Криптовалути
Модератор: Общи модератори
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Криптовалути
Да, очаквах повече драма да има.... е, кво да се прави... 

Mollov би ли споделил какво ти е мнението за сглобяване на малъг риг с gtx1060 3GB към днешна дата.
Ще ми се да избегна занимавка с АМД карти - от прочетеното в hwbg, оставам с впечатление, че там няма как да се размине без префлашване на Биос и подобни докато с Нвидия inspektor тези неща могат да се избегнат( ако не съм в грешка).
Предполагам в дългосрочен план 2 карти като 1070/1080/ти са по-добър избор( или направо покупка на монети
), но пък риг с 4карти па макар и по-слаби ми се струва по забавно за начало , което е и основната ми идея
.
Не очаквам чудеса или избиване на парите като цяло, просто ми е любопитно, но пък не ми се занимава и с разпродажба на карти след 3 месеца ако сменят алгоритните на етера .
Поздрави.
Ще ми се да избегна занимавка с АМД карти - от прочетеното в hwbg, оставам с впечатление, че там няма как да се размине без префлашване на Биос и подобни докато с Нвидия inspektor тези неща могат да се избегнат( ако не съм в грешка).
Предполагам в дългосрочен план 2 карти като 1070/1080/ти са по-добър избор( или направо покупка на монети

Не очаквам чудеса или избиване на парите като цяло, просто ми е любопитно, но пък не ми се занимава и с разпродажба на карти след 3 месеца ако сменят алгоритните на етера .
Поздрави.
...
- Mollov
- Мародератор
-
1060 с 3 GB не са много оферта (паметта освен, че може да е ограничител по обем, е и по-слаба като чипове и възможности за постигане на високи честоти).... ако смяташ да минаваш по-бюджетно, тогава погледни "mining" карти с 6 GB памет... някои от тях са оптимизирани фабрично и могат да правят 24-25 MH на ETH... и поне 300 на зек... вярно, с 3-6м гаранция са, но си заслужават вниманието.
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
„Това е спекулативен актив. Стойността му и силните му колебания не са икономически обосновани, те не са ничия отговорност“.
Цитат от медия ,и началото на края,щом го казват китайците.
Цитат от медия ,и началото на края,щом го казват китайците.

В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Някой с мнение за Ripple-а?
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
dextuar написа:Някой с мнение за Ripple-а?
На хартия има потенциал. Една камара банки го ползват, други го тестват. Дали ще стане масово разпространена пеймънт система, като БИСЕРА, РИНГС и ТАРГЕТ2 времето ще покаже. Наблюдавам го от известно време и все си казвам "е ся избухна, е ся избухна, е ся избухна" и все не избухва и не може да мине 30 цента

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Да, знам, че не се копае. Сега си направих акаунт в Gatehub и чакам да ми одобрят gateway-а, смятам да инвестирам едни 10 еврака пък да видим дали ще потръгнеmadafaka_donkele написа:dextuar написа:Някой с мнение за Ripple-а?
На хартия има потенциал. Една камара банки го ползват, други го тестват. Дали ще стане масово разпространена пеймънт система, като БИСЕРА, РИНГС и ТАРГЕТ2 времето ще покаже. Наблюдавам го от известно време и все си казвам "е ся избухна, е ся избухна, е ся избухна" и все не избухва и не може да мине 30 цента. Не се копае, ако тва питаш.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Mollov
- Мародератор
-
Пиша го тук, че по-лесно да го видите и двамата - dextuar и Ilkov... ако проведете друг подобен "диалог", като в темата за SUV-овете, ще отнесете по 1м BAN. Няма значение кой провокирал кого... все ми е тая.
Иначе, по темата... гответе се за 15к $...
Иначе, по темата... гответе се за 15к $...

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Нещо за Монерото да кажете?
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
dextuar написа:Нещо за Монерото да кажете?
Перачка за пари

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
madafaka_donkele написа:dextuar написа:Нещо за Монерото да кажете?
Перачка за париKey word - privacy. От всички възможни криптота мисля, че монерото предлага наистина най-високо ниво на конфиденциалност. Бандюгите, като решат да перат, от биткойн обръщат в монеро за кратко, после обратно в биткойн и шанса някой от трибуквените да ги открие клони към под нулата
Да, това ми беше първата мисъл

Друг въпрос имам - кои exchange-и ползвате, че досега сигурно съм се регнал в 10 и само още ДНК проба не са ми искали, за да ме верифицират и вече около 10 дни чакам и нищо не мога да купя през банков превод

Последна промяна Dextuar на 06 Дек 2017, 19:33, променена общо 3 пъти
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Аз като говоря, че идеята за криптовалутите е изпреварила времето си, не приказвам 
Да се разчита на псевдослучайни и псевдоеднозначности за хеш и криптиране в тепърва започваща ера на квантови компютри е меко казано комично.
Трябва абсолютна ревизия и преосмисляне на теорията на хаоса в аспекта на съвременната изчислителна техника
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Да се разчита на псевдослучайни и псевдоеднозначности за хеш и криптиране в тепърва започваща ера на квантови компютри е меко казано комично.
Трябва абсолютна ревизия и преосмисляне на теорията на хаоса в аспекта на съвременната изчислителна техника

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.