Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Re: iOS тема
gromovich написа:Аз на моя SE все още си държа версия 9.3.5. и за сега упорито не го ъпдейтвам. Не знам кога ще почне да прави проблеми обаче
А няма грижи, имам един 4с дето е със 7,1,2 или нещо такова, гледам го и така си работи

- Style
- Потребител
-
- Кара: Bmw 320D
- Мечтае да кара: Bmw ///M3
Между другото, ако някой търси старото приложение iTube, мисля, че открих почти същото- Player IL. Може да се използва офлайн, за сега съм доволен.
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
drevnia написа:аз мойто го ъпдейтнах на 11.2.1 и сега искам да се тресна с него по главата.
Пробвай на 11.2, поне е подписана. Аз съм с 11.1 и нямам оплаквания.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Аз имам една HP SK-9071 , взех я за друго андроид устройство обаче работи си нормално с телефона без кирилицата естествено . С ipad не би трябвало да е нещо по-различно .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Хора , вчера си подарих samsung smart tv UHD 6 серия.Дръпнах си на СЕ-то самсунг смарт вю и мога да го ползвам като дистанционно.
Въпросът ми е имали възможност , дисплея на телефона да излиза на екрана на тв-то ?Има ли такова приложение или не?
Благодаря!
Въпросът ми е имали възможност , дисплея на телефона да излиза на екрана на тв-то ?Има ли такова приложение или не?
Благодаря!

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Binev_OuT написа:Хора , вчера си подарих samsung smart tv UHD 6 серия.Дръпнах си на СЕ-то самсунг смарт вю и мога да го ползвам като дистанционно.
Благодаря!
Преди 1-2 месеца бях свалил някакво SAMSUNG-ско приложения да презентира на телевизора, но беше АДСКИ бъгаво. Постоянно крашваше, показваше само снимки, не можеше да се въртят и не пускаше клипове

Супер старата S3-ка на SAMSUNG я свързвам със същия телевизор по WI-FI и дори мога да играя игри от телефона презентирайки на телевизора......
- Denmark
- младши ентусиаст
-
Binev_OuT написа:Хора , вчера си подарих samsung smart tv UHD 6 серия.Дръпнах си на СЕ-то самсунг смарт вю и мога да го ползвам като дистанционно.
Благодаря!
честито тв!

принципно епъл май целят да няма такива приложения, а да използваш screen mirroring app-а с apple tv. Иначе преди време имаше някакви проложения в app store-a, така че потърси, може все още да работи нещо. Аз наскоро гледах, но нещо не ми допаднаха вариантите, които намерих. А и като цяло ако целта ти е си пускаш филми от телефона на тв-то, е малко кофти. Аз на iPad-a използвам платената версия на nplayer с chromecast. Рядко го ползвам, но принципно няма проблеми, единствено ако е някой по-голям филм зарежда малко повече докато тръгне на тв-то, а също и ако превърташ напред-назад.
при андроид май е по-лесно това с chromecast-а.

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Май беше SAMSUNG SMART VIEW, но не съм на 100% сигурен, просто беше адски бъгаво 

- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Хора, взех си iPhone 6 16гб втора ръка. Сменян му е дисплея и TouchID не работи. С IOS 10.1.1 съм и съм чувал, че след 10.3.3 дори на айфоните с китайски дисплей им работи пръстовия отпечатък. Мога да ъпдейтна до IOS 11, но знам, че тази версия е бъгава и не ми се ще да го правя. На software update не ми излиза 11.1, а не искам да стъквам със скапана версия, тъй че въпросите ми са следните: Ако ъпдейтна до 11 какъв е шанса 11.1 да не се появи и да си остана с лоша операционна система и има ли някой с чиста шестица с 11.1?
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Щом е излезнал iOS 11 за iPhone 6, значи ще си го ъпдейтват до края на iOS 11.
Мен ме съмнява fingerprint-a да тръгне независимо с коя версия.
Проблема не е в дисплея, а че или копчето или Logic board-a е сменен.
Аз не бих ъпдейтвал на твое място, има случай в които телефона после не тръгва изобщо, просто си иска неговото си копче с logic board-a
Мен ме съмнява fingerprint-a да тръгне независимо с коя версия.
Проблема не е в дисплея, а че или копчето или Logic board-a е сменен.
Аз не бих ъпдейтвал на твое място, има случай в които телефона после не тръгва изобщо, просто си иска неговото си копче с logic board-a
- Denmark
- младши ентусиаст
-
според мен това дето трябва да те притеснява е да не стане бавен телефона, че напоследък се подиграват с хората.

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Мерси за инфото
. Ако съм разбрал правилно, когато сменяш дисплея трябва да си запазиш оригиналното кабелче, за да не ти дава грешка 53. Засега няма нищо да ъпдейтвам, ще изчакам малко. Между другото ми казаха, че сензора преди връщането до фабрични си е работил нормално.

Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!