Рециклиране на Носачи
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Който от вас колеги, поиска ремонт на кормилна кутия там, на 'Симеоновско шосе" ще му кажат два варианта :
- донасяш ни кутията и ние я ремонтираме
- оставяш автомобила и ние я демонтираме и монтираме
Тогава в сервиза,в която си я гледам колата беше пълно и то за цялата седмица,та се навих на варианта те да ми я свалят и качат.
Проклет да е този ден
От тогава колеги не ми работи клаксона и въздушната възглавница,защото тоя волан не се сваля като волана на пасата или на някоя такава кошница без възд.възглавница ... Търся го пръстена с инсталацийте ма засега безуспешно
Просто не ми се мисли,че умирам от яд
Бях стигнал за една бройка да купувам от Германия от BMW AG нова кутия,тежко щеше да ми дойде ,ма с моя пробег и дълги пътувания няма да се трепя мен и други невинни хора заради някакви идиоти
За самите носачи може и да са добри,но ако и на вас се случи волана в рамките на 4 километра да затегне почти до пълно и вие няма да се върнете там,нали ?!
Юли, ще проверя цената на носачите и ще ти кажа с отстъпка за какви пари можем да ги вземем
Аз лично оплаквания нямам от фьордера и за пробега до сега мисля ,че са се изплатили
Лично мнение,на никого не го налагам
Георги Пенчев
- донасяш ни кутията и ние я ремонтираме
- оставяш автомобила и ние я демонтираме и монтираме
Тогава в сервиза,в която си я гледам колата беше пълно и то за цялата седмица,та се навих на варианта те да ми я свалят и качат.
Проклет да е този ден

Бях стигнал за една бройка да купувам от Германия от BMW AG нова кутия,тежко щеше да ми дойде ,ма с моя пробег и дълги пътувания няма да се трепя мен и други невинни хора заради някакви идиоти

Юли, ще проверя цената на носачите и ще ти кажа с отстъпка за какви пари можем да ги вземем

Лично мнение,на никого не го налагам

Георги Пенчев
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
За София при окръжна болница в сервиза на Жан ги правили по 80лв носачите, пълнили шарнирите и сменяли тампоните, още не съм ходил но Сони ми ги препоръча ако на 5цата носачите са като на седмицата са 160лв носачите,

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Навремето правих 2 носача от едната страна при него и изтропаха за около 4 месеца ~ 20 000 км
Не работят ,като навремето ...
На твойта кола железния носач е като на Е34,но алуминиевия ти е различен
Георги Пенчев

На твойта кола железния носач е като на Е34,но алуминиевия ти е различен

Георги Пенчев
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
същите момчета които работеха за Жан са тези на Симеоновско шосе.
Те избягаха от него защото не им плащаше като хората, момчетата теглиха кредит купиха си супер машини и сега си работят сами.
П.С. те създадоха навремето името на Жан, че работи добре.
познавам ги лично и мисля, че си разбират от работата
Те избягаха от него защото не им плащаше като хората, момчетата теглиха кредит купиха си супер машини и сега си работят сами.
П.С. те създадоха навремето името на Жан, че работи добре.
познавам ги лично и мисля, че си разбират от работата

- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Абе то най добре си е оригиналното ново ама стига да е оригинално и не толкова скъпо. Но рециклирането зависи как и кой ще ти го направи също е добър вариянтnikol78 написа:Рециклажа му е маиката става много яко но и зависи от маистора![]()
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2