Женска психика и пикъп

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Re: Женска психика и пикъп

Мнение от Borymeckata » 04 Мар 2018, 11:44

firstduo93 написа:Knox недей че момчето много се напрегна , дай му един валидол ако имаш :D :D

То и аз така - направо не мога да спя, като разбрах какви зловещи свалячи щъкат наоколо... Вече няма да пускам жената да излиза сама, в краен случай - само до най-близкия магазин, с черна бурка до петите. :conf: :conf:
Excellent! Steven is my name!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: DACIA

Мнение от Knoxville_ » 04 Мар 2018, 11:55

Обувай я с железните гащи и хвърляй ключа в кладенеца :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от firstduo93 » 04 Мар 2018, 12:10

Не не казвам че съм голям играч или нещо дори обратното затворен типаж . Всичко тръгна от това че преди време имах една афера с 12класничка но нещата не се получиха с нея и от там ме хареса и другата дето ме гони 2 години и до ден днешен ми е навита ама аз не искам . Задържайки атракцията толкова дълго и другите момичета започнаха да се чудят ''кой е този '' и те започнаха да се интересуват . Сега не знам дали в това даскало има ученичка която да не иска да се запознае с мен . Всъщност има един интересен факт ,момичетата харесват момчето които други момичета харесват . И те така те самите от нищото ме издигнаха до небесата в продължение на няколко години, проблемът е че аз не ми се занимава с деца , искам момиче на моите години ама те са женени . Има такива които и да са женени пак пишат на мен ама те са миазми . Вие май си мислите че си измислям амам както искате , аз нямам нужда да се доказвам пред никой.

2 много интересни електронни книги тук https://www.youtube.com/watch?v=Ix_Wg7RFLQU&t=1135s https://www.youtube.com/watch?v=ywQicQHerJs
Последна промяна firstduo93 на 04 Мар 2018, 12:27, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 04 Мар 2018, 12:13

Абе тя моята като мина 50-така вече не е толкова страшно, ама вас, с младите и наточени гаджета, не мога да ви мисля... :kuku: :kuku: С толкова настървени пикападжии наоколо, при това - със сериозен научен подход и перфектно подготвени от клипчета в Ю-Туба, нямате никакъв шанс, пичове. Ще ви забършат гаджето докато я возите на седалката до вас, казвам ви. Само да се загледаш за секунда настрани и... край, мацката заминала с някой пикап, а ти ще си подсмърчаш сам в БМВ-то... :dunno: :dunno:
Excellent! Steven is my name!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Knoxville_ » 04 Мар 2018, 13:39

Докога трябва да чакаме БМВ да изкарат пикап от поточната линия? Питам и отговор не чакам. Мерцедес вече правят Х-клас и ще дръпнат доста клиенти. :ok:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 04 Мар 2018, 14:00

Borymeckata написа:А С толкова настървени пикападжии

:ahah:

Иначе колега Фройд на 25 години, нормално е ученичките да плямпат бла-бла по между си и да се интересуват на кой е навита съученичката им. Ама вие уж за жени говорихте, при това не от най-тъпите с акъл на недоразвита ученичка...защото има и умни ученички, които хич не им дреме кой е оня от пътя и за какво се бори.
Ама ако искаш да те харесат всичките там удари я, стига си бягал, ако се представиш добре после може и друга да си уредиш. Заеби ти нета, върви и поживей малко.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 04 Мар 2018, 14:24

Knoxville_ написа:Докога трябва да чакаме БМВ да изкарат пикап от поточната линия? Питам и отговор не чакам. Мерцедес вече правят Х-клас и ще дръпнат доста клиенти. :ok:

Тамън щях да питам :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 04 Мар 2018, 18:35

Еййй, колко сладурска тема! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
За малко да я пропусна! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Липсвах ли ви? :wave:

Чета си аз и се забавлявам. Ох, да науча и аз нещо ново за женската психика, еййй!!! И тия тактики дето ги прилагаме/ни ги прилагат.
А тия двамата младежи от първите клипове се опитват, ама слабо слабо, да са мъжкият вариант на Кобилкина? :mhihi: :mhihi:

bum_bum написа:А ако си грозен или поне нямаш пари всичките по-горни качества не ти вършат никаква работа.

Сетих се за оня лаф - Ако си дебел и с пари, си мечо. Ако си дебел и без пари, си свиня. :lol: :lol:

Иначе тва с парите и изтупания вид работи с някои, с други не, и то за тия бързите и лесните случки. Жените си харесват мъжете по разни техни си критерии, и дали в техните очи ставате да се грижите за нея/семейство/дом и каквото там, а това дали си алфа, малфа, напомпан и нам-си-кво... е без значение. Щото и дебел и без пари, пак може да си мечо ;)

Женските шит-тестове?! Ох, и се нагледах на ШИТ видеа. А щом ги има, и то не са никак малко, значи явно има интерес и нужда от тия работи. Ама то генерално има нужда от малко приказки за КАК ДА ОБЩУВАМЕ изобщо....

Иначе да, всичко е психология, социология.

firstduo93 написа:И да тези приказки че трябва да си интелигентно и добро момче няма да проработят, научно доказано е че жените харесват задници.
............
Жените не дават и 5 пари колко пари имате.Те се привличат от вашият характер но от заднишки характер.

Може ли малко така, научно-доказателствени факти, статии нещо? Ама не статийка от Жената днес, или линкчета от тубата, нали ... Дефиницията на заднишкия характер, па да видя и аз къде го бъркам .... знам ли?

klintan66
от нещата, които пишеш, малко ми се гади. :confused:
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от firstduo93 » 04 Мар 2018, 19:16

Всички книги написани за възоснова на женска психика . Това което е атрактивно за жените е самочувствие, решителност , лидество тоест ти да кажеш къде ще ходите на вечеря а не момичето да решава ,това да е искан от други момичета ,да има амбиция да постигне нещо . Когато казват алфа те имат впредвид тези характеристики а не някой темерут който е лош към хората и търси да се бие с някой . Неатрактивни качества така нареченият нийдинес (не знам каква е думата на бг ) ама тези момчета дето ви носят цветя и и шоколади и ви се молят постоянно и ви целуват краката . Липса на лидерство , примерно да остави момичето да командва в връзката .Липса на самочувствие , демек си безполезен за тях. Това е генералното , иначе има различни жени и различни вкусове . Проблемът който е богат мъж със неатрактивните качества може да предизвика някаква атракция с парите си но жената ще му изневери много бързо , те са биологично създадени да търсят алфа качествата които изброих . А това което привлича мъжа е много просто , стройна фигура с големи цици и стегнат гъз ( при нас атракцията е доста по-проста) .

И между другото момичетата нямат грам идея какво ги привлича , затова винаги съм казвал на приятели съвет от момиче за това как да уредим момиче не бива никога да взимат , тъй като просто няма да проработи .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pisobella » 04 Мар 2018, 19:25

Разбирам, че източникът на научно-доказателствените факти си ти самият?
Много голямо нищо изписа...

Има някакви генерални характеристики, които се харесват, ама също така и тия работи отиват по дяволите, някоя мадама като си хареса някой льольо и не проумяваш кво му харесва и защо. И те така...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 04 Мар 2018, 19:42

Схемата е проста, мислех да я начертая ама ме мързи.

Харесва те -> пикъпваш.

Не те харесва -> греда.

Имаш пари, но не те харесва и не е миндил -> греда.

Имаш пари, не те харесва, но е миндил -> пикъпваш.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pisobella » 04 Мар 2018, 19:49

bum_bum написа:Схемата е проста, мислех да я начертая ама ме мързи.

Харесва те -> пикъпваш.

Не те харесва -> греда.

Изображение !!!

(ама да няма обърквация сега с тва сърчице, няма тука схема с пикъпване! :mhihi: :mhihi: )
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Knoxville_ » 04 Мар 2018, 19:54

bum_bum написа:Схемата е проста, мислех да я начертая ама ме мързи.

Харесва те -> пикъпваш.

Не те харесва -> греда.

Пропусна само:
Харесва ти, но се оказваш смотаняк - греда.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 04 Мар 2018, 19:54

Pisobella написа:Еййй, колко сладурска тема! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
За малко да я пропусна! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Липсвах ли ви? :wave:

Охо, кой се появи... :wave:
(Леко ми удря на спама :mhihi: )

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 M50B20
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от shlosera » 04 Мар 2018, 20:09

Кво излиза всички жени да к***и и са готови да си легнат с всеки с големи уши дето ги заговаря на мегданО и е алфа, бета, гама... Сигурен съм. Всички обичат да ги командват къде ще вечерят, къде ще ходят и тн и за това съм "сигурен" ама само аз съм ударил гредата та с жената все сме на нож за нещо. При жените си има к***и ама не всички са такива (то и при мъжете има педали, но това не означава, че всички искат да ги боцкат отзад). Ако някой се мисли за големия еб*ч щото ги вкарва в леглото с две думи, да се замисли дали не е*е само миндили дето са си легнали с още 50 като него....
Лично мнение не ангажирам никой с него, ама що годе свястна жена, ако не иска да си легне с теб Ален Делон да си и да я замеряш с милиони пак няма да те огрее....
П. С. Вземете вижте ogata кви работи прави с 28цата стига писахте глупости тука :D :D :D

Изпратено от моят G3311 с помощта на Tapatalk

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата