Искам да Ви споделя, пък и да се изфукам :)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Искам да Ви споделя, пък и да се изфукам :)
firstduo93 написа:FaceOff написа:А къде отиде КЕФА ОТ Е60??firstduo93 написа:То и аз се чудя дали да не се откажа от е60 и да си купя една хубава е39 530д и да го чипосам . Така и така частите му са по-евтини а количката си е брутална .
Интересно ми е само, защо човек търсещ Е60 520д би си чипосал Е39-ката 530д??
И последно - колега, струва ми се, че не си карал нито Е60, нито Е39, нито дори W211, а с теми от сорта - верно ли Е60 била невероятна кола, щото ме гложди дали пък в211 не е по-добра, ама само са ми казвали... няма да стане
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Е аз търся 525д не 520 . Кефа от 60 може и да го има ама със тези трошляци дето ги гледам с три пъти върнати километри какво да ги правя само да си давам парите напразно . По-добре една 39тка за 5-6 бона запазена и да си го карам с кеф вместо да давам 11-12 бона за е60 и пак да не съм сигурен кой циганин я е карал. Иначе аз съм си признал че не съм карал 60-то в темата ама ти явно си сляп.
Колега, то е ясно, че с този бюджет за е60 ще е повече от кенеф. Даже сигурно ще се радваш, ако е карана от циганин. 11-12 бона са макс. 6000евро. За 6000евро освен кенеф или някаква с най - малкият мотор и екстри клонящи към 0 няма да намериш поне в Германия. Хубава е60 с М57 3 литра, автоматик, към края на модела 2008/2009 струва в Германия към 10000евро. Много ясно, че за половината от парите ще купиш кенеф. Какво друго да стане? Пак отиваме на приказката за боята и пръднята.
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Съгласен!(bubsa) написа:FaceOff написа:Е то нали 'хубавото' ти беше изпаднало, защо го продаде, още повече, ако за теб БМВ е само Е36, Е38 или Е39. Аз ако съм намерил перфектната кола от един от малкото модели на БМВ, които ми харесват, никога не бих го продал.. как ти омръзна перфектната Е39 (един от любимите ти модели) само за година и половина?? На мен не ми звучи особено правдоподобно ..(bubsa) написа:firstduo93 написа:То и аз се чудя дали да не се откажа от е60 и да си купя една хубава е39 530д и да го чипосам . Така и така частите му са по-евтини а количката си е брутална .
Аз за мен съм го решил този проблемСлед е36,е39 и е38 БМВ-та за мен не съществуват!Даже сега дойде момент да няма БМВ което да ми хареса и да си купя и минах на друга марка докато не ми изпадне нещо хубаво
Колата съм я продал на човек на когото държа и се виждаме и чуваме през ден,та няма как да си позволя да му дам лоша кола![]()
В тази кола не ми харесваха 163-те коня и неадекватния автоматик,който в случая си работи идеално,но не ми харесва като замисъл.Ако беше с ръчни скорости и 3.0д 193коня или 540 нямаше да я продам.

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
vld написа:Да гадни са е60![]()
Нали знаете приказката за лисицата и гроздето![]()
И на мен са ми гадни Ф10ките, че са по 50к читавите и не са ми по джоба![]()
За 20-25к лв. все още може да се намери Е60 фейслифт на под 200 000км.
Докато Е39 и за 10 000лв. няма вариант да намериш кола на тия километри, всичко е на 500-600к.![]()
Новите БМВта дават повече сигурност и повече надеждност, това ги прави по скъпи и по търсени.
Много отдавна мина времето в което можеше да се купи сравнително ново (запазено и по-малко карано) БМВ за 10 000лв, сега може за минимум 10 000 евро и то ако не сте много претенциозни към екстрите и големите мотори
Да бе по-лъскави и по-пласмасови са

- ozBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36 Cupe
- Мечтае да кара: М5 Комби
Изфукай се със снимки да я видиме тая хубава и ефтина е39-ка
Че мойта 2000г с кожа,печка,темпомат,М мулти волан,ксенон,на таблото показваше 247000км,а реално е на 390 000км я взех за 3 бона 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Колко мъка има по тоя свят...
Аз в нищо не те убеждавам. ТИ се опитваш да убедиш останалите, че като си похарчил 3500лв (от които разбрахме, че поне 2500 са били "щото така си сметнал") трябва да ти се обадят минимум 100 човека и да ти боготворят колата колко е запазена и че на пазара няма друга като нея за тия пари... А то реално по твоите думи излиза, че и тия от 10к лв не са като нея... Тоя филм е многосериен, усещам.
И кво значение има на кого си я продал? Близък, далечен - имал си нужда или желание да я продадеш и това е. Ебаси сапунената история стана.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
(bubsa) написа:vld написа:Да гадни са е60![]()
Докато Е39 и за 10 000лв. няма вариант да намериш кола на тия километри, всичко е на 500-600к.![]()
Новите БМВта дават повече сигурност и повече надеждност, това ги прави по скъпи и по търсени.
Много отдавна мина времето в което можеше да се купи сравнително ново (запазено и по-малко карано) БМВ за 10 000лв, сега може за минимум 10 000 евро и то ако не сте много претенциозни към екстрите и големите мотори
Да бе по-лъскави и по-пласмасови саИ вървят с куп екстри като огромен разход на масло,а веригите се сменяват всяка година
Друг хубав бонус са и двигателите които се сменят на по 50-100К км
Да така е, само дето дизелите харчат с по два литра по малко от тези в Е39

Кутията няма връзка дори в префейсовата е60 е на светлинни години от тази в е39.
Кое точно им е пластмасово на Е60 и същото да не е пластмасово в Е39?
Тия е30каджийски лафове не са модерни вече, щото от Е36 нагоре няма метални брони

Да беше написал алуминиеви щеше да е по вярно ама пластмасови

Детски болести има и при едните и при другите, аз съм имал и Е39 и мога да ги сравнявам доста добре, и от към дефекти от матеряли и от чупене и от износване, от където се сетиш, ти обаче си чел/чул, че били гадни от някой аграр дето е купил някой кош и ся повтаряш ли повтаряш....

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
vld написа:(bubsa) написа:vld написа:Да гадни са е60![]()
Да бе по-лъскави и по-пласмасови саИ вървят с куп екстри като огромен разход на масло,а веригите се сменяват всяка година
Друг хубав бонус са и двигателите които се сменят на по 50-100К км
Да така е, само дето дизелите харчат с по два литра по малко от тези в Е39![]()
Кутията няма връзка дори в префейсовата е60 е на светлинни години от тази в е39.
Кое точно им е пластмасово на Е60 и същото да не е пластмасово в Е39?
Тия е30каджийски лафове не са модерни вече, щото от Е36 нагоре няма метални брони![]()
Да беше написал алуминиеви щеше да е по вярно ама пластмасови, това да не е рено
![]()
Детски болести има и при едните и при другите, аз съм имал и Е39 и мога да ги сравнявам доста добре, и от към дефекти от матеряли и от чупене и от износване, от където се сетиш, ти обаче си чел/чул, че били гадни от някой аграр дето е купил някой кош и ся повтаряш ли повтаряш....
Така е,все пак само 4-5 олигарси могат да си позволят е60 и само съм слушал за този велик модел

То и на 60-то единствените му достойнства са запазените дизелови мотори от е39 де

И не ги пиша тези неща защото ми е кисело гроздето.Не бих посегнал към това грозде ако ще на улицата да си намеря парите

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Толкова си карал значи, че да правиш генерални заключения, и на всичко отгоре да се опитваш да ги насаждаш на другите. Аз пък онзи ден разходих малко едно F31 320d и трябва да ти кажа, че хич не ми се сяда в е91 след тази случка.
Да - има леко занижение на качеството на НЯКОИ материали, но като цяло усещането в колата е солидно, комфорта е нагоре, абе всичко... Да не говорим как завива тази кола.

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Dirty M5 driveR написа:Толкова си карал значи, че да правиш генерални заключения, и на всичко отгоре да се опитваш да ги насаждаш на другите. Аз пък онзи ден разходих малко едно F31 320d и трябва да ти кажа, че хич не ми се сяда в е91 след тази случка.Да - има леко занижение на качеството на НЯКОИ материали, но като цяло усещането в колата е солидно, комфорта е нагоре, абе всичко... Да не говорим как завива тази кола.
Защо си правиш заключения без да ме познаваш?Не виждам смисъл да се хваля с това какво съм карал,защото не е било мое,но за да ти е по-спокойно ще ти кажа,че съм покарал доста повече и по скъпи коли от теб

Всеки си има различни виждания за комфорт и качество,но ще ти дам най-пресния пример.Братовчед ми си купи чисто нова Х6 4.0Д.И я карах и се возихме доста...еми за мен това е пълен клозет

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Значи за мен официално влизаш в графата "неразбиращи от автомобили" и приключвам темата. Карай квото искаш, наливай хиляди левове и се вайкай как никой не ти оценява колите. Аз ако имам пари ще си купя с най-голямо удоволствие F10, че и дай боже G30
.

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Dirty M5 driveR написа:Значи за мен официално влизаш в графата "неразбиращи от автомобили" и приключвам темата. Карай квото искаш, наливай хиляди левове и се вайкай как никой не ти оценява колите. Аз ако имам пари ще си купя с най-голямо удоволствие F10, че и дай боже G30.
Само мога да ти пожелая да си купиш

Аз за мен съм си решил проблема и не бих си купил.Колкото и да ви е смешно съм съвсем искрен.И на улицата да си намеря 50 000лв сега няма да си купя БМВ след 2003г.
- vld
- Старши ентусиаст
-
Ми то не става с намерени и подарени, тия дето най много реват точно с такива пари са ги купили. Покупката на една кола е свързана с ежемесечните доходи. Аз не мога да се сетя за нито един човек с доходи да речем от порядъка на 5000-10000лв. На месец, който да кара 15 годишна кола(без значение от марката на автомобила), може би всички са глупаци. Интересно как само глупаците правят пари, а умните събират трохите около глупаците.....(bubsa) написа:Dirty M5 driveR написа:Значи за мен официално влизаш в графата "неразбиращи от автомобили" и приключвам темата. Карай квото искаш, наливай хиляди левове и се вайкай как никой не ти оценява колите. Аз ако имам пари ще си купя с най-голямо удоволствие F10, че и дай боже G30.
Само мога да ти пожелая да си купишТо за това има толкова много марки и модели,всички да са доволни.
Аз за мен съм си решил проблема и не бих си купил.Колкото и да ви е смешно съм съвсем искрен.И на улицата да си намеря 50 000лв сега няма да си купя БМВ след 2003г.
Изпратено от моят Redmi 4X с помощта на Tapatalk

- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
vld написа:Ми то не става с намерени и подарени, тия дето най много реват точно с такива пари са ги купили. Покупката на една кола е свързана с ежемесечните доходи. Аз не мога да се сетя за нито един човек с доходи да речем от порядъка на 5000-10000лв. На месец, който да кара 15 годишна кола(без значение от марката на автомобила), може би всички са глупаци. Интересно как само глупаците правят пари, а умните събират трохите около глупаците.....(bubsa) написа:Dirty M5 driveR написа:Значи за мен официално влизаш в графата "неразбиращи от автомобили" и приключвам темата. Карай квото искаш, наливай хиляди левове и се вайкай как никой не ти оценява колите. Аз ако имам пари ще си купя с най-голямо удоволствие F10, че и дай боже G30.
Само мога да ти пожелая да си купишТо за това има толкова много марки и модели,всички да са доволни.
Има много богати хора които карат стари коли , лично познавам много хора , един от които е баща ми

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
firstduo93 написа:vld написа:Ми то не става с намерени и подарени, тия дето най много реват точно с такива пари са ги купили. Покупката на една кола е свързана с ежемесечните доходи. Аз не мога да се сетя за нито един човек с доходи да речем от порядъка на 5000-10000лв. На месец, който да кара 15 годишна кола(без значение от марката на автомобила), може би всички са глупаци. Интересно как само глупаците правят пари, а умните събират трохите около глупаците.....(bubsa) написа:Dirty M5 driveR написа:Значи за мен официално влизаш в графата "неразбиращи от автомобили" и приключвам темата. Карай квото искаш, наливай хиляди левове и се вайкай как никой не ти оценява колите. Аз ако имам пари ще си купя с най-голямо удоволствие F10, че и дай боже G30.
Има много богати хора които карат стари коли , лично познавам много хора , един от които е баща ми. Кара форд галакси от 2000-ната година .
Еми значи може да го помолиш да инвестира в едно F30 или в по-лошия случай някое F10

- vld
- Старши ентусиаст
-
Интересно, защо един богат човек би си закупил Форд Галакси 2000г. Това да кажеш че е някое старо Порше или Ролс Ройс разбирам. Но Форд...това няма как....
Кажи ни неговата гледна точка, много ми е любопитно какви са доводите.
Кажи ни неговата гледна точка, много ми е любопитно какви са доводите.