Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
Re: Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Knoxville_ написа:Кое е читавото на Кентавър?
Отсега моля, ако се събере много офтопик, някой модератор да премести коментарите в нова тема, а не директно да ги затрива. Благодаря
Че купих един джип от тях и след 1 седмица ми се обадиха да ходя да ми дадат един панел на таблото, който беше спукан И че ти казва всичко за колата директно и освен това предлагат колите на реалните им цени.
Отделно коментират цените и са интелигенти служителите. Щото за 4-5 години, така и не видях възпитан търговец на коли.
- Hannibalbg
- Потребител
-
BaDxBoY написа:Knoxville_ написа:Кое е читавото на Кентавър?
Отсега моля, ако се събере много офтопик, някой модератор да премести коментарите в нова тема, а не директно да ги затрива. Благодаря
Че купих един джип от тях и след 1 седмица ми се обадиха да ходя да ми дадат един панел на таблото, който беше спукан И че ти казва всичко за колата директно и освен това предлагат колите на реалните им цени.
Отделно коментират цените и са интелигенти служителите. Щото за 4-5 години, така и не видях възпитан търговец на коли.
Продават на адекватни цени, защото изкупуват на неадекватни. За кола с пазарна цена 7-9 хил. предложиха под 4.
Именно. За кола с пазарна цена 20-22к ми предложиха 14 к. За друга с пазарна цена 36-38к ми предложиха 22к
. Първата я продадох на 20 400 ,3 седмици след тяхната звездна оферта , другата 1 седмица след на 35 500.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Техните оферти са си за хора на зор а когато е бързо и спешно цената трябва да е поне 30% надолу. Аз така ги разбирам нещата. Много са ми смешни тия "фенове" във фейсбук с напудрени е46/е39 дето имат по един Ем пакет китайски естествено накладки и дискове не са виждали от пет години, но ги пускат "спешно" за по 9000лв. 
Изпратено от моят Redmi 4X с помощта на Tapatalk

Здравейте колеги
Мнения за този екземпляр: М47 мотор Октомври 2005г. 320д. Cнимка вътре: https://imagizer.imageshack.com/v2/790x ... YGMUgi.jpg
Продава се от частно лице, няма обява на този етап.
едит:сложи линк към обява,защото това в случая е леко безсмилено

едит:сложи линк към обява,защото това в случая е леко безсмилено
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Най-базовата Е90ка от най-първите ли си търсиш специално, или просто тая ти харесва? 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Седан без екстри с изкъртен ДПФ, това само по външни снимки. Качи и от вътре да я видим.drock1 написа:(h)aman написа:Става за 7500.
9 му иска

vld написа:Седан без екстри с изкъртен ДПФ, това само по външни снимки. Качи и от вътре да я видим.drock1 написа:(h)aman написа:Става за 7500.
9 му иска
Има линк към снимка (вътре)

b00st написа:Най-базовата Е90ка от най-първите ли си търсиш специално, или просто тая ти харесва?
Постничка е да, но попринцип не търся напълно оборудвана (разполагам с нетен доход от 3к/месец (не съм под наем или при мама) и не смятам да ги давам всичките за колата шото жената също си иска поддръжка пък и трябва да се живее

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
drock1 написа:b00st написа:Най-базовата Е90ка от най-първите ли си търсиш специално, или просто тая ти харесва?
Постничка е да, но попринцип не търся напълно оборудвана (разполагам с нетен доход от 3к/месец (не съм под наем или при мама) и не смятам да ги давам всичките за колата шото жената също си иска поддръжка пък и трябва да се живее![]()
) искам кажи речи да си правя кефа със задна предавка и надежден двигател (и малко визия разбира се като тази ми допада
) освен тва я дава с 4бр. Style 67 18' за лятото (не реплика) :Д
С такъв доход преспокойно ,можеш да си караш най-малкото красива кола не тоя кенеф.....
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
С тия пари може е-шейсе 

Knoxville_ написа:С тия пари може е-шейсе
Тука не съм много съгласен :Д дърпал съм чертата за Е60 и 3к не са много на място точно за нея :Д
Здравейте,
Някой има ли представа този автомобил дали не е обръщан
https://www.mobile.bg/11517315904447155
Съмненията са ми, защото задния номер леко жълтее и М пакет, без ксенонови фарове ми намирисва на UK.
Благодаря предварително за коментарите.
Поздрави!
Някой има ли представа този автомобил дали не е обръщан
https://www.mobile.bg/11517315904447155
Съмненията са ми, защото задния номер леко жълтее и М пакет, без ксенонови фарове ми намирисва на UK.
Благодаря предварително за коментарите.
Поздрави!