Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
Re: Бързи въпроси и отговори
plamen_hh написа:Колеги имам странен проблем от скоро забелязах че в дясната страна музиката ми се чува по-слабо и като разделя тонколоните само предна лява има бас дясната няма нормално ли е и задните да не правят бас.Колата е е92 с радио професионал.
Ако си с нормално озвучение задните колони не вадят бас, защото буферите под седалките са вързани на един канал с предните говорители. Щом от ляво имаш само бас тогава буфера под дясната седалка не ти работи.
Здравейте Колеги,
Налага ми се пребоядисване на предна броня, за което намерих един майстор.
Сега, въпроса ми е, някой знае ли каква марка е фабричната боя на БМВ Е90?
Благодаря Ви!
Налага ми се пребоядисване на предна броня, за което намерих един майстор.
Сега, въпроса ми е, някой знае ли каква марка е фабричната боя на БМВ Е90?
Благодаря Ви!
- funkagenda
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330d
- Мечтае да кара: GLS63
Здравейте,
какъв е антифризът на 330д 2006г?
- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
funkagenda написа:Здравейте,
Син Г11 някои си слагат и червен но щом от бмв са преценили да сложат такъв аз си слагам оем.
- Ronian
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е60 530Д, Е90 320Д
Колеги днес карам си колата спирам гася я след 5 мин паля и тръгвам, но навито нищо не дава черен екран като от време на време пресветне бяло. Това да го разбирам че ЦЦЦ модула е заминал ли, защото четох че при повечето случай седи надписа на Бмв, а при мен нищо. Пребрах се и реших да махна клемата на акумулатора за 20мин като я сложих пак същото, но се пияви грешка за налягането в гумите inactive. И светна жълта лампа на таблото. В такъв случай модула ли е отишъл или може да е друго.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Ronian написа:Колеги днес карам си колата спирам гася я след 5 мин паля и тръгвам, но навито нищо не дава черен екран като от време на време пресветне бяло. Това да го разбирам че ЦЦЦ модула е заминал ли, защото четох че при повечето случай седи надписа на Бмв, а при мен нищо. Пребрах се и реших да махна клемата на акумулатора за 20мин като я сложих пак същото, но се пияви грешка за налягането в гумите inactive. И светна жълта лампа на таблото. В такъв случай модула ли е отишъл или може да е друго.
Пробвай да я рестарираш ..но иначе да звучи като отишъл си
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Ronian
- кандидат ентусиаст
-
Gqbriel написа:Ronian написа:Колеги днес карам си колата спирам гася я след 5 мин паля и тръгвам, но навито нищо не дава черен екран като от време на време пресветне бяло. Това да го разбирам че ЦЦЦ модула е заминал ли, защото четох че при повечето случай седи надписа на Бмв, а при мен нищо. Пребрах се и реших да махна клемата на акумулатора за 20мин като я сложих пак същото, но се пияви грешка за налягането в гумите inactive. И светна жълта лампа на таблото. В такъв случай модула ли е отишъл или може да е друго.
Пробвах нестава. А за датчика за налягането в гумите има ли намин да се изключи да не свети лампата.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Ronian написа:Gqbriel написа:Ronian написа:Колеги днес карам си колата спирам гася я след 5 мин паля и тръгвам, но навито нищо не дава черен екран като от време на време пресветне бяло. Това да го разбирам че ЦЦЦ модула е заминал ли, защото четох че при повечето случай седи надписа на Бмв, а при мен нищо. Пребрах се и реших да махна клемата на акумулатора за 20мин като я сложих пак същото, но се пияви грешка за налягането в гумите inactive. И светна жълта лампа на таблото. В такъв случай модула ли е отишъл или може да е друго.
Пробвах нестава. А за датчика за налягането в гумите има ли намин да се изключи да не свети лампата.
Ресетваш..но незнам дали можеш без drive-a без диаг..
Sent from my iPhone using Tapatalk
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
- Ronian
- кандидат ентусиаст
-
Gqbriel написа:Ronian написа:Gqbriel написа:Ronian написа:Колеги днес карам си колата спирам гася я след 5 мин паля и тръгвам, но навито нищо не дава черен екран като от време на време пресветне бяло. Това да го разбирам че ЦЦЦ модула е заминал ли, защото четох че при повечето случай седи надписа на Бмв, а при мен нищо. Пребрах се и реших да махна клемата на акумулатора за 20мин като я сложих пак същото, но се пияви грешка за налягането в гумите inactive. И светна жълта лампа на таблото. В такъв случай модула ли е отишъл или може да е друго.
Закачих я с инпа и не ми дава да прочета ЦЦЦ както и tyre pressor също ми дава грешка няма връзка с модула. Има ли начин с НЦС да го махна поне да не свети. И в кой модул точно да търся
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Ronian написа:Gqbriel написа:Ronian написа:Gqbriel написа:Ronian написа:Колеги днес карам си колата спирам гася я след 5 мин паля и тръгвам, но навито нищо не дава черен екран като от време на време пресветне бяло. Това да го разбирам че ЦЦЦ модула е заминал ли, защото четох че при повечето случай седи надписа на Бмв, а при мен нищо. Пребрах се и реших да махна клемата на акумулатора за 20мин като я сложих пак същото, но се пияви грешка за налягането в гумите inactive. И светна жълта лампа на таблото. В такъв случай модула ли е отишъл или може да е друго.
Закачих я с инпа и не ми дава да прочета ЦЦЦ както и tyre pressor също ми дава грешка няма връзка с модула. Има ли начин с НЦС да го махна поне да не свети. И в кой модул точно да търся
Бих ти казал как се прави, но @Gqbriel е специалиста по NCS, така че предполагам ще те упъти

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
По спомен махаш RDC от табло и нави
- ionov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M340i X Drive
- Мечтае да кара: M ки
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?t ... ink=5pvk8j
Някой има ли представа кой стил са джантите на тази зетка?
- beammer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е91 318d LCI
ionov написа:https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11511955346577639&slink=5pvk8j
Style 296...
- ionov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M340i X Drive
- Мечтае да кара: M ки
Супер, мерси 

beammer написа:ionov написа:https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11511955346577639&slink=5pvk8j
Style 296...
- Georgi Zh.
- Потребител
-
Здравейте ! Бях тръгнал да търся 320 автомат обаче намерих една 330 ХД автомат можели някой който има наблюдения да ми каже горе долу каква е разликата в разхода на гориво, търсия икономичен автомобил за градско каране и нз 330 дали ще оправдае това което търся