Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
Re: Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
PollandBall написа:Plamen_Shopov_BMW написа:Относно втората, китайски М патек (или тайвански), джанти реплика... лепенка...затъмнена емблема и газова уредба. Такава кола никога!!!!
Като знам какъв е контингента от водачи на такива коли.
Колега, може ли да споделиш как се разпознава китайския м пакет и репликите при джантите?
Добър въпрос.Обикновено не пасват добре като оригиналните, но на въпросната кола не си личи според мен да има някакви фрапантни фуги...

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
toncho83 написа:PollandBall написа:Plamen_Shopov_BMW написа:Относно втората, китайски М патек (или тайвански), джанти реплика... лепенка...затъмнена емблема и газова уредба. Такава кола никога!!!!
Колега, може ли да споделиш как се разпознава китайския м пакет и репликите при джантите?
Добър въпрос.Обикновено не пасват добре като оригиналните, но на въпросната кола не си личи според мен да има някакви фрапантни фуги...
Факта, че вътре няма нито един М елемент показва, че не е от завода, а втора ръка оригинални брони и прагове са по скъпи от нови китайски, за това китайските са предпочитани от хората които гонят някаква визия тип "снимка за фейса".
Като я видиш на живо и ще видиш я праговете са по къси, я броните, все нещо има, до сега не съм видял един китаец да пасне като оригиналните.
Да не говорим за здравината им на минусови температури....

- Gpenev
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M5 E39
vld написа:toncho83 написа:PollandBall написа:Plamen_Shopov_BMW написа:Относно втората, китайски М патек (или тайвански), джанти реплика... лепенка...затъмнена емблема и газова уредба. Такава кола никога!!!!
Факта, че вътре няма нито един М елемент показва, че не е от завода, а втора ръка оригинални брони и прагове са по скъпи от нови китайски, за това китайските са предпочитани от хората които гонят някаква визия тип "снимка за фейса".
Като я видиш на живо и ще видиш я праговете са по къси, я броните, все нещо има, до сега не съм видял един китаец да пасне като оригиналните.
Да не говорим за здравината им на минусови температури....
Колко хора с такива "оригинални" уж брони видях миналата зима с потрошени брони, трошат се като солети явно

- Plamen_Shopov_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d 04'/e60 530i 06'/e36 318i
- Мечтае да кара: цял живот BMW
- Детайли за колата: Е60 М57D30N
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18
Явно колегите са отговорили преди да видя въпроса. Та относто това дали е оригинален или не, съдя по това, че колата няма нито един М елемент вътре, а се съмнявам да са сложили оригинален пакет втора ръка. Първо не се намира лесно... второ - скъп е. Виждал съм много тайвански пакети. Фугите са супер зле...а праговете вигани са къси! Дори мога да ви снимам две такива 5-ци. При праговете се вижда най-добре.
Мислиш ли, че и аз не искам един М пакет? Просто не мога да намеря оригинален, а на моята кола китаец и газ няма да сложа никога! Нищо лично към когото и да е...
Мислиш ли, че и аз не искам един М пакет? Просто не мога да намеря оригинален, а на моята кола китаец и газ няма да сложа никога! Нищо лично към когото и да е...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Има колега изпадат за около 1500-1600лв. можеш да го събереш, с боята ще дойде на 2к.
Аз като търсих моята гледах една с саден китаец и чак като отидох до пловдив рабрах защо колата няма нито една странична снимка
Разлика 1см. не е никак малко за праговете, направо седят като подарени
Аз като търсих моята гледах една с саден китаец и чак като отидох до пловдив рабрах защо колата няма нито една странична снимка

- Plamen_Shopov_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d 04'/e60 530i 06'/e36 318i
- Мечтае да кара: цял живот BMW
- Детайли за колата: Е60 М57D30N
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18
vld написа:Има колега изпадат за около 1500-1600лв. можеш да го събереш, с боята ще дойде на 2к.
Аз като търсих моята гледах една с саден китаец и чак като отидох до пловдив рабрах защо колата няма нито една странична снимка![]()
До 2000 лв бих дал за цял оригинален М пакет. Иначе за боя по 300 лв на детайл в хубав сервиз, но това не е проблем. Стига да намеря читав оригинален пакет.
Тъй като не съм намерил до сега, си я карам с гнусните брони и оригинални 18-ки. По-добрия вариант е от китайски пакет.
- PolandBall
- младши ентусиаст
-
- Кара: Carless
- Мечтае да кара: Всичкото ///M
А джантите как се разпознават? 

Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Plamen_Shopov_BMW написа:vld написа:Има колега изпадат за около 1500-1600лв. можеш да го събереш, с боята ще дойде на 2к.
Аз като търсих моята гледах една с саден китаец и чак като отидох до пловдив рабрах защо колата няма нито една странична снимка![]()
До 2000 лв бих дал за цял оригинален М пакет. Иначе за боя по 300 лв на детайл в хубав сервиз, но това не е проблем. Стига да намеря читав оригинален пакет.
Тъй като не съм намерил до сега, си я карам с гнусните брони и оригинални 18-ки. По-добрия вариант е от китайски пакет.
300 лева на детайл? Това в Швейцария ли е?
Ако е без фактури за 100 лева на детайл работят.
- AmW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: N52B25
В коя част на България ? Защото в София е около 220-250лв на детайл...
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
AmW написа:В коя част на България ? Защото в София е около 220-250лв на детайл...
За Велико Търново става въпрос.
Не схващам както е в София е нормално цената да е по 2 ли?
Да е по-скъпо ок, но двойно, че и два и половина пъти???
- AmW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: N52B25
За 100лв/детайл боядисвах кола преди около 11 години...
п.п. Като става въпрос за качествено направена кола
- dir2cas
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е46 330d, E60 545i
Plamen_Shopov_BMW написа:....
Чак пък гнусни

- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
Поне моята е направена супер качествено.AmW написа:За 100лв/детайл боядисвах кола преди около 11 години...
Изпратено от моят F3111 с помощта на Tapatalk
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
PollandBall написа:А джантите как се разпознават?
Ако става въпрос за тази обява http://www.cars.bg/offer/c2383546 , ми лесно се разпознават джантите, защото style 343 НЯМА ОЕМ 19'' http://www.bmwstylewheels.com/bmw/343. Ако става въпрос за други джанти... ми просто искаш от продавача малко повече информация ( ET(IS) J и т.н.) и проверяваш

Ако искате да стане добре М-пакета и да е оригинален ще струва поне 3000лв, слагах пълен пакет на Е90, струваше ми около 3500лв. 1500лв бяха само кори, решетки, халогени и тн. Не успях да си намеря черен таван и м-степенка до педалите, която се слага от задната страна на мокета.
Race Chip Ultimate + App control 3.0d 258ксhttps://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=133&t=438448&p=4501949#p4501949