Криптовалути
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Криптовалути
Криптонита има ли някакви шансове тия дни ? За 4-5 дена загуби почти 20% , ако се върнат старите нива съвсем добра печалба .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
И аз се запалих да влагам някакви мижави пари,а целта не е да стана милионер
.От два дена чета и за сега съм се регистрирал в CoinBase,Kraken и Binance. Мисля да купя по малко Tron,Ripple и Tether.Гледам,че пазара като цяло в момента е долу и предполагам е подходящ момент за покупка?

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
madafaka_donkele написа:TNT написа:madafaka_donkele написа:TNT написа:madafaka_donkele написа:Следвай официалния сайт - https://etherzero.org/
Най-отдолу пише кои борси и портфейли ще го поддържат. ЕТH-тата трябва да са ти в борсата/портфейла преди форка. Автоматично ще ти се захрани портфейла с новите койни.
Да питам пак дали съм разбрал правилно. Бутам си аз етърите в Кракен. После 1 етър (примерно) става 1 етър + 1 етър зиро без да правя нищо друго ?
True story bruh![]()
Да, ама неНищо не получих в Кракен. Трябвало портфейл да си направя.
А това прочете ли го? Очевидно не, щото щеше да видиш, че Кракен го няма в списъка с борси, поддържащи ETZ.

А това какво е ?
Sent from my iPhone using Tapatalk

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
TNT написа:А това какво е ?
Пиши на Кракен. Точни са, ще ти обяснят дали и защо има забавяне.
sean-john написа:И аз се запалих да влагам някакви мижави пари,а целта не е да стана милионер.От два дена чета и за сега съм се регистрирал в CoinBase,Kraken и Binance. Мисля да купя по малко Tron,Ripple и Tether.Гледам,че пазара като цяло в момента е долу и предполагам е подходящ момент за покупка?
Моментът е подходящ. Трон ОК, ама рипъл и тетър за какво са ти?
- TNT
- младши ентусиаст
-
Някой да е чел някъде кога се очаква в Битрекс да пуснат отново възможността за нови регистрации ?

- sean-john
- ентусиаст
-
Ами не съм още много запознат,но за Ripple се говори и гледам,че в момента е паднал и за това... имам един друг проблем,немога да си преведа пари от дебитна карта на ДСК към coinbase...четох,че с почти всички банки в Бг е така.Вие как превеждате пари когато не става дума за големи суми,а от порядъка на 50-100 евро месечно?
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
sean-john написа:Ами не съм още много запознат,но за Ripple се говори и гледам,че в момента е паднал и за това... имам един друг проблем,немога да си преведа пари от дебитна карта на ДСК към coinbase...четох,че с почти всички банки в Бг е така.Вие как превеждате пари когато не става дума за големи суми,а от порядъка на 50-100 евро месечно?
При мен стана, но с кредитна.
Задължително трябва да им 3D парола, за ти я приемат.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- stick_it
- Потребител
-
- Кара: E46 328CI, Honda Hornet 600, Е46 М3
- Мечтае да кара: fighter jet
sean-john написа:Ами не съм още много запознат,но за Ripple се говори и гледам,че в момента е паднал и за това... имам един друг проблем,немога да си преведа пари от дебитна карта на ДСК към coinbase...четох,че с почти всички банки в Бг е така.Вие как превеждате пари когато не става дума за големи суми,а от порядъка на 50-100 евро месечно?
Coinbase има рестрикция - картата ти трябва да е 3D Secure. Мисля че се отнася за всички български карти. Не ти трябва специална карта за да стане - можеш да активираш 3D Secure от онлайн банкиране (ако имаш и ако ДСК поддържа) или на място в офис.
То всъщност как се опитваш да прехвърлиш? Директно чрез покупка, или?
- sean-john
- ентусиаст
-
Моята е дебитна МастерКард и има активирана 3д верификация,но не иска и не иска...даже прозореца за смс код не ми отваря,а от сайта ми пращат емайл,че банката е отказала превода.Ще пробвам с виртуална карта да направя,но ме съмнява.
sean-john написа:Моята е дебитна МастерКард и има активирана 3д верификация,но не иска и не иска...даже прозореца за смс код не ми отваря,а от сайта ми пращат емайл,че банката е отказала превода.Ще пробвам с виртуална карта да направя,но ме съмнява.
Не става с дебитна Mastercard в Coinbase ! имам онлайн банкиране и 3д, потвърждавам всичко, пиша дори клиентския номер, но банката отказва превода винаги. Около 1 ден се мъчих. Затова към coinbase аз лично само с банкови преводи го правя. Хубавото е, че до сега около 4 транзакций, при всичките исках да стане на секундата, бях доста изнервен и смятах, че ако не купя сега пазара утре ще е х2 по-висок. Е в крайна сметка и при 4-те пъти с това забавяне от 1-2 дена купувам на много по-добра цена !
За тези, които искат като мен да си слагат по 50-100 евро на месец, имайте в предвид, че това не става така. Точно преди 3 месеца имах едни 500 евро в една сметка. Пуснах ги и си купих НЕО.Точно 1 седмица по-късно сложих още 100 евро, след около 2-3 седмици сложих още 200 и миналата седмица сложих 4 000 лв и така до сега ми отидоха всички спестявания, а аз продължавам да търся още "изгодни сделки". По-лошо е от хазарта с тия криптошитни, ако си мислите, че ще сложите 100 евро и само до там, сте в огромна грешка.
Последна промяна BaDxBoY на 23 Яну 2018, 13:21, променена общо 1 път
- sean-john
- ентусиаст
-
Ясно...Точно така се мъча да купя,директно BTC от картата,даже звънях на оператор в ДСК и той неможа да ми обясни защо не става.Ще видя един приятел каза,че през Булбанк си купува без проблеми да ми купи,а иначе трябва да видя какви са таксите за преводи,но си мисля,че няма да ми харесат при положение,че ще вкарам малко пари 100-200лв.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Какво купувате, Колеги? Ето експертът казва - до края на годината тия биткойни щели да паднат 10 пъти:
http://dnes.dir.bg/news/bitkoyn-kriptovaluti-pitar-bokvar-26804501?nt=10
Много рискова инвестиция ми изглежда това...

http://dnes.dir.bg/news/bitkoyn-kriptovaluti-pitar-bokvar-26804501?nt=10
Много рискова инвестиция ми изглежда това...

Excellent! Steven is my name!
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Чак 10 пъти едва ли, но пазара много ще се маргинализира... на моменти се замислях да го шортя тоя шиткойн, ама не знам достатъчно и се кротнах в ъгъла и сега гледам клането. Бих купил малко криптаци за спорта, но цените им трябва да паднат още поне няколко пъти.
Si non confectus, non reficiat.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Само после тоя същия "експерт" да не се окаже, че си е накупил ХХХ BTC-та, когато (след негови и на прочие други експерти) курса е бил нисък, ама после като се е вдигнал и.... "аз не бях прав, то било еди-кво-си"...
сефте тъпанари, които се опитват да клатят пазара 

- TNT
- младши ентусиаст
-
madafaka_donkele написа:TNT написа:А това какво е ?
Пиши на Кракен. Точни са, ще ти обяснят дали и защо има
Отрязаха ме