Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- Хрuсто
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.0TFSI със Revo stage 3 ;)
Re: iOS тема
Демек 240лв за година... езатва мразим телефоните с малко ром и липса на слот за карта памет 
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Зависи как гледаш на нещата.
Реално имаш допълнителен BackUp в Cloud-a и възможността да отвориш снимките си от всяка точка на света, а това не е малко.
Реално имаш допълнителен BackUp в Cloud-a и възможността да отвориш снимките си от всяка точка на света, а това не е малко.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
stony1 написа:DigitalExile написа:Ако си държиш всичките снимки и клипове на облака и не слушаш много музика малко се обезмисля 256gb, освен ако не обичаш да имаш 250 приложения в телефона
Ела да питаш жената дали 256GB са достатъчни
E и аз съм с 250гб - само,че за да ги напълниш трябва да са мноого видео или безброй апликации и игри,които надали се ползват често...
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
Gqbriel написа:stony1 написа:DigitalExile написа:Ако си държиш всичките снимки и клипове на облака и не слушаш много музика малко се обезмисля 256gb, освен ако не обичаш да имаш 250 приложения в телефона
Ела да питаш жената дали 256GB са достатъчни
E и аз съм с 250гб - само,че за да ги напълниш трябва да са мноого видео или безброй апликации и игри,които надали се ползват често...
Е точно това имам предвид, видео и снимки в неограничени количества. Точно поради тази причина купих на жената 7 с 256гб и сега съм по-спокоен.
Аз съм със 128гб, но реално и 64 би ми стигнало, защото всичко е в облака, за да ми е достъпно по всяко време и от всяко устройство.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
- TNT
- младши ентусиаст

-
- Мечтае да кара: 911
Новия софтуер 11.2 е много хубав - за нищо не става
За първи път, откакто имам iPhone, се рестартира, докато си цъкам
Скоро очаквам от Самсунг да заведат дело за патент - неочаквани рестартирания, затваряне на приложения и т.н. 
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
TNT написа:Новия софтуер 11.2 е много хубав - за нищо не става![]()
![]()
За първи път, откакто имам iPhone, се рестартира, докато си цъкам
![]()
![]()
Скоро очаквам от Самсунг да заведат дело за патент - неочаквани рестартирания, затваряне на приложения и т.н.
Направи наново обновяване през iTunes. Нали тъкмо с тази версия опрявят проблема с рестартиранията и други предходни проблеми. На SE не забелязвам такъв проблем. Даже батерията държи както при версия 1.1 (с другите следващи две не беше така)
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: F82
Аз също се престраших и го метнах на 7-к..
Месинджър е оправен, обръща ми екрана вече адекватно бълзо.. Определено за сега съм доволен. Не се е рестартирал за 15 часа
Но определено вече ме радва, дребните простотии ги няма.
Сменен е фонта на иконите - вече е към черен и малко ми се губи статуса отгоре, но е от тапета, ще го сменя и те така..
Месинджър е оправен, обръща ми екрана вече адекватно бълзо.. Определено за сега съм доволен. Не се е рестартирал за 15 часа
Но определено вече ме радва, дребните простотии ги няма.
Сменен е фонта на иконите - вече е към черен и малко ми се губи статуса отгоре, но е от тапета, ще го сменя и те така..
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT, g20 320i M
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT, g20 320i M
- Хрuсто
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.0TFSI със Revo stage 3 ;)
- DigitalExile
- ентусиаст
-
Samsung винаги са били отврат от към софтуер, Android-a им е пълен с Bloatware които дори не може да махнеш. Пълен шит, имаш ли такъв телефон Custom ROM-a ти е задължителен за да се отървеш от целия шит на Samsung. OnePlus 5T е доста по добър вариант от тоя самсунг другия малко по скъп вариант ти е Google Pixel 2 и Google Pixel 2 XL (тия двата на Google са с доказно най добрата камера в Smartphone към днешна дата). Самсунг си вземи ако искаш да страдаш само.
Иначе сравни Х-а с OnePlus 5/5T или Google Pixel 2/2XL резултата е малко по различен. Apple-a по Speed бие само на Rendering-a в реални условия и на някоя друга игра.
Иначе сравни Х-а с OnePlus 5/5T или Google Pixel 2/2XL резултата е малко по различен. Apple-a по Speed бие само на Rendering-a в реални условия и на някоя друга игра.
- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
Само моя ли (iphone 6) като го включа да се зарежда и прави пълно зареждане за 6-7 часа. Не беше така, пълното зареждане го правеше за около 2 часа, защо изведнъж стана така неам представа. А след, като зареди батерията се държи добре кара доволно 2 дена даже някой път имам и около 30% за третия ден. Мислех си, че е от iosa сега сложих това 11.2 и вече е 6 часа в зарядното и е заредило на 85% Някой има ли идея, защо толкова дълго зарежда ?
- DigitalExile
- ентусиаст
-
пробвай с друго зарядно и оригинален кабел задължително
- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
Пробвал съм с няколко все са оригинални, в смисъл зарядните си вървят заедно с телефоните. И от приятел взех неговото все така бавно зарежда.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Един мой познат си изгубил айфона, от оная серия SE е, даже не съм се заглеждал как изглеждат. Звъни на номера, ама е изключен, явно някой мисли да си го ползва. Ако подаде молба в полицията ще го открият ли? Сменят ли им там някакви неща, че да не ги открият или?
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Ако са решили да го търсят ( милиционерите ) ще го намерят ю(ако се използва ) . Най вероятно обаче ще замине за части .... най вече дисплей/дигитайзер то друго няма какво да му използваш .
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Аз предполагам, че ще отиде в някоя заложна