Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Kristiyanpeev97
- Потребител
-
- Кара: E87 118d ‘07 ; E46 320d ‘00
- Мечтае да кара: BMW 750Li - G12
Re: Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Alek_SV написа:Има перфектни Е92ки в България , ама ти нямаш пари за тях съдейки по заглеждането ти на купета в 15к зоната.
Съгласен съм.

А някой може ли да каже нещо за тази?
http://www.cars.bg/offer/c2361346
///BMW M
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Alek_SV написа:Има перфектни Е92ки в България , ама ти нямаш пари за тях съдейки по заглеждането ти на купета в 15к зоната.
Начи има 320д има и 335и...убий ме за 320д няма да дам над 15..Айде стига с тея коли на 13 години и безумни цени..(говоря за малките мотори,мое да върви доста ама си е 320д)
Sent from my iPhone using Tapatalk
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
За 320д Е90 сигурно и 10к няма да дадеш, ама едно е Е90, друго е Е92, ама ореваването на форума е сигурно, ако се разсъждава тип "има я същата за 10к" и "това е кола на 13г и трябва да струва макс ХХ лева". И точно ти го знаеш това добре и няма какво да те убеждавамGqbriel написа:Alek_SV написа:Има перфектни Е92ки в България , ама ти нямаш пари за тях съдейки по заглеждането ти на купета в 15к зоната.
Начи има 320д има и 335и...убий ме за 320д няма да дам над 15..Айде стига с тея коли на 13 години..

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
dextuar написа:За 320д Е90 сигурно и 10к няма да дадеш, ама едно е Е90, друго е Е92, ама ореваването на форума е сигурно, ако се разсъждава тип "има я същата за 10к" и "това е кола на 13г и трябва да струва макс ХХ лева". И точно ти го знаеш това добре и няма какво да те убеждавамGqbriel написа:Alek_SV написа:Има перфектни Е92ки в България , ама ти нямаш пари за тях съдейки по заглеждането ти на купета в 15к зоната.
Начи има 320д има и 335и...убий ме за 320д няма да дам над 15..Айде стига с тея коли на 13 години..
Sent from my iPhone using TapatalkФакт е и че в немското мобиле тия коли държат сравнително високи цени за годините си, но може би има защо
И Alek_SV е прав, Е92 държи навсякъде висока цена и за 15к ще вземе Е92 320д N47 с метната верига
Въобще ми е през китайската стена,че било купе - шом си мислите,че една кола е скъпа щото е купе - ваш избор...
Напротив бих си взел 320д но само не по-стара от 5год и не повече от 100к км..играл съм го 2 пъти с 320д в Е46 евтин фейс и скъп фейс - различни планети..
Но малко вече ми се струва,че спекулирате с това прослувуто купе..ама нека де,да си наливат по 20 000 за купе щото е купе...или кабрио ама 320д - егати простотията - да се отровиш на свален гюрук

Пс: за да не излезе ,че хуля нафтата - следвашата най-вероятно ше е дизел по ред причини,но аз не търся корвалъка(без да обиждам никой,ама масово младите квлешчета това им е в главата) в една кола,та затва и купето заради самото него ми е смешно малко
Пс2: Евала на колегите с големите мотори и купета ,масово са страхотно гледани и направени коли,без значение горивото
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Gqbriel написа:dextuar написа:За 320д Е90 сигурно и 10к няма да дадеш, ама едно е Е90, друго е Е92, ама ореваването на форума е сигурно, ако се разсъждава тип "има я същата за 10к" и "това е кола на 13г и трябва да струва макс ХХ лева". И точно ти го знаеш това добре и няма какво да те убеждавамGqbriel написа:Alek_SV написа:Има перфектни Е92ки в България , ама ти нямаш пари за тях съдейки по заглеждането ти на купета в 15к зоната.
Sent from my iPhone using TapatalkФакт е и че в немското мобиле тия коли държат сравнително високи цени за годините си, но може би има защо
И Alek_SV е прав, Е92 държи навсякъде висока цена и за 15к ще вземе Е92 320д N47 с метната верига
Въобще ми е през китайската стена,че било купе - шом си мислите,че една кола е скъпа щото е купе - ваш избор...
Напротив бих си взел 320д но само не по-стара от 5год и не повече от 100к км..играл съм го 2 пъти с 320д в Е46 евтин фейс и скъп фейс - различни планети..
Но малко вече ми се струва,че спекулирате с това прослувуто купе..ама нека де,да си наливат по 20 000 за купе щото е купе...или кабрио ама 320д - егати простотията - да се отровиш на свален гюрукама света отива към комерс - 330 ама 4цил с турбо - пълен та*ак..та същото е и това - купе ама тракащо..
Пс: за да не излезе ,че хуля нафтата - следвашата най-вероятно ше е дизел по ред причини,но аз не търся корвалъка(без да обиждам никой,ама масово младите квлешчета това им е в главата) в една кола,та затва и купето заради самото него ми е смешно малко
Пс2: Евала на колегите с големите мотори и купета ,масово са страхотно гледани и направени коли,без значение горивото
Ква спекула, Е90 и Е92/3 са съвсем различни коли и трябва да си луд човек да не го забележиш

Само като погледнеш едно базово Е90 и едно Е92 разликата е от небето до земята.
https://en.wikipedia.org/wiki/BMW_3_Series_(E90)
Има една таблица тука- Units sold . Само на базата че има 5 пъти повече седани и 2 пъти повече комбита - купета автоматично става по-рядко срещана кола , съответно по-скъпа. Сложи отгоре факта , че средностатистическият седан е с по-малко екстри от купе или кабрио + факта , че купето изглежда визуално по-атрактивно от седана и ето ти оговор ,защо държат по-високи цени " само щот е купе"
Има една таблица тука- Units sold . Само на базата че има 5 пъти повече седани и 2 пъти повече комбита - купета автоматично става по-рядко срещана кола , съответно по-скъпа. Сложи отгоре факта , че средностатистическият седан е с по-малко екстри от купе или кабрио + факта , че купето изглежда визуално по-атрактивно от седана и ето ти оговор ,защо държат по-високи цени " само щот е купе"
- Todor K
- Потребител
-
Здравейте на всички,
Търся си читаво E90 320d. Малко нямам доверие на автокъщи, тъй като доста се разочаровам от автомобилите и на снимките е едно, а като отидеш на място и още повече като провериш VIN и отвориш капака нещата са съвсем различни от това, което казват. Не че има гаранция, че частното лице няма да те излъже, но все пак си мисля, че е по-малка вероятността. Та в този ред на мисли, моля за мнение за следния автомобил и дали случайно някой го е гледал, тъй като обявата е от малко повече от месец.
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?t ... ink=5cp828
Днес говорих с човека, даде ми ВИН номер и след бърза непрофесионална проверка излезе, че датата на производство на автомобила е август 2005, а не септември 2006 както е написано в обявата. Иначе екстрите и цвета са същите.
Благодаря предварително !
Търся си читаво E90 320d. Малко нямам доверие на автокъщи, тъй като доста се разочаровам от автомобилите и на снимките е едно, а като отидеш на място и още повече като провериш VIN и отвориш капака нещата са съвсем различни от това, което казват. Не че има гаранция, че частното лице няма да те излъже, но все пак си мисля, че е по-малка вероятността. Та в този ред на мисли, моля за мнение за следния автомобил и дали случайно някой го е гледал, тъй като обявата е от малко повече от месец.
Днес говорих с човека, даде ми ВИН номер и след бърза непрофесионална проверка излезе, че датата на производство на автомобила е август 2005, а не септември 2006 както е написано в обявата. Иначе екстрите и цвета са същите.
- mopasan
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 320da+ M power kit= 200hp;420Nm
Kristiyanpeev97 написа:Alek_SV написа:Има перфектни Е92ки в България , ама ти нямаш пари за тях съдейки по заглеждането ти на купета в 15к зоната.
Съгласен съм.![]()
А някой може ли да каже нещо за тази?
http://www.cars.bg/offer/c2361346
За тази кола конкретно не мога да кажа нищо, но от този търговец моя колега купува вече втора кола марка VW и е много доволен. Та моето мнение е, че колите които продава са читави.
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Todor K написа:Здравейте на всички,
Много правилно си се ориентирал колега за покупка на регистрирана кола, а не на автомобил без регистрация.
Конкретната кола е с върнат километраж, хубави екстри и висока цена.
Виж тук за сравнение:
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?t ... ink=5cxv4p
vvasilev1 написа:Todor K написа:Здравейте на всички,
Много правилно си се ориентирал колега за покупка на регистрирана кола, а не на автомобил без регистрация.
Виж тук за сравнение:
Тази кола я обсъждаха тук преди време и мисля, че нещо не и беше ОК
- ionov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M340i X Drive
- Мечтае да кара: M ки
Брех вие за какви цени говорите...
Аз преди 5-6 месеца продадох перфектно Е90 330д с пълен М пакет, КВ Регулируемо окачване, 19ки джанти стил 230 и почти всички ексти за 17к...
На 230 хиляди реални километри беше в наистина идеално състояние. Пък тук сега чета за цени по 19 20 21... стана ми странно
Аз преди 5-6 месеца продадох перфектно Е90 330д с пълен М пакет, КВ Регулируемо окачване, 19ки джанти стил 230 и почти всички ексти за 17к...
На 230 хиляди реални километри беше в наистина идеално състояние. Пък тук сега чета за цени по 19 20 21... стана ми странно

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Пак се отплесвате стабилно!!! 

Never mistake motion for action...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
BaDxBoY написа:vvasilev1 написа:Todor K написа:Здравейте на всички,
Виж тук за сравнение:
Тази кола я обсъждаха тук преди време и мисля, че нещо не и беше ОК
Цитираната фейслифтова 318-ка е идеална, има си ДПФ така по снимки аз не виждам проблем.
Ако търсех 2.0д със сигурнот щях да видя първо нея, пред която и да е пре фейсова.
Пък и с тоя километраж, ако се окаже верен и е идеална.
Ако е карана само в България е напълно възможно да е така.
Една диагностика ще си каже всичко

- GlavanizeR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G20 330i xDrive F31 330d xDrive
- Мечтае да кара: Нещо нечупливо
Досега не съм виждал в обява да пише дата на производство. Или пише дата на първа регистрация + 1 година или реалната дата на първа регистрация(по-рядко).
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
GlavanizeR написа:Досега не съм виждал в обява да пише дата на производство. Или пише дата на първа регистрация + 1 година или реалната дата на първа регистрация(по-рядко).
Има колега ама си е рядкост, имах една кола на която датата на първа регистрация в талона беше два три месеца преди да е произведена, иди обяснявай на купувача, че нямаш сестра