Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Re: Криптовалути

Мнение от Dextuar » 07 Дек 2017, 18:23

3186 написа:Т. нар. фючърси, за които всички говорят

Още като бачках към борсата 2013-та правеха futures и options към биткойна, не знаех, че чак сега го въвеждат официално.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 07 Дек 2017, 18:26

Май щатите са одобрили сега нещо по въпроса официално ама не съм задълбавал ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е53

Мнение от Cyberloner » 07 Дек 2017, 19:24

$15K днес....нещо започва много да намирисва тая работа, растежа изглежда експоненциален.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 07 Дек 2017, 20:11

Като хакнат още некоя борсичка и ще видим курса. Сигурност няма в тоя койн, щом някой ей така крадва 60 милиона и нищо.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 07 Дек 2017, 21:06

Е как нищо, били го дали на полицията :mhihi:

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 07 Дек 2017, 22:17

Който го е страх от мечки не ходи в гората. Хаквания винаги е имало, има и ще има и за в бъдеще. Както казваше агент Смит "it's inevitable". Няма задължително условие всеки да копае. Като не ви допада нещо подминавайте и просто не коментирайте неща, с които очевАдно не сте наясно. "Благодарение" на хакването на NH днес цял ден разцъквам различни алгота, пулове и майнъри. В крайна сметка намерих подходящите настройки, пулове, алгота и майнъри и в момента профита е х3, пък вие го бистрете още колко са зле криптотата :mhihi: Better yet, вземете обяснете на близнаците и на цяла камара народ, дето си накупиха яхти, острови и подобни колко са зле да се занимават с криптота :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 07 Дек 2017, 22:28

Факт е, че навсякъде само за това се говори и от там продължават да катерят цените.

Какви са пречките пред магазини (дори и онлайн) да въведат разплащания с криптовалути ? Понеже са прекалено нестабилни ли ? Законови ? Засега освен почивка от грабо и да си платя интернета, не се сещам за някъде да мога да платя с биткойни нещо полезно. Не става въпрос да се чудя къде да ги изхарча :lol:

Изображение :ok:
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 08 Дек 2017, 1:02

TNT написа:Факт е, че навсякъде само за това се говори и от там продължават да катерят цените.

Ще продължават да катерят, защото в момента всичко купува, следователно цената се вдига. Колкото повече се купува, толкова повече цената ще се вдига, затворен цикъл. Но биткойна е ограничена валута (не може правителството да напечата повече) и в един момент ще стигне до някакъв пик и хората ще започнат да продават, като започнат да продават, цената ще върви само и единствено надолу и повече хора ще продават, по същия този затворен цикъл, а тия дето няма да продадат ще изгорят. Доста хора не разбират от финанси, а разбират от компютри, видеокарти и т.н. и си мислят, че са открили топлата вода с инвестицията в нещо толкова променливо, добавете и медийния бум и тадам. Някой беше казал следното - цената е това, което плащаш, а стойността е това, което получаваш. Трудно ми е да видя стойността от $16 000 в 1 биткойн, който да кажем притежавам, примерно. Ако имам един златен ролекс, един имот или 200 000 долара веднага знам приблизително стойността им и дори мога да преценя каква ще е след половин година. Или знам какво мога да си купя/бартеросам за тяхната стойност. Ама с биткойната немога да знам след 4 дена дори, защото е абсолютен балон.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 08 Дек 2017, 1:14

И аз мисля, че е балон. Цената е много надута. Но като цяло криптовалутите са бъдещето. Плюса на биткойн е, че е първия. Колкото повече чета, откривам само минуси в него, спрямо други валути.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 08 Дек 2017, 2:17

TNT написа:И аз мисля, че е балон. Цената е много надута. Но като цяло криптовалутите са бъдещето. Плюса на биткойн е, че е първия. Колкото повече чета, откривам само минуси в него, спрямо други валути.

Не можеш да купиш други валути без да купиш биткойн.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 08 Дек 2017, 9:46

Има ли "правилна" стратегия за печелене на коини ...нещо като стратегиите при покера ? В смисъл ако си добър в хазарта и ти върви , дали ще е същото при тази инвестиция ? :roll:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 08 Дек 2017, 11:58

BaDxBoY написа:Не можеш да купиш други валути без да купиш биткойн.

Няма такова нещо.

Jordana написа:Има ли "правилна" стратегия за печелене на коини

Не.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 08 Дек 2017, 12:11

b00st написа: Трудно ми е да видя стойността от $16 000 в 1 биткойн, който да кажем притежавам, примерно. Ако имам един златен ролекс, един имот или 200 000 долара веднага знам приблизително стойността им и дори мога да преценя каква ще е след половин година. Или знам какво мога да си купя/бартеросам за тяхната стойност. Ама с биткойната немога да знам след 4 дена дори, защото е абсолютен балон.

Така е... но този златен Зорекс може да ти го откраднат, а в района на къщата може да има земетресение.... и така...

А тия с видеокартите и т.н. не ги мисли... защото за разлика от гениалната идея да купиш апартамент (не говоря за твоя имот за 200к) и да го даваш под наем, че така да избиваш инвестицията, през видеокартите инвестицията може да се избие и за 1м (случвало се е)... след като я избиеш, може и балони да се пукат, и карти да гърмят, и земетресение, ако искаш... факт е, че има риск... то ако нямаше риск, буквално кораво, куцо и сакато щеше да се занимава... то има и един лаф по въпроса - който не може да еве мечки, не ходи в гората.... или... не, момент, беше по друг начин...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 08 Дек 2017, 13:19

madafaka_donkele написа:
BaDxBoY написа:Не можеш да купиш други валути без да купиш биткойн.

Няма такова нещо.

Jordana написа:Има ли "правилна" стратегия за печелене на коини

Не.

Еми гледам че ги разбираш по предишните ти коментари, ще ми обясниш ли как ще купиш без да ги обърнеш от биткойн?
И отделно че цените на абсолютно всички валути са пряко свързани с биткойта. Ако той падне, всичко умира.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 08 Дек 2017, 13:56

BaDxBoY написа:
Еми гледам че ги разбираш по предишните ти коментари, ще ми обясниш ли как ще купиш без да ги обърнеш от биткойн?

Ето ти пример за борсова двойка Electroneum - Litecoin... както виждаш, през BTC не минаваш...

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата