Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Re: Политическа.

Мнение от vld » 27 Фев 2018, 17:35

Jordana написа:Май познах за офшорките :lol: Зад тая работа стои някой "крупен инвеститор " , който иска да си изпере изнесените навън пари или нещо още по-лошо се разиграва . г-жа Гинка изглежда съвсем нормална но не тя стои зад всичката тая дандания , просто един бушон и параван . Не знам от къв зор се е набутала в тия схеми , но това не е истинския собственик който ще придобие чез .

Е как за какво, за да вземе едни пари за една работа, много важно че ще я разнасят по медиите един два месеца.
То в нашата държава има народни поговорки за всичко и всичките са много верни и много точни, като например "всяко чудо за три дни".
Въпроса е как ще се отрази на крайната цена за потребителите тази сделка, ако няма негативни последици в близките месеци, всичко ще се потули и след година две ще го продадее на някой който така или иначе вече е фактическия собственик :idea:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 27 Фев 2018, 17:41

Коментираме си, все едно не живеем в БГ... Квото и да става е крайно притеснително и тряя има безредици... :ranting:
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

ентусиаст
Аватар
Кара: –ше Е60 530 d

Мнение от memorex » 27 Фев 2018, 19:28

Великия Ботев го е казал 150г назад.
БОРБА

В тъги, в неволи, младост минува,
кръвта се ядно в жили вълнува,
погледът мрачен, умът не види
добро ли, зло ли насреща иде...
На душа лежат спомени тежки,
злобна ги памет често повтаря,
в гърди ни любов, ни капка вяра,
нито надежда от сън мъртвешки
да можеш свестен човек събуди!
Свестните у нас считат за луди,
глупецът вредом всеки почита:
"Богат е", казва, пък го не пита
колко е души изгорил живи,
сироти колко той е ограбил
и пред олтарят бога измамил
с молитви, с клетви, с думи лъжливи.
И на обществен тоя мъчител
и поп, и черква с вяра слугуват;
нему се кланя дивак учител,
и с вестникарин зайдно мъдруват,
че страх от бога било начало
на сяка мъдрост... Туй е казало
стадо от вълци във овчи кожи,
камък основен за да положи
на лъжи святи, а ум човешки
да скове навек в окови тежки!
Соломон, тоя тиран развратен,
отдавна в раят нейде запратен,
със свойте притчи между светците,
казал е глупост между глупците,
и нея светът до днес повтаря -
"Бой се от бога, почитай царя!"
Свещена глупост! Векове цели
разум и совест с нея се борят;
борци са в мъки, в неволи мрели,
но, кажи, що са могли да сторят!
Светът, привикнал хомот да влачи,
тиранство и зло и до днес тачи;
тежка желязна ръка целува,
лъжливи уста слуша със вяра:
мълчи, моли се, кога те бият,
кожата да ти одере звярът
и кръвта да ти змии изпият,
на бога само ти се надявай:
"Боже, помилуй - грешен съм азе",
думай, моли се и твърдо вярвай -
бог не наказва, когото мрази...
Тъй върви светът! Лъжа и робство
на тая пуста земя царува!
И като залог из род в потомство
ден и нощ - вечно тук преминува.
И в това царство кърваво, грешно,
царство на подлост, разврат и сълзи,
царство на скърби - зло безконечно!
кипи борбата и с стъпки бързи
върви към своят свещен конец...
Ще викнем ние: "Хляб или свинец!"
П.С.Къв ЧЕЗ бре ний още конвенцията не сме забравиле. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 27 Фев 2018, 22:23

Вече е казано
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 28 Фев 2018, 3:15

Чак тази вечер видях по-подробно интервюто с Гинката и направо се вцепених. Тази другарка беше обута с ежедневни зимни боти с изразен грайфер. Направо готова да се катери по Витоша. Вече ще й викам "Гинка -Пиринка" защото този тип обувки при соца се наричаха "пиринки". :mhihi:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 28 Фев 2018, 12:05

Даже много време мина според мен. 3-4 дни само. Очаквах още като каза онази,че фирмата е частна...
https://www.novini.bg/news/470660-%D1%8 ... 0%B3-.html

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 28 Фев 2018, 13:42

.
Последна промяна steeN на 27 Сеп 2019, 10:25, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 28 Фев 2018, 21:00

Едва ли ще ми повярвате,но в другия форум,в който "участвам",многоуважаван колега е присъствал на разговор между "отговорни" хора на по-специална тема,от който става ясно,че зад кака Гинка стои трибуквена организация,която е "човека в сянка"! В активите на ЧЕЗ било дървеното пристанище във Варна (каквото и да означава това,от Пловдив съм и не го разбирам) и цялата работа по покупката на ЧЕЗ е заради него! Сигурно ще си връзват лодките там :dunno: ,както предположиха колегите от другия форум! Знам,че така представена информацията,не е много за вярване,но все пак...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Потребител
Аватар

Мнение от bat kir4o » 28 Фев 2018, 21:24

И аз вчера някъде четох,че точно от към Варна същите хора са зад Гинка
карам спокойно

ентусиаст
Аватар
Кара: –ше Е60 530 d

Мнение от memorex » 28 Фев 2018, 22:04

ildivvy написа:Едва ли ще ми повярвате,но в другия форум,в който "участвам",многоуважаван колега е присъствал на разговор между "отговорни" хора на по-специална тема,от който става ясно,че зад кака Гинка стои трибуквена организация,която е "човека в сянка"! В активите на ЧЕЗ било дървеното пристанище във Варна (каквото и да означава това,от Пловдив съм и не го разбирам) и цялата работа по покупката на ЧЕЗ е заради него! Сигурно ще си връзват лодките там :dunno: ,както предположиха колегите от другия форум! Знам,че така представена
Пълни глупости
ildivvy написа:Едва ли ще ми повярвате,но в другия форум,в който "участвам",многоуважаван колега е присъствал на разговор между "отговорни" хора на по-специална тема,от който става ясно,че зад кака Гинка стои трибуквена организация,която е "човека в сянка"! В активите на ЧЕЗ било дървеното пристанище във Варна (каквото и да означава това,от Пловдив съм и не го разбирам) и цялата работа по покупката на ЧЕЗ е заради него! Сигурно ще си връзват лодките там :dunno: ,както предположиха колегите от другия форум! Знам,че така представена информацията,не е много за вярване,но все пак...

Пълни глупости.
Приснанището го купи бившия Тр.мин.

информацията,не е много за вярване,но все пак...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 01 Мар 2018, 5:22

Всичко е под контрол. Сделката на Гинка се отменя ! Но не и продажбата на самия ЧЕЗ .,то това и беше замисъла с тоя шум. Както казах по- нагоре, мисля че той ще си стане Български ,както и другите ЕРП-та + АЕЦ Белене+ Газов хъб+ главен логистичен център на Балканите = на България ще мачка наред !
Последна промяна bavarec на 23 Мар 2018, 14:58, променена общо 2 пъти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 01 Мар 2018, 10:22

bavarec написа:Всичко е под контрол. Сделката на Гинка се отменя ! Но не и продажбата на самия ЧЕЗ .,то това и беше замисъла с тоя шум. Както казах по- нагоре, мисля че той ще си стане Български ,както и другите ЕРП-та + АЕЦ Белене+ Газов хъб+ главен логистичен център на Балканите = на България ще мачка наред ! :wave:

Първи март е, не първи април.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 01 Мар 2018, 10:27

bavarec написа:Всичко е под контрол. Сделката на Гинка се отменя ! Но не и продажбата на самия ЧЕЗ .,то това и беше замисъла с тоя шум. Както казах по- нагоре, мисля че той ще си стане Български ,както и другите ЕРП-та + АЕЦ Белене+ Газов хъб+ главен логистичен център на Балканите = на България ще мачка наред ! :wave:

Принципно това е вярно, и се готви отдавна.
Но реално ще ни мачкат нас, с "прекрасните" цени.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 01 Мар 2018, 11:06

Платените новинари добре поработиха тия дни :mhihi: Пак да се повторя , тая Гинка е просто един бушон в цялата работа вероятно добре платен а репликите по неин адрес са просто част от сценария . Или по-скоро ключето който задейства основното действие , според мен никога не е имало дори идея тя реално да придобие чез . Днеска ще е на баламатума в парламента и цирка продължава с пълна пара да весели публиката .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 01 Мар 2018, 11:42

Държавата моли Гинка да придобие контролен пакет акции :kuku: Като можеше да си купи цялото ЧЕЗ. Гинка била склонна да даде такива акции. Мале,мале,няма държава,да живее Гинкария....

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата