Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- rzamen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Мечтае да кара: X5M
Re: Бързи въпроси и отговори
Колеги, съществува ли 330xd 235к.с. Или се опитват да ме гъбаркат нещо?!
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
http://bmw.testdrive.bg/modification/49 ... 231Hp.html
http://bmw.testdrive.bg/modification/51 ... 245Hp.html
Според този сайт има 231 и 245 коня.
http://bmw.testdrive.bg/modification/51 ... 245Hp.html
Според този сайт има 231 и 245 коня.
rzamen написа:Колеги, съществува ли 330xd 235к.с. Или се опитват да ме гъбаркат нещо?!
Не. 235 к.с. има в Е60 и Х серията.
- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
BMW740IL написа:Здравейте, какво се случва ако буксата на мехатроник-а е омаслена?
Ами тя си има уплътнение и се сменя като трябва да се свали картер и след това има едно чопче което е освобождава, без тази манипулация няма как да се смени.
пречи ли на работата на кутията, струва ми се че се бъгва или си внушавам
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Някой знае ли горе при плафона има ли( появява ли се) + когато ключа се постави (първото положение)? Тъся най-близкият появяващ се + възможно най близо до огледалото при вкарване на ключа. 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Недей така да търсиш + от тук и от там, все едно си в Е36, да не земе да каже някое модулче "до тук бях
" и после да си отвориш работа.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
nikola59 написа:Някой знае ли горе при плафона има ли( появява ли се) + когато ключа се постави (първото положение)? Тъся най-близкият появяващ се + възможно най близо до огледалото при вкарване на ключа.
От запалката е най чисто, хем бушона и е голям, хем тръгва само на запален мотор.
Не ти трябва да връзваш каквито и да е консуматори на първи контакт, колата и без това харчи доста ток само като я отключиш.

nikola59 написа:Някой знае ли горе при плафона има ли( появява ли се) + когато ключа се постави (първото положение)? Тъся най-близкият появяващ се + възможно най близо до огледалото при вкарване на ключа.
Искаш да захраниш радар детектор ли? Има по принцип, поне при Е60 LCI, защото моя е захранен от там. Не съм го правил аз (заварено положение), но мисля че взема от LED подсветката.
- ilhansyuleymanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Fiat Tipo SW 2020 1.4 T-JET
Здравейте. Изпадна ми воланче от фейслифт с пера за смяна на скоростите. И понеже доста надрах моя с годежния пръстен смятам да го сменям. Бега смятам е същия понеже е спортен волан а не М, и моя е спортен. Та ако взема воланчето има ли възможност тези пера да заработят и при мен. Колицата е пре фейс автомат.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
ilhansyuleymanov написа:Здравейте. Изпадна ми воланче от фейслифт с пера за смяна на скоростите. И понеже доста надрах моя с годежния пръстен смятам да го сменям. Бега смятам е същия понеже е спортен волан а не М, и моя е спортен. Та ако взема воланчето има ли възможност тези пера да заработят и при мен. Колицата е пре фейс автомат.
Да, кодиране и окабеляване ти трябва само.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
dextuar написа:ilhansyuleymanov написа:Здравейте. Изпадна ми воланче от фейслифт с пера за смяна на скоростите. И понеже доста надрах моя с годежния пръстен смятам да го сменям. Бега смятам е същия понеже е спортен волан а не М, и моя е спортен. Та ако взема воланчето има ли възможност тези пера да заработят и при мен. Колицата е пре фейс автомат.
Koдиране - за?
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Gqbriel написа:dextuar написа:ilhansyuleymanov написа:Здравейте. Изпадна ми воланче от фейслифт с пера за смяна на скоростите. И понеже доста надрах моя с годежния пръстен смятам да го сменям. Бега смятам е същия понеже е спортен волан а не М, и моя е спортен. Та ако взема воланчето има ли възможност тези пера да заработят и при мен. Колицата е пре фейс автомат.
Koдиране - за?
Добавя се във VO