Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: iOS тема
DigitalExile написа:Е какво да му е различното на дисплея като тя технологията не е сменяна от години![]()
Само iPhone X е с AMOLED и разликата е от земята до небето принципно.
Доста по добре е с OLED-a.
И все пак не си заслужава..
Sent from my iPhone using Tapatalk
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
iOS тема
Ако бяха натикали Touch ID-то в Power up бутона, директно отнасях един - но за тези пари да няма тази функционалност и да ме принуждават да трябва да го зяпам, за да се отключи - еми не, мерси. Иначе ми харесва големия екран и че запазва почти същите размери като 6-цата, плюс моделите ми идват много грамадни.Gqbriel написа:DigitalExile написа:Е какво да му е различното на дисплея като тя технологията не е сменяна от години![]()
Само iPhone X е с AMOLED и разликата е от земята до небето принципно.
Доста по добре е с OLED-a.
И все пак не си заслужава..
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Честно казано за мен за разликата в цената и плюсовете на Х пред 8, то Х-са не си заслужава 1000к отгоре 

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Естествено, че не си заслужава ако е зор за OLED-a има сносни устройства с OLED дисплеи и процесор SD 835 за по 500 евро.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
А бе пичове, след 2010-та няма никакви свестни иновации. Ако разработчиците правят приложенията да вървят и на по-слаби телефони, нямаше да сменя 4-ката. Реално последните 7 години единствената причина да си сменяш телефона е, че е морално остарял и приложенията стават бавни. Или изобщо не се отварят. Реално какво ново (ново, не подобрено) има iPhone X спрямо iPhone 4 ? NFC chip ? Кой от вас го е ползвал ? Аз никога, не знам как дори, ако има къде. 4-ката даже има 3,5мм жак
С моето SE се виждам още поне 3-4 години. Вече не сме 2002-ра година, че всяка година да излиза нещо "ехееее". Цветен дисплей, ама 4000 цвята, ама 65 000 цвята, фенерче
, вградена камера
, тъчскрийн
и т.н.
https://www.gsmarena.com/compare.php3?i ... hone2=3275 Няма нищо ново, само подобрения на старото.

https://www.gsmarena.com/compare.php3?i ... hone2=3275 Няма нищо ново, само подобрения на старото.

- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d
Не знам чак от 2010 дали няма, но със сигурност от iPhone 6 насам не виждам нищо ново и смислено, имам и 7 и не откривам разлика, освен че са махнали 3.5мм жак което е дразнещо за мен. Според мен Apple нарочно правят нещо в iOS и правят старите устройства бавни за да карат хората да си купуват най-новия модел.
- TNT
- младши ентусиаст
-
Е то това не е само то Епъл. При компютрите е същото. Компютъра ти преди 15 години нямаше видеокарта ли ? 

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Има има разлика усеща се
Телефоните поскъпнаха адски много последните години.
Price About 1150 EUR (iPhone X)
Price About 200 EUR (iPhone 4)

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
DigitalExile написа:Има има разлика усеща сеPrice About 1150 EUR (iPhone X)
Price About 200 EUR (iPhone 4)
![]()
![]()
Ами вече всеки иска да е с най-модерен телефон, па си купува хлЕб на промоция по 50 с`тинки

Накрая ще заключа, че вместо да вземам 8-ца, да си взема 4S-а

- TNT
- младши ентусиаст
-
Ако едно време бях дал 200лв повече за 4s вместо 4, сега сигурно нямаше да имам SE, а 4s.

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Значи да си седя с 6-цата и да не мислим схеми за 1000, недай си боже 2000 лева за Х-а!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Много сте прави, ама скоро една тийнеджърка от ромски произход(ако я гледаш каква е бяла може и да не разбереш в първия момент)си смени 6-цата, която бяха купили чисто нова с...8+.
И да не помислите, че е нещо заможна, съвсем не. На около 16 е, техните работят в заводи. В Арсенал.
Та от Теленорът като и го давал, служителя и сложил код на клавиатурата, но тя го забравила докато излезе от магазина.
Та онзи вечерта и той не го помнел като му звъннали след като тя вече го блокирала и се наложи да я пращам при един познат със сервиз за телефони, който срещу 30 лева и го отблокира.
Тези братовчедка и си взе 7+ отново чисто нов за 1500 ли беше 1600 лв. ли майка и и баба и реваха колко голяма пачка пари била това и как тя не искала 8 защото панела отзад бил стъклен и супер скъп. Иначе се налагаше да обяснявам сега като нямал дупка за слушалки, какви трябва да купят, че да слушат.
Един военен редник пък си взе тия дни Екс-а за 2700 лв. а иначе работи чат-пат като охрана в дискотека, кара прогнило Е36 320и, което може и 1000 лв. да не струва вече в това състояние.
Преди време бях писал пък за една, която завърши училище, бачка 2 месеца в Кауфланд и си купи нов 7+ като чака да го пуснат в продажба и брои 2000 лв. а иначе живеят и те супер скромно, бащата караше гоУф 3, сега мина на 4 и ще го кара сигурно бая време докато може.
Да не изреждам още и още такива примери. Изводът е, че не е луд този, който яде баницата. Докато има такива хора ще се вдигат, скоро очаквам 2500 лв. за обикновен ай-фон, а новия Екс да стане към 3500.
А бедните Американци какво да ги мислим, те защото са по-бедни, на тях им ги дават доста по-евтино с разните там програмки. С нашите тук гледат да те изшият още повече, понеже щом си вземаш ай-фон значи трябва да си патрон и да не те бъркат там още някакви десетки левове всеки месец.
Аз за себе си съм казал, че няма да си сменя 4-ката докато не изкарат нещо за което да си кажа уау и да си струва. Примерно да изкарат вече холограмите защото нищо не ги бърка, но те гледат да доят парите на хората с "по-бърз процесор, по-хубава камера и...по-голяма дограма". Е, мен нищо от тия не ме вълнува, приложения почти не ползвам освен някакви игри и сигурно затова ми е лесно и със стария, просто се примирявам, че се бави малко понякога.
П.п: Попадали са ми оферти за актуални модели 6 ес от заложни къщи още неотваряни на доста, доста ниски цени, просто наистина не съм виждал смисъл нито тогава като излезнаха, нито сега за 7 или недай си боже 8, още повече като ви чета мненията, понеже аз си харесвам ай-фон още откакто се появиха, но съм спрял да се интересувам просто защото няма да си купя скоро докато продължават САМО с тая печалбарска политика. За разни Самсунги пък да не говорим, там всичките Корейски, Китайски и тем подобни телефони с един и същ процесор, хайде няма нужда.

Тези братовчедка и си взе 7+ отново чисто нов за 1500 ли беше 1600 лв. ли майка и и баба и реваха колко голяма пачка пари била това и как тя не искала 8 защото панела отзад бил стъклен и супер скъп. Иначе се налагаше да обяснявам сега като нямал дупка за слушалки, какви трябва да купят, че да слушат.
Един военен редник пък си взе тия дни Екс-а за 2700 лв. а иначе работи чат-пат като охрана в дискотека, кара прогнило Е36 320и, което може и 1000 лв. да не струва вече в това състояние.
Преди време бях писал пък за една, която завърши училище, бачка 2 месеца в Кауфланд и си купи нов 7+ като чака да го пуснат в продажба и брои 2000 лв. а иначе живеят и те супер скромно, бащата караше гоУф 3, сега мина на 4 и ще го кара сигурно бая време докато може.
Да не изреждам още и още такива примери. Изводът е, че не е луд този, който яде баницата. Докато има такива хора ще се вдигат, скоро очаквам 2500 лв. за обикновен ай-фон, а новия Екс да стане към 3500.
А бедните Американци какво да ги мислим, те защото са по-бедни, на тях им ги дават доста по-евтино с разните там програмки. С нашите тук гледат да те изшият още повече, понеже щом си вземаш ай-фон значи трябва да си патрон и да не те бъркат там още някакви десетки левове всеки месец.
Аз за себе си съм казал, че няма да си сменя 4-ката докато не изкарат нещо за което да си кажа уау и да си струва. Примерно да изкарат вече холограмите защото нищо не ги бърка, но те гледат да доят парите на хората с "по-бърз процесор, по-хубава камера и...по-голяма дограма". Е, мен нищо от тия не ме вълнува, приложения почти не ползвам освен някакви игри и сигурно затова ми е лесно и със стария, просто се примирявам, че се бави малко понякога.
П.п: Попадали са ми оферти за актуални модели 6 ес от заложни къщи още неотваряни на доста, доста ниски цени, просто наистина не съм виждал смисъл нито тогава като излезнаха, нито сега за 7 или недай си боже 8, още повече като ви чета мненията, понеже аз си харесвам ай-фон още откакто се появиха, но съм спрял да се интересувам просто защото няма да си купя скоро докато продължават САМО с тая печалбарска политика. За разни Самсунги пък да не говорим, там всичките Корейски, Китайски и тем подобни телефони с един и същ процесор, хайде няма нужда.
Последна промяна Top Gun Maverick на 22 Ное 2017, 0:17, променена общо 1 път
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Абе чуждите сметки лесно се правят , чуждите решения лесно се плюят ами я ако може ми кажете що снимките на СЕто не запълват целия екран.
В настройките , мога да настройвам резолюцията на коипа и слоу моушъна , за снимките настройка няма.
Така ли са си по принцип или нещо пропускам?
В настройките , мога да настройвам резолюцията на коипа и слоу моушъна , за снимките настройка няма.
Така ли са си по принцип или нещо пропускам?

Нищо не пропускаш. 
Снимките не запълват екрана, защото камерата ти снима в съотношение 4:3, а екрана е в съотношение 16:9.

Снимките не запълват екрана, защото камерата ти снима в съотношение 4:3, а екрана е в съотношение 16:9.
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
exc написа:Нищо не пропускаш.

Tires are evil - destroy them all ...