Женска психика и пикъп
Модератор: Общи модератори
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
Re: Женска психика и пикъп
firstduo93 написа:Боримечка това не е някакъв гарван който отива да досажда на момичетата.Пикапът има точно определени тактики .Първо опънинг демек заговаряш момичето със нещо случайно тип ”кой лъже повече мъжете или жените” . После идва така нареченият хукинг където я пръскаш от майтапи и трябва да и вдигнеш настроението.После и взимаш номера и така. Има и други техники негове,амогове,стейт пъмп,ентайтълмент. В случаят колегата лизърд говори за ъпроъч ензаяти тоест където ни е страх да ги заговорим и аз го имам това. Това не е да си поредният некадърник дразнещ момичетата а да го правиш професионално.

Ин май опиниън дъ юсе ъф дийс псевдно-сайънтифик тиорис, суперстишънс, класисификейшънс, дисиплинс енд спуриоус техникс кен бе кънсидърд ес а десперът ефорт то нормалайзе енд популайз одъруайз рейшънал процес.
Tires are evil - destroy them all ...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Конфърм енд стенд бихайнд ю!
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Пичове, респект! Никоя жена няма да устои пред такова перфектно владеене на говорим английски. Сега ако се научите и да пишете...

Excellent! Steven is my name!
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
Аs можем.
> zdr kp bepce ; )))
- (seen)
> kaksi kakvo si praika6
- (seen)
> ako ne me razbira6 na angliski kato pi6a da ti pi6a na latinica ^^
> zdr kp bepce ; )))
- (seen)
> kaksi kakvo si praika6
- (seen)
> ako ne me razbira6 na angliski kato pi6a da ti pi6a na latinica ^^
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
Няма таква, която да устои на толкова добре селектирана сентенция, пълна с изтънченост и аристократизъм, просто няма, а ако опънете и 2 ръчни пред нея - ваша е до края на света.

- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Top Gun Maverick написа:klintan66 написа:Същото е и при жените. Това, че жената ляга с някой или е привлечена за момента не означава, че е к**ва!
Абсолютна заблуда е, че след като е легнала с теб няма да помисли за друг до края на живота си![]()
Абсолютна заблуда е и да твърдиш, че няма бели лястовици само защото не си ги виждал.

И аз не обичам крайни изказвания макар и да звучи така.
Ще бъда по-ясен - жената изпитва същите чувства, влечения и увлечения, както мъжа и има същите физически и емоционални нужди НО ако за нас това е нормално, масово се твърди, че за същото жената е парцал и к**ва.
Или още по-ясно - жените желаят да се чувстват желани, красивии и мастурбират, и мислят за секс с двама или трима точно толкова често колкото и ние мъжете.
Ако мъж поиска телефона на жена с цел секс и го получи е играч но обратното е кошмар за повечето мъже.
Да, възможно е една жена да бъде само с един но това не означава, че не се е замечтала по някой симпатяга и просто е устояла на изкушението.
И по темата - може да заговориш много жени и да мислиш ,че са навити, защото почти всички са готови за флирт но докото не го
вкараш гаранция няма.
Някои жени, които съм питал защо са ми пуснали, ми отговарят едно и също - Ами не, аз исках , ти ми пусна!!!

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
bum_bum вече ви показа къде е ключа от палатката - външен вид и пари и да се покажеш по правилния начин (ако ще е за едното боцкане).
Лично преживяване: отиваме в столична дискотека (тогава много модерна), захода към паркинга е остъклен и има отделен вип вход. Пристигаме няколко луксозни коли с 6 цифрени номера, слизаме само костюмирани господа (скъпи костюми, не някакви за 200лв като на някой училищен директор), сядаме на централно сепаре, поръчваме скъп алкохол и след 15 минути имахме по една красива първокурсничка с бизнес нюх в скута (и не, не бяха платени госпожици излезли на лов
).
Всяка жена си мисли, че е уникална и е най-добрата в секса и че като преспи с някой така ще го омае, че няма да помисли за друга след това - еми не е вярно, на всички са им еднакви, няма ни една дето да е настрани за да е интересна
.
Лично преживяване: отиваме в столична дискотека (тогава много модерна), захода към паркинга е остъклен и има отделен вип вход. Пристигаме няколко луксозни коли с 6 цифрени номера, слизаме само костюмирани господа (скъпи костюми, не някакви за 200лв като на някой училищен директор), сядаме на централно сепаре, поръчваме скъп алкохол и след 15 минути имахме по една красива първокурсничка с бизнес нюх в скута (и не, не бяха платени госпожици излезли на лов

Всяка жена си мисли, че е уникална и е най-добрата в секса и че като преспи с някой така ще го омае, че няма да помисли за друга след това - еми не е вярно, на всички са им еднакви, няма ни една дето да е настрани за да е интересна

- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
Жените не дават и 5 пари колко пари имате.Те се привличат от вашият характер но от заднишки характер.Тези жени дето се женят за пари пак изневеряват на мъжете си с бедни цървулчета но със правилният характер. Врачанин гледам защитаваш жените, по—скоро мисля че искаш да ни убедиш че жена ти не те е лъгала никога но няма как да знаеш тъй като го правят много скрито.Та предполагам врачанино си вторият на жена ти
. Както каза колегата мъж който е с много жени се вдига социално ,жена била с много мъже пада на социално и я наричат ковра. ЗАТОВА ТЕ СА ДЛЪЖНИ ДА КРИЯТ ЧЕ ОБИЧАТ СЕКСА.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Темичката стана страхотна- хем забавна ( посмях се искрено), хем с някаква практична насоченост.
Истината е, че това псевдоизкуство наистина може да помогне на много хора просто да спрат да се самосаботират.
Лошото е, че от някои от малки сме учени от смешни филми и от къде ли не, да бъдем кавалери и джентълмени към всяка жена, да се държим така с другите, както искаме с нас и т.н. все красиви и много безполезни, да не кажа вредни подходи..
И като човек не гледа какво действа реално, а работи със заучени позиции, накрая малко се разочарова и почва да се ядосва на противниковия пол и целия свят като цяло...
Истината може би е някъде по средата-не да си мекушав добряк или кофти задник, а просто да си по-твърд и да си имаш себеуважение постоянно. Да не ти прекрачват границите. Но ако трябва да избираш все пак между двете, много по-голям успех ще имаш с гадния подход, виждал съм го лично нееднократно.. (Аз не ги умея тея схеми, но това, което съм виждал ме е изумявало, определено..) Мой познат се държи предимно отвратително с жените, има сериозна приятелка от много години, спи с други 1-2 редовно, и не пропуска да тресне нещо допълнително, или поне да пофлиртува и да вземе номер. Като визия не е нищо особено, като финансово положение-също..
Но на моменти е нахален към нагъл, още в началото им "стъпва на врата", а повечето умират за такъвИ
Истината е, че това псевдоизкуство наистина може да помогне на много хора просто да спрат да се самосаботират.
Лошото е, че от някои от малки сме учени от смешни филми и от къде ли не, да бъдем кавалери и джентълмени към всяка жена, да се държим така с другите, както искаме с нас и т.н. все красиви и много безполезни, да не кажа вредни подходи..
И като човек не гледа какво действа реално, а работи със заучени позиции, накрая малко се разочарова и почва да се ядосва на противниковия пол и целия свят като цяло...
Истината може би е някъде по средата-не да си мекушав добряк или кофти задник, а просто да си по-твърд и да си имаш себеуважение постоянно. Да не ти прекрачват границите. Но ако трябва да избираш все пак между двете, много по-голям успех ще имаш с гадния подход, виждал съм го лично нееднократно.. (Аз не ги умея тея схеми, но това, което съм виждал ме е изумявало, определено..) Мой познат се държи предимно отвратително с жените, има сериозна приятелка от много години, спи с други 1-2 редовно, и не пропуска да тресне нещо допълнително, или поне да пофлиртува и да вземе номер. Като визия не е нищо особено, като финансово положение-също..
Но на моменти е нахален към нагъл, още в началото им "стъпва на врата", а повечето умират за такъвИ
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
https://www.youtube.com/watch?v=Wyct_8OL1Zg&t=652s Този човек е обяснил много добре защо е така , ако разбирате английски гледайте го 
Иначе пикапът е създаден за хора които не са социални , геймър нърдове и хора от такъв тип ама не пречи и нормален човек да си подобри скиловете ако иска да е по-добър с другият пол .

Иначе пикапът е създаден за хора които не са социални , геймър нърдове и хора от такъв тип ама не пречи и нормален човек да си подобри скиловете ако иска да е по-добър с другият пол .
firstduo93 написа:https://www.youtube.com/watch?v=Wyct_8OL1Zg&t=652s Този човек е обяснил много добре защо е така , ако разбирате английски гледайте го
Българските жени нямат нищо общо с тия в големите градове на щатите и т.н. Там се търси забавление с някой палячо, дето да й прави смях освен секса, тук се търси освен секса, мъжът да може да предложи някаква сигурност и да е мъж. Като цяло жените тук са свикнали на по-мъжествени мъже, докато в щатите е точно обратното.
Имам приятел който замина преди години към Ванкувър Канада, та той си идва тук лятото и не може да свали и най-простата студентка в УНСС, но просто си изглежда женствен и точно обратното в Канада. Там мъжкарите с косми по гърдите и сериозен тон не се класират при кифлите.
Е залагам си топките, че без нито един скил ще сваля повече мацки от тоя скелет с елфски уши. И моля те спри да пишеш английски думи на български, бикоуз ис вери аноинг

- cmdkick
- младши ентусиаст
-
Бът тинкс хе лукс интелиджънт енд съфистикейтет, ай бет хе дъс дъ сейм уен пикинг уп енд дъ гърлс тинк "дис гай мъст хав атлийст 3 пи ейч ди дигрийс".
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Vra4anin написа:...Мисълта ми е - има жени, които просто търсят да вкарат... количката в гаражчето с някой що годе адекватен и нормален мъж/момче (да не е чак най-големия простак, миризляк и пияница, защото съгласете се - пълно е с такива "мъже"). И не са непременно златотърсачки. И според мен повечето жени са точно от този тип....
С уточнението,че не разбирам нищо,но това си е уникално тъп начин да си "прецакаш" живота! Какъв е смисъла да си с човек,само защото те е страх да не си сам или без деца? Или точно това е смисъла? Просто се прецакваш,само защото те е страх! Мисля,че има достатъчно (макар и намаляващ брой) хора и от двата пола,които са "стока" и си струва да потърсиш някой,с който се чувстваш наистина добре,отколкото цял живот да си с някой,колкото да не си сам и т.н. За мен е глупаво и не го разбирам!
По темата: Защо "пикъп" ("качване"?)? Това не е ли просто "сваляне"?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!