Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
bonis71 написа:Здравейте отново!Отдавна заглеждам тази,продавача е малко нервен по телефона,отговаря сопнато на въпросите,може би ежедневно му се задават и тъпи въпроси...Не стигнахме и до въпроса за рамата,така че,приемам всякакви мнения,особено пък,ако някой я е гледал на живо.
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?t ... ink=5ef9rj
Молбата ми е за мнения за тази,съгласно текста по-горе!
- stenli_bmv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 535д
Колеги може ли инфо за този автомобил WBAWD71000PR21578 .https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?t ... ink=5fmwix
това не прилича на Е60
поствайте си ги в Е90 тея рекуести. толкова са км.

- bigdady
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d
- Мечтае да кара: m6 grandcoupe
- Детайли за колата: e39 01
Колеги може ли да ми кажете по тази рама WBANX51070CT59564 какви ремонти излизат на колата.
Най много ме интересува дали е сменяна веригата?
Най много ме интересува дали е сменяна веригата?
Здравейте!
Предстои капариране на Е60 с тази рама:
WBANU71060CT20744
Моля за проверка що за стока е!!!
Благодаря предварително.
WBANU71060CT20744
Благодаря предварително.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
bonis71 написа:Здравейте!
WBANU71060CT20744
Благодаря предварително.
Добре де, ще ти я открадне ли някой под носа, че не давате обява? Според мен без обява колегата да не ви отговаря

Не виждам какъв е проблемът, че няма обява?! А и човека се е разкарвал за да снима рамата, а вие така без усилия искате да видите за коя обява става въпрос. Пък това колегата да не отговаря, си е детинско заяждане...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Aesthetix написа:Не виждам какъв е проблемът, че няма обява?! А и човека се е разкарвал за да снима рамата, а вие така без усилия искате да видите за коя обява става въпрос. Пък това колегата да не отговаря, си е детинско заяждане...
Какво значи разкарвал се е?
Като не му я дават по телефона значи крият нещо, толкова ли не знаете как да говорите с продавач?
Мнение за даден автомобил може да се даде и по снимки и то не по малко неща се познава има ли манипулации няма ли.
След като смяташ че проверката на рамата на някой италянски кенеф ще ти помогне да разбереш дали да си купиш кола, която има регистрирани влизания в БМВ само докато е била гаранционна добре.
Ама от тогава са минали 7-8-10 години, за тия години смятай + 300-400к км. и си в играта

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Да добавя, като ти е толкова зор и те е шубе някой да не ти я вземе, хващаш го продавача с теб и талона на колата и хоп в някое представителство на БМВ и ти вадят историята. Има и онлайн сайтове, на които си плащаш и ти вадят НЕЩО. Колегата е достатъчно добър към всички нас, така че не е нужно да се злоупотребява с това.vld написа:Aesthetix написа:Не виждам какъв е проблемът, че няма обява?! А и човека се е разкарвал за да снима рамата, а вие така без усилия искате да видите за коя обява става въпрос. Пък това колегата да не отговаря, си е детинско заяждане...
Като не му я дават по телефона значи крият нещо, толкова ли не знаете как да говорите с продавач?
Мнение за даден автомобил може да се даде и по снимки и то не по малко неща се познава има ли манипулации няма ли.
След като смяташ че проверката на рамата на някой италянски кенеф ще ти помогне да разбереш дали да си купиш кола, която има регистрирани влизания в БМВ само докато е била гаранционна добре.
Ама от тогава са минали 7-8-10 години, за тия години смятай + 300-400к км. и си в играта
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
dextuar написа:Да добавя, като ти е толкова зор и те е шубе някой да не ти я вземе, хващаш го продавача с теб и талона на колата и хоп в някое представителство на БМВ и ти вадят историята. Има и онлайн сайтове, на които си плащаш и ти вадят НЕЩО. Колегата е достатъчно добър към всички нас, така че не е нужно да се злоупотребява с това.vld написа:Aesthetix написа:Не виждам какъв е проблемът, че няма обява?! А и човека се е разкарвал за да снима рамата, а вие така без усилия искате да видите за коя обява става въпрос. Пък това колегата да не отговаря, си е детинско заяждане...
Здравейте отново!
Явно нещо не разбирам за част от последните коментари!Ако трябва да има някакви забележки,то нека са от колегата kolp,който помага на всички!Не е нужно някои да пишат мнение,от които няма никаква полза.Дали ме е шубе или не,си е моя работа-така съм преценил и така съм го направил.
Бих бил доволен да получа отговор на следния въпрос:
Ако приемем,че трудно се намира читаво бензиново Е60-525 или 530,което е от 2007-2009 и както казахте по-горе е над 300-400к км,колко над тези км.би бил ресурса на двигателя,ск.кутия,окачване и т.н.при условие ,че колата е гледана и поддържана много добре???!!!/Разбира се,че няма как да се мине без малки ремонти,стига да не е за ремонт почти всичко!/
И съответно,какви пари са приемливи за такава вардена и изглеждаща чудесно на външен вид кола!?
Пускам пример с друга кола,която също ми харесва,но не е по моя джоб към момента:
http://www.car24.bg/pcgi/car.cgi?act=3& ... to=BMW_525
,като може да приемем за тази,че е на реални км.
Или казано по-конкретно:какъв е ресурса на такъв двигател и ск.кутия,ако е поддържан добре и евентуално е над 300к км?
Благодаря предварително,
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Колегата kolp няколко пъти спомена, че е редно да има обява, затова съм го написал, все пак всичко си зависи от него 

bonis71 написа: Здравейте отново!
Явно нещо не разбирам за част от последните коментари!Ако трябва да има някакви забележки,то нека са от колегата kolp,който помага на всички!Не е нужно някои да пишат мнение,от които няма никаква полза.Дали ме е шубе или не,си е моя работа-така съм преценил и така съм го направил.
Бих бил доволен да получа отговор на следния въпрос:
Ако приемем,че трудно се намира читаво бензиново Е60-525 или 530,което е от 2007-2009 и както казахте по-горе е над 300-400к км,колко над тези км.би бил ресурса на двигателя,ск.кутия,окачване и т.н.при условие ,че колата е гледана и поддържана много добре???!!!/Разбира се,че няма как да се мине без малки ремонти,стига да не е за ремонт почти всичко!/
И съответно,какви пари са приемливи за такава вардена и изглеждаща чудесно на външен вид кола!?
Пускам пример с друга кола,която също ми харесва,но не е по моя джоб към момента:
http://www.car24.bg/pcgi/car.cgi?act=3& ... to=BMW_525
,като може да приемем за тази,че е на реални км.
Или казано по-конкретно:какъв е ресурса на такъв двигател и ск.кутия,ако е поддържан добре и евентуално е над 300к км?
Благодаря предварително,
Колега не че нещо, но в Япония колите са с десен волан а не с ляв.

Race Chip Ultimate + App control 3.0d 258ксhttps://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=133&t=438448&p=4501949#p4501949
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
@bonis71 по-добре драсни л.с. на колегата kolp.... щот тук някои колеги обичат да се правят на интересни, а други освен да трупат мнения почти нищо друго не правят 

- atanasov_aa
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 740 d xDrive M Sportpaket 2020
И си мислят, че карат коли на възраст 10-15 години на по 150 000 км. само защото са платили за тях над 15-20 хилки.Exclusive89 написа:.................... щот тук някои колеги обичат да се правят на интересни, а други освен да трупат мнения почти нищо друго не правят