ima li 320iX Touring
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
ima li 320iX Touring
hi momcheta iskam da pitam dali ima 320iX kombi shtoto kato otidox v daru kar s nego oniq v serviza mi kaza 4e takova ima samo 325iX ...
a na mene i v talona i v chujdite dokumenti mi pishe 320ix M20 95kW ????
a na mene i v talona i v chujdite dokumenti mi pishe 320ix M20 95kW ????
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
stjoker написа:да ама картера е извит заради предното предаване а ако е извит значи е на 325...а ако е на 325 как е станал на 320.
Много "ако"-та станаха

Не се учудвай от нищо което може да видиш

може картера да е присаден, тук има хора, които са си правили картерите сами (присаден мотор от Е34 на Е36, картера опира в моста ... но се обръща)
наскоро проверявах на един приятел колата:
по талон - '90 318 Coupe
по VIN - '86 316 Saloon (4 врати)
в действителност - 'xx (двоен стоп значи преди 88 ), 316 Coupe
така, че е добре тези неща да се гледат преди да се тръснат парите и да минете през КАТ
наскоро проверявах на един приятел колата:
по талон - '90 318 Coupe
по VIN - '86 316 Saloon (4 врати)
в действителност - 'xx (двоен стоп значи преди 88 ), 316 Coupe
така, че е добре тези неща да се гледат преди да се тръснат парите и да минете през КАТ
stjoker написа:спокоино не сам я купувал на един приятел е и се коси за какво става вапрос ...
говорех принципно за всеки, той едва ли се е родил собственик на колата ..
stjoker написа:ааа и между другото кутията му е на 325 защтото изключва на 220 а моита на 205-206
Това ама въобще не е критерии, защото най-вероятно и на двамата километражите Ви лъжат...просто на всяка кола/мотор има отклонение, отделно два абсолютно еднакви автомобила понякога имат различни данни и вървеж камо ли така, като дори не знаете каква е едната

11 мнения
• Страница 1 от 1