жилото на газта маи задържа
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
жилото на газта маи задържа
когато си махна крака от газта оборотите леко се вдигат или задържат после падат и това го прави ако е много студено.помогнете,
и оште задната кора много странно вибрира когато сам на ниска скорост със висока предавка но поносима за двигателя скорост
двигателя е м42

- mladfen
- младши ентусиаст
-
- Кара: се на жена си
- Мечтае да кара: нещо с шест дросела
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
За оборотите не знам - случвало ми се е, но няколко пъти и го отдадох на това, че стелката се беше набрала напред.
За ниската скорост и високата предавка мога със сигурност да ти кажа, че и при мен се чува същото и го приемам за нормално, защото и на старото ми Е30 беше така. В крайна сметка не можеш да очакваш друго поведение от двигател, при който максималния въртящ момент се постига при 6000 оборота...
За ниската скорост и високата предавка мога със сигурност да ти кажа, че и при мен се чува същото и го приемам за нормално, защото и на старото ми Е30 беше така. В крайна сметка не можеш да очакваш друго поведение от двигател, при който максималния въртящ момент се постига при 6000 оборота...
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
lowdriver написа:Това си го измисли...![]()
При М42 - @ 4500 об/мин
При М44 - @ 4300 об/мин
Прав си, но не съм си го измислил

- bELiAr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325i
- Мечтае да кара: 650i
да нямаш газ? за карбуратор или моно инж.. така правят и бавно сваля оборотите защото си пуска колкото му смуче.Не би трябвало да се повишават ако задържа виж за разни пружинки ако има ги сменяи ,смазка на 2 та края на жилото
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Вчера сутринта като беше много студено и нали докато не излезе от синьото не качвам над 2500 оборота и аз усетих ня няколко пъти една вибразия в кората отзад 

7 мнения
• Страница 1 от 1