Ти не ме разбираш...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Re: Ти не ме разбираш...

Мнение от Borymeckata » 21 Дек 2017, 9:34

Та значи, като сме тръгнали да бистрим женската психика... сложна материя е това. Аз съм установил, че всичко, което жената казва, може да се разбира по различен начин, в зависимост от конкретната ситуация. Ако мъж ти каже "не" - значи е "не" и това е. Ама при жените има различни степени на отказ. Ето три примера за сравнение:

- Не, не ме заколвай с мачете!
- Не, не ме хващай за задника!
- Не, не ми подарявай този прекрасен пръстен с огромен диамант!

Виждате - принципно все е отказ, но има някои нюанси... В първия случай "не" си е "не" - 100% е сигурно, че тя наистина не желае да бъде заклана с мачете. Във втория пример нещата са фифти - фифти, може да не иска да я хванеш за задника, а може и да копнее за това... А в третия случай можеш да заложиш своя задник, че няма да откаже пръстена.

Както виждате - всеки случай трябва да се тълкува за себе си, универсална формула няма.
Excellent! Steven is my name!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 21 Дек 2017, 10:14

Така е.
И трябва да се сещаме, какво точно се има в предвид.
Трябва да си призная, че някой път е лесно, ама се правим, че не сме разбрали намека, защото така ни изнася. Друг път идва като гръм от ясно небе.
Помня някаква романтична комедийка с Дженифър Анистън. Та там мъжа и си седеше, пиеше си бира и си гледаше телевизия, а тя миеше чиниите. И както обикновенно става, скандалът започна. На финала разговорът беше нещо от сорта на:

Той: Е добре де! Какво искаш от мене?
Тя: Ами поне веднъж да вземеш да измиеш чиниите!
Той: Добре! Ето ставам и ще измия чиниите!
Тя: Не искам да измиеш чиниите!
Той: Е какво по дяволите искаш тогава?!?
Тя: Искам да искаш да измиеш чиниите!

Та така... Те разбират нещата другояче.

И малко оф... Може ли и на мене ЛС? Обещавам да го отворя на служебния компютър и да го покажа на шефа! :mhihi:
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 25 Дек 2017, 20:09

Това с тея ЛС та стана модерно я и на мене, че да не ви Бан-на :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 26 Дек 2017, 0:15

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 26 Дек 2017, 18:44

Оказва се че наистина има някакво основание за това неразбиране , и то не какво да е а генетично и еволюционно . Разликата в генома между мъжа и жената е около 5% . До колкото помня между мъжа и маймуната е 1.5% :mhihi: Не помня точно дали ставаше въпрос за мъжка или женска маймуна но ....факт е че жените са еволюционно по-напреднали . Дори някои твърдят че това е отделен вид , а мъжа е еволюционна мутация на този вид . Съвременните учени са единодушни че жената на бъдещето мутира във примат който използва партеногенезата за размножаване . Такова нещо не е нещо небивалица , има статистика колко на 1000 бремености са в резултат на самооплождане . Не са чести случаи но бележат края на мъжкия вид и жените явно подсъзнателно усещат края на мъжкото царство . В последните години дори имат и пробив в тестовете за интелигентност за пръв път за 100 годишната им история , което е доста обезпокояващо . Разликите не са само междуполови , разлики има в устройството и дяловете на мозъка . При мъжа центъра на абстрактното мислене е силно развит докато при жените той е анемичен и хилав . Затова всички важни научни открития са дело на мъже със съвсем незначителни отклонения , но това не значи че природата не ни готви изненади . Напълно възможно е в съвсем кратък еволюционен план жената да развие своята интелигентност и същевременно да приобие способности за самооплождане . Затова израза " ти не ме разбираш ..." трябва да бъде приеман с цялата си сериозност и тежест на реална заплаха за хората :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 26 Дек 2017, 19:40

Jordana написа:Оказва се че наистина има някакво основание за това неразбиране , и то не какво да е а генетично и еволюционно . Разликата в генома между мъжа и жената е около 5% . До колкото помня между мъжа и маймуната е 1.5% :mhihi: Не помня точно дали ставаше въпрос за мъжка или женска маймуна но ....факт е че жените са еволюционно по-напреднали . Дори някои твърдят че това е отделен вид , а мъжа е еволюционна мутация на този вид . Съвременните учени са единодушни че жената на бъдещето мутира във примат който използва партеногенезата за размножаване . Такова нещо не е нещо небивалица , има статистика колко на 1000 бремености са в резултат на самооплождане . Не са чести случаи но бележат края на мъжкия вид и жените явно подсъзнателно усещат края на мъжкото царство . В последните години дори имат и пробив в тестовете за интелигентност за пръв път за 100 годишната им история , което е доста обезпокояващо . Разликите не са само междуполови , разлики има в устройството и дяловете на мозъка . При мъжа центъра на абстрактното мислене е силно развит докато при жените той е анемичен и хилав . Затова всички важни научни открития са дело на мъже със съвсем незначителни отклонения , но това не значи че природата не ни готви изненади . Напълно възможно е в съвсем кратък еволюционен план жената да развие своята интелигентност и същевременно да приобие способности за самооплождане . Затова израза " ти не ме разбираш ..." трябва да бъде приеман с цялата си сериозност и тежест на реална заплаха за хората :mhihi:

Колега, въпросът ти е повече от комплексен.
Първо. Изводите ти се отнасят единствено и само за бялата нация. С малки изключения разбира се
Изображение
Тук има почти същото IQ, каквото е количеството водород в космическия вакуум.
Второ. В момента се води някаква безумна политика на затъпяване на населението (в планетарен мащаб). Всичко се свежда до едни седем ича скрийн и това е. Пада батерията и то не може да оживее. Процесът мислене е практически изключен от употреба. Гугъл знае всичко и никой не се напряга да прочете или научи нещо. Защо да учи, когато може да потърси информация в нета. Колко от вас са готови да изкарат и ден без електронни играчки?
Трето. Жените обуха пантлони и станаха материални момичета. Вместо да раждат деца и да гледат семейства, те учат и работят. Принудени от нашата тъпотия (сори, ама факт).
Четвърто. Презадоволяването и възможността да правиш избор. Преди много години ми беше попаднала статия "Защо успя перестройката в СССР?". Имаше факти, от които ми падна шапката. След ВСВ в СССР е имало тотален недостиг на мъже. В буквалния смисъл. Имало е села, в които мъжете са били или под 12 или над 80 години. Всеки един нормален мъж е бил обект на тотално ухажване и е имало надпревара за тях сред жените. Пишеше, че е имало села, в които всички деца са били от един баща. Няма избор просто. Та години по-късно нещата се изравняват и тръгват в различна посока. Отново жените започват да се оглеждат и да избират ... Мъже без жени започват да се занимават с политика :dunno:
Виж долното видео
https://www.youtube.com/watch?v=n6Qzb3PL-uw&t=1131s
Този е уникат.

При другите раси и религии не е чак толкова разпространено. Жени да командват в арабско семейство :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 26 Дек 2017, 19:52

А със зодиите как стоят нещата :mhihi: ? Влияят ли на женското поведение и мислене :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: и БМВ кара
Мечтае да кара: по А-8

Мнение от toncho83 » 28 Дек 2017, 8:52

Don_Diego написа:А със зодиите как стоят нещата :mhihi: ? Влияят ли на женското поведение и мислене :mhihi:

и на мъжкото ...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 28 Дек 2017, 17:27

Don_Diego написа:А със зодиите как стоят нещата :mhihi: ? Влияят ли на женското поведение и мислене :mhihi:

Бившата е "Телец" и си е живо говедо :OT:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 29 Дек 2017, 14:44

Vra4anin написа:Онзи ден (сутринта) жената ми вдигна нервите и си го изкарах на тоалетната чиния (счупих я на парчета) :mhihi: 300лв заден за нов моноблок :censored: .

Извод - не водете спор. Ако все пак стане спор, стискайте зъби и бягайте надалеч. Или си купете клекало - няма чупене:

Изображение

Хубавото е, че след монтиране на новия кенеф, жената тръгна да ми дава половината пари с приказките, цитирам "все пак аз те ядосах, та е редно да дам половината сума" :ok: :banghead:

Снимки имам, ама не ми се дават, че ми е още едно такова... порцеланово на душата :mhihi:

Е, баш кенефа ли успя да счупиш :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 29 Дек 2017, 15:04

Абе тая старата да не е била от тоя тип дето като пикаш требе да и подпираш капака с коляно иначе пластмасата става на жълти капки ? Много са гадни и аз ги ненавиждам :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 29 Дек 2017, 16:21

Поради същите пререкания как видиш ли седалката не може да седи все нагоре,със жената стигнахме до консенус:аз пикая в банята и там седалката е винаги вдигната а тя си ходи в тоалетната и там е вечно пусната...идилия :mrgreen: но сина чат пат си ходи където му е кеф не ебава да вдига и си чурулика както му е кеф и чат пат има пръски в тоалетната на седалката и после жента му бучи на малкия,а аз на дивана отстрани тихичко си злорадствам :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 29 Дек 2017, 17:14

Vra4anin написа:Е тва е, че аз имам само една баня/тоалетна общо е. За сметка на това имам избор - кеф ми тоалетна чиния, кеф ми мивка, че даже имам и вана :mhihi:

Мойта като дойде да живее у нас нямаше дъска на тоалетната чиния- направо бех построил комунизма, че го бех и боядисал с блажна боя :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 29 Дек 2017, 17:15

Vra4anin написа:Тц, не пожълтяваше капака, ама не можеше да стои добре изправен (падаше от самосебе си). Просто... самата позиция на скапаното казанче спрямо тоалетната чиния беше идиотско позиционирано, заради него седалката като се изправи заставаше не леко полегнало назад към казанчето, а седалката заставаше в перпендикулярна позиция и почти винаги падаше напред (т.е. да се затваря). Много често падаше докато си таковах по малка нужка. :censored:

Ама ти още ли прав пикаеш... ?!? И не те е научила да сядаш? А казват, че вече нямало истински мъжкари... :yes: :yes:

Майтап де, но този проблем с дъската на кенефа явно е стандартен. Ти си имал голямо предимство с падащата дъска - така няма опасност да я забравиш вдигната... :mhihi: :mhihi: Нашата се фиксира добре в изправено положение и много бързо ме научиха да я свалям... Влизам и намирам кенефа с пусната дъска и затворен капак, правя каквото правя, но накрая трябва да го оставя в същото положение. Малко е сложно за мъжки мозък, но с годините се изгражда устойчив навик... :mhihi: :mhihi:

Сетих се един лаф, напълно приложим за твоя (нашия) случай: Ако един мъж бъде тормозен достатъчно за дъската на клозета (вдигни я - свали я), той неизменно започва да пикае в мивката. Опитвал съм да обясня на моята, че пикането в мивката си има логично обяснение и дори е физиологически обосновано, но не иска да разбере. И винаги ме хваща - как успява... :dunno: :dunno:
Excellent! Steven is my name!

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 29 Дек 2017, 18:11

Borymeckata написа:
Vra4anin написа:Тц, не пожълтяваше капака, ама не можеше да стои добре изправен (падаше от самосебе си). Просто... самата позиция на скапаното казанче спрямо тоалетната чиния беше идиотско позиционирано, заради него седалката като се изправи заставаше не леко полегнало назад към казанчето, а седалката заставаше в перпендикулярна позиция и почти винаги падаше напред (т.е. да се затваря). Много често падаше докато си таковах по малка нужка. :censored:

Ама ти още ли прав пикаеш... ?!? И не те е научила да сядаш? А казват, че вече нямало истински мъжкари... :yes: :yes:

Майтап де, но този проблем с дъската на кенефа явно е стандартен. Ти си имал голямо предимство с падащата дъска - така няма опасност да я забравиш вдигната... :mhihi: :mhihi: Нашата се фиксира добре в изправено положение и много бързо ме научиха да я свалям... Влизам и намирам кенефа с пусната дъска и затворен капак, правя каквото правя, но накрая трябва да го оставя в същото положение. Малко е сложно за мъжки мозък, но с годините се изгражда устойчив навик... :mhihi: :mhihi:

Сетих се един лаф, напълно приложим за твоя (нашия) случай: Ако един мъж бъде тормозен достатъчно за дъската на клозета (вдигни я - свали я), той неизменно започва да пикае в мивката. Опитвал съм да обясня на моята, че пикането в мивката си има логично обяснение и дори е физиологически обосновано, но не иска да разбере. И винаги ме хваща - как успява... :dunno: :dunno:

www.bmw-mama.net

Kак ще се извадя едни стотина кинта на година да го регистрирам този форум накрая :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ти къде си миеш ръцете? На отворена врата или на затворена? Като се облекчиш в мивката, пускаш ли водата в казанчето? Тропаш ли с дъската на тоалетната чиния?

Сега да видим и кой пика през балкона :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата