - destroy them all ...
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Друг сет... Ама нали същата вечер, когато е бил пиян? Аз така разбрах...
Ти само тоя опънинг ли ползваш, или имаш и други? Щото като видиш, че не върви с него, може да смениш репертоара. Честно, аз ако тръгна да свалям циганка и след 2 минути и ме изгонят с охрана - сериозно бих се замислил за ефективността на методите си...
Хайде честито за РД и от мен, въпреки че все още предстои. Хубава възраст... Аз на 25 вече бях завършил института и бачках, хем съм служил 2 години в армията.
Ти само тоя опънинг ли ползваш, или имаш и други? Щото като видиш, че не върви с него, може да смениш репертоара. Честно, аз ако тръгна да свалям циганка и след 2 минути и ме изгонят с охрана - сериозно бих се замислил за ефективността на методите си...

Хайде честито за РД и от мен, въпреки че все още предстои. Хубава възраст... Аз на 25 вече бях завършил института и бачках, хем съм служил 2 години в армията.
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
От забавно почна да ми става тъжно
доста тъжно ...

- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Няма основание за песимизъм... За дебелата и за циганката всичко е ясно - и двете просто не са могли да повярват на късмета си (че такъв готин пич ги сваля), блокирали са от притеснение и реагирали неадекватно (едната го отблъснала, а другата извикала охраната). Само повече оптимизъм и увереност трябва да има и... работата ще стане.

- kikko
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
Работата е тегава.
Запиши някакъв курс,ама да не свързан с автомобили и оръжия,на който се предполага,че ще има женско присъствие-език,управление на проекти или нещо такова. Там се предполага,че ще срещнеш някоя с повече от една мозъчна клетка и покрай ученето и домашните я заведеш на бар с колата, почерпиш някое друго пиене, кажеш няколко свестни приказки(по начина по който пишеш ми се струва,че имаш нещо в главата) и без "загубеняшките" пикъп техники ще се уредиш с момиче. 
П.С. След бара не се прибирай с колата,че може да стене беля...

П.С. След бара не се прибирай с колата,че може да стене беля...
E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
Не то пуси колко искаш . Проблемът е че аз искам да се подобрявам като личност и затова тренирам върху това да отида при напълно непознато момиче и да я накарам да ме хареса , тоест това е скил който се тренира . Иначе всеки може да си намери приятелка от социалната среда . Освен това най-добрите седюсъри не са започнали да бележат от 1-вият път , това нещо се тренира със месеци и години докато станеш добър . Другото което е тука ми говорите сякаш съм бил в лесни ситуации и не съм успял , аз влизам на бас че 99 % от хората тук няма да могат да отидат при непознато момиче и да я заговорят , аз поне това успях макар и с помоща на алкохола . Иначе се бях натряскал вкъщи с уиски , после си купих бира на ръка и тъй .
kikko аз кола нямам предстои ми покупка на е60 като за целта ще си взема отпуска април месец и ще започна да си търся читава бройка , мс за съвета .
kikko аз кола нямам предстои ми покупка на е60 като за целта ще си взема отпуска април месец и ще започна да си търся читава бройка , мс за съвета .
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
Ее като си земеш е шейсетката, сами ще скачат вътре и ти ще викаш: "абе бягайте, бягайте от тука, стига сте ми се бутали".
Не ти трябва бас, аз от сега ти казвам че в такива представления като твойте не участвам.

Не ти трябва бас, аз от сега ти казвам че в такива представления като твойте не участвам.

Tires are evil - destroy them all ...
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
Страх те е, че ще свали повече мацки от теб, нали