air bag свети
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
air bag свети
колеги в4ера свалих таблото за да оправя дисплея щото не светеше та свалих таблото смених въпросната лампа зад дисплея и светна ,но при слагането видях зор
и се наложи да сваля пласмасите около волана -внимателно разка4их , монтирах таблото и ги зака4их внимателно , вси4ко то4но НООО, след това като запаля колата лампата AIR BAG свети дълго след запалването , а преди това веднага загасва6е , и ме притеснява какво е станало и дали няма опаснност докат карам да ме изтряска в главата
, или просто при монтажа и демонтажа на таблото се е записала неква грешка , та кажете за какво става въпрос колата е е34 525тдс 95год

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
записал е грешчица колега, и при мен се получи същото щото не се усетих и дадох на контак със свалено табло, щото ме домарзя да откача акумолатора приди това
та срещу 10 кинта и 3-минути в ЮВЕ си готов, иначе не се притесняваи системата си работи

та срещу 10 кинта и 3-минути в ЮВЕ си готов, иначе не се притесняваи системата си работи

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Може и да не стане аз съм махал клеймата и за цяла нощ , но не съм давал на контакт. Така ,че пробвай.
- Fakiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е32 740IL E34 525i
- Мечтае да кара: E24 M635CSI(M6) , E34M5 , 850CSI (M8)
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
JANI написа:оооо зна4и от това е проблема , аз я палих не веднъж без табло за да мога да въртя волана за да навра таблото , зна4и доколкото разбрах проблем няма така ли или да разка4ам да проверя да не съм отка4ил някой кабел на волана
ако има нещо разкачено ербека ще свети постояно, не се притесняваи

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Re: air bag свети
JANI написа:колеги в4ера свалих таблото за да оправя дисплея щото не светеше та свалих таблото смених въпросната лампа зад дисплея и светна ,но при слагането видях зори се наложи да сваля пласмасите около волана -внимателно разка4их , монтирах таблото и ги зака4их внимателно , вси4ко то4но НООО, след това като запаля колата лампата AIR BAG свети дълго след запалването , а преди това веднага загасва6е , и ме притеснява какво е станало и дали няма опаснност докат карам да ме изтряска в главата
, или просто при монтажа и демонтажа на таблото се е записала неква грешка , та кажете за какво става въпрос колата е е34 525тдс 95год
В сервиза на асеновградско шосе ще ти изчистят грешката за 10 лв. Не прави глупости от типа разкачване на акомулатора

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
8 мнения
• Страница 1 от 1