ремус генерация
Модератор: bum_bum
10 мнения
• Страница 1 от 1
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
ремус генерация
4етох и из4етох де що имаше писано и изписано по този въпрос
стана ми ясно 4е само гърне невърши толкова хубава работа...
махнах катализтор на колата и се загуби басовия звук,та имам желание да сложа ремус генерациика или само гърне според зависи от пари4ките
ако сложа само ремус гърне 6те се оправили звука?
на дълъг път 6те ми бу4и ли главта,много 6умно ли е ? да нее като сляза от колата изминаваики 400км да не мога да си намеря място от главоболие?
нека обяснят хората които имат ремус /ремус генерация/ как е положението при тях.
звукът е неповторим в това спор няма,но се постига с цяла генерация или само гърне?
стана ми ясно 4е само гърне невърши толкова хубава работа...
махнах катализтор на колата и се загуби басовия звук,та имам желание да сложа ремус генерациика или само гърне според зависи от пари4ките

ако сложа само ремус гърне 6те се оправили звука?
на дълъг път 6те ми бу4и ли главта,много 6умно ли е ? да нее като сляза от колата изминаваики 400км да не мога да си намеря място от главоболие?
нека обяснят хората които имат ремус /ремус генерация/ как е положението при тях.
звукът е неповторим в това спор няма,но се постига с цяла генерация или само гърне?
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
имам наблюдения на е34-та на един колега,неговата е с генерация Ремус от колекторите назад и е супер колата,а на високи обороти затихва 

ТДС - Турбо Див Селянин
- Capo di tutti
- БРОНЕносецът
-
Така,пунтото е с права тръба и крайно гърне Ремус-не 400,а 4 км да минеш и ще боли главата!Ако ти се дават пари,взимаш оригинален Ремус/над 400 лв е/ и ще си много доволен,всичко друго вече не става за ежедневно каране!
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
Аз съм пича с Ремус генерацията на Е34 и какво да ти кажа аз съм доволен и по доволен немога да бъда
но имай предвид че едно гърне ти почва от 450 лева до 600 лева някаде само едното... а колекторите са скъпи много вече 

- don_mimo
- ентусиаст
-
е колеги ние за ремус си говорим,не за турските ментета нео мео спорт или крафт или незнам какво още, като е гарга да е рошава
само да не се окаже 4е давам 1000лв и после да не мога да седна в колата без да имам аулин/аспирин/парацетамол/аналгин - в джоба

само да не се окаже 4е давам 1000лв и после да не мога да седна в колата без да имам аулин/аспирин/парацетамол/аналгин - в джоба

- Niikoo_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: кръгчета
Capo di tutti написа:Така,пунтото е с права тръба и крайно гърне Ремус-не 400,а 4 км да минеш и ще боли главата!Ако ти се дават пари,взимаш оригинален Ремус/над 400 лв е/ и ще си много доволен,всичко друго вече не става за ежедневно каране!
Викаш, ако гърнето няма щампа REMUS не става?
Има доста други марки дето също правят читави неща.
А колегатa дето пусна темата за 1000лв може само да си мечтае за цялостна генерация с марката Ремус.
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
Цялостна генерация на РЕМУС излиза към 3000 лева това е истина просто на много места съм проверил
ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА 

- Capo di tutti
- БРОНЕносецът
-
Niikoo_1 написа:Capo di tutti написа:Така,пунтото е с права тръба и крайно гърне Ремус-не 400,а 4 км да минеш и ще боли главата!Ако ти се дават пари,взимаш оригинален Ремус/над 400 лв е/ и ще си много доволен,всичко друго вече не става за ежедневно каране!
Викаш, ако гърнето няма щампа REMUS не става?
Има доста други марки дето също правят читави неща.
А колегатa дето пусна темата за 1000лв може само да си мечтае за цялостна генерация с марката Ремус.
Трябва да се правиме на умни и знаещи и да изброяваме всички марки които правят качествени стоки

- 320iPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше е39 530dM-sport,e60 530d M-sport
е чакаите бе момчета не секи има пари за ремус,не отписваите сички други гърнета,аз лично си бях взел със скодата като бях краино гърне PLUSH sport,или нещо такова беше за 130лв,беше цилиндрично без прегради вътре,,звука дето вадеше беше брутален,сега ако не излязат някви простотии други по беемара ще сложа пак такова накрая 

- don_mimo
- ентусиаст
-
мом4ета аз казах може и да са хубави марките ама турски ли са бягам настрана....
а и 4естно казано знам нео спорт,крафт и ремус
аз неискам да сменям колекторните тръби,говорим за крайно и средно гърне е те ако са пове4е от 1000лв по добре да си сменя съединителя
всеки има право да слага каквато генерация иска... аз слагам защото след като махнах катализатора дран4и на тенеке макар и с резонансно гърне...
а и 4естно казано знам нео спорт,крафт и ремус

аз неискам да сменям колекторните тръби,говорим за крайно и средно гърне е те ако са пове4е от 1000лв по добре да си сменя съединителя

всеки има право да слага каквато генерация иска... аз слагам защото след като махнах катализатора дран4и на тенеке макар и с резонансно гърне...

10 мнения
• Страница 1 от 1