Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Re: Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Делиш, ако знаеш как сам да си го направиш, ако не - само модула ти е към 120-150 лвGqbriel написа:Satanism написа:Темпомат се слага за 3-400лв и един ден, с търсенето на частите.
За 4 цил дели на 2 цената
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
dextuar написа:Делиш, ако знаеш как сам да си го направиш, ако не - само модула ти е към 120-150 лвGqbriel написа:Satanism написа:Темпомат се слага за 3-400лв и един ден, с търсенето на частите.
Модула с кората са ти 150лв и още 50лв да го сложат...айде са греша ли?
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Ако намериш някой да ти го сложи за 50лв, сметката е точна.Gqbriel написа:dextuar написа:Делиш, ако знаеш как сам да си го направиш, ако не - само модула ти е към 120-150 лвGqbriel написа:Satanism написа:Темпомат се слага за 3-400лв и един ден, с търсенето на частите.
- chris_barnes
- ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: на безплатна нафта
- Детайли за колата: 530xd
Моя темпомат ми излезе точно 200лв за 6 цил. Колегата ****** го програмира за 50 и 150 ми бяха частите.dextuar написа:Ако намериш някой да ти го сложи за 50лв, сметката е точна.Gqbriel написа:dextuar написа:Делиш, ако знаеш как сам да си го направиш, ако не - само модула ти е към 120-150 лвGqbriel написа:Satanism написа:Темпомат се слага за 3-400лв и един ден, с търсенето на частите.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

- foxi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540i Xdrive
drago9205 написа:Georgi Zh. написа:https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11508916492250562&slink=5pbh50
това някой може ли да го погледне
За мен най-големият минус е, че няма темпомат.
Не е "пълен" М-пакетът, а е събиран(или китайски). Единият фар е за полиране или рециклиране. Не е Евро5 и не е "активен"(ефективен) ДПФ филтърът (съдейки по ауспуха е по-скоро Евро3 с пробит ДПФ). Воланът също изглежда захабен, както и уплътнението на шофьорската врата.
Като цяло - доста висока цена за това, което се предлага - може пари да са наливани в нея за "тунинг", който обаче е непълен и не много сполучлив. Пиано лакът само на скоростният и опушените стопове са си циганийка и подобни неща директно ме отказват да гледам дадена обява. Абе аз като цяло от Ч. Бряг обявите ги избягвам (без да се обиждат колегите от там)
Пюсове - салонът изглежда запазен (но може и да не е нейн). Има добри екстри (хи-фи, спортен салон с подгрев и памет).
П.С. И залъгалка за колан ми се вижда...
И какъв е проблема на колите от Ч.бряг че ми стана интересно
- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
Имам лични съображения и не настоявам да се съгласява/съобразява някой с тях, а само споделям вижданията си след някакъв минимален личен опит. Но щом държиш да разбереш на какво се дължат тези ми съображения - 2 пъти съм гледал кола там и на живо е било трагедия, а даже единият настоя да ме закара да видя и после да ме върне обратно в Плевен, толкова си беше повярвал, че продава нещо свястно.
Също има една е90ка от там, която в рамките на няколко страници в тази тема беше хвалена, че е много добра кола, но доста време вече не е продадена и е 4к надолу от началната цена. Не искам да съм голям критик, но просто изглеждат съмнително тези спадове в цената с 20%, а печалба пак ще има.
На някои от колите сигурно нищо им няма, но съм уцелил тези, на които им има и съм си изградил впечатления.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Също има една е90ка от там, която в рамките на няколко страници в тази тема беше хвалена, че е много добра кола, но доста време вече не е продадена и е 4к надолу от началната цена. Не искам да съм голям критик, но просто изглеждат съмнително тези спадове в цената с 20%, а печалба пак ще има.
На някои от колите сигурно нищо им няма, но съм уцелил тези, на които им има и съм си изградил впечатления.
- foxi
- младши ентусиаст
-
Мога да кажа само едно 90ката която се продава е моя и за времето което се продава ми счупиха тел да звънят и да питат и до там, тази кола няма един оглед на място да не говорим за тест и после иди обеснявай на някой защо си продаваш колата с 2 бана загуба и защо в България нямало читави коли ми защото и да има се приравняват с шрота и милионниците на Европа.
Пс:грешката ми е че върнах човек по тел с 21000 лв и той купи кола от форума за тези пари но здраве да е човек незнае от какво ще загуби или спечели в този живот
Пс:грешката ми е че върнах човек по тел с 21000 лв и той купи кола от форума за тези пари но здраве да е човек незнае от какво ще загуби или спечели в този живот
- Stanislav83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 325D
drago9205 написа:Georgi Zh. написа:https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11508916492250562&slink=5pbh50
това някой може ли да го погледне
За мен най-големият минус е, че няма темпомат.
Колега би ли обяснил как се разбира , че колата няма темпомат? Гледам , че в обявата е посочен.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
foxi написа:Мога да кажа само едно 90ката която се продава е моя и за времето което се продава ми счупиха тел да звънят и да питат и до там, тази кола няма един оглед на място да не говорим за тест и после иди обеснявай на някой защо си продаваш колата с 2 бана загуба и защо в България нямало читави коли ми защото и да има се приравняват с шрота и милионниците на Европа.
Колега, щом колата е твоя, поне поправи елементарни неща като например колата не е Евро 5, дори от завода не е излязла така, ами Евро 4, а в момента като ти гледам кюнеца, си е живо Евро 3, поне това виждал АЗ по снимките. С най-високо ниво на оборудване - дръжки! Не виждам нито темпомат, нито BMW Assist, нито едни тъпи къпхолдери. НЕ КАЗВАМ, че колата ти няма екстри, НАПРОТИВ, но такива изказвания лично на мен винаги са ми оставяли негативно впечатление. Отделно колата е италианка и дори не съм сигурен каква сервизна история би излязла

- foxi
- младши ентусиаст
-
Явно съм или се изразил неправилно или някой не ме е разбрал колата която продавам е е 91 325d фейс
drago9205 написа:Имам лични съображения и не настоявам да се съгласява/съобразява някой с тях, а само споделям вижданията си след някакъв минимален личен опит. Но щом държиш да разбереш на какво се дължат тези ми съображения - 2 пъти съм гледал кола там и на живо е било трагедия, а даже единият настоя да ме закара да видя и после да ме върне обратно в Плевен, толкова си беше повярвал, че продава нещо свястно.
С лек саркастичен тон и с молба се обръщам към теб да ми обесниш кое как да гледам при избора на било то е90 или е60,като съм склонен да взема това което намеря за по запазено при фактора съотношение цена/предлагани екстри и разбира се състояние на колата/мотора! все още не бързам с покупката понеже имам какво да карам

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
MartinP написа:drago9205 написа:Имам лични съображения и не настоявам да се съгласява/съобразява някой с тях, а само споделям вижданията си след някакъв минимален личен опит. Но щом държиш да разбереш на какво се дължат тези ми съображения - 2 пъти съм гледал кола там и на живо е било трагедия, а даже единият настоя да ме закара да видя и после да ме върне обратно в Плевен, толкова си беше повярвал, че продава нещо свястно.
С лек саркастичен тон и с молба се обръщам към теб да ми обесниш кое как да гледам при избора на било то е90 или е60,като съм склонен да взема това което намеря за по запазено при фактора съотношение цена/предлагани екстри и разбира се състояние на колата/мотора! все още не бързам с покупката понеже имам какво да карам![]()
Ти може да не бързащ, ама те 90-ките по-нови и на по-малко километри не стават

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
@foxi колата, която е продаваш изглежда доста добра, успех 

- foxi
- младши ентусиаст
-
Благодаря колега не си първия който го казва, проблема е че на никой не му стиска да дойде да я види на живо . На българина проблема му е че ако е скъпо защо е скъпо , а пък ако е евтино що пък е толкова евтино сигурно му има нещо то угодия няма.
dextuar написа:MartinP написа:drago9205 написа:Имам лични съображения и не настоявам да се съгласява/съобразява някой с тях, а само споделям вижданията си след някакъв минимален личен опит. Но щом държиш да разбереш на какво се дължат тези ми съображения - 2 пъти съм гледал кола там и на живо е било трагедия, а даже единият настоя да ме закара да видя и после да ме върне обратно в Плевен, толкова си беше повярвал, че продава нещо свястно.
С лек саркастичен тон и с молба се обръщам към теб да ми обесниш кое как да гледам при избора на било то е90 или е60,като съм склонен да взема това което намеря за по запазено при фактора съотношение цена/предлагани екстри и разбира се състояние на колата/мотора! все още не бързам с покупката понеже имам какво да карам![]()
Ти може да не бързащ, ама те 90-ките по-нови и на по-малко километри не стават
Знам .. но нека извадя душата на една дизелова печка преди да навлезем в епохата на EV cars