Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
Re: Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
rosti_84 написа:Благодаря за изказаното мнение. В описанието не прочетох никъде за екстра-надуване на седалките. Понеже все още се уча за тези коли, може ли малко помощ-как определи, че не е от 2007 г? Питам, т.к. явно има някакви отличителни белези. Към колата се насочих, т.к. има почти всички нужни ми екстри, като мога да направя компромис със салона (ако наистина е запазен). В мобилето, същите но с кожен салон са с над 2000 лева по-скъпи. Предполагам, че в последствие, ако я купя мога да сменя салона ако наистина е дразнещо.
Това със салона го казвам, защото повечето от екстрите на салона(надуване, ел. седалки, памет) се поръчват с по-скъпи модели седалки, затова се учудих. Иначе нищо му няма - въпрос на вкус е. Повечето търсят кожа, заради по-премиум визията. И двата вида тапицерии си имат предимства и недостатъци и това въобще не е причина да се откажеш от дадена кола.
rosti_84 написа:Тъкмо се бях навил да ходя да гледам колата и направих малко проучване за "частното лице" в Плевен. Затова искам да споделя какво открих. По телефонния номер под обявата открих, че "частното лице" (то е ясно, че не е такова и без да търсиш, т.к. предлагат лизинг и т.н.) от Плевен е съсобственик в автокъща Бораго. След четене в интернет и звънене на приятели, разбрах, че това са едни от най-големите измамници. Сума хора са пропищяли от тях. Купуват се смазани коли от Швейцария чрез някакъв тамошен пенсионер, товарят се на автовоза и заминават в гаражни работилници в плевенските села. От там се пудрят, китосват, пълнят със силикони и крепежни елементи, след което заминават в автокъщата или към "частното лице". Често в описанието на колите има екстри, които несъществуват, а като се срине колата след 200 км. каране, отговорът бил "ми да си гледал бе, кьорав карти не играе"! Реших да споделя това, което открих, т.к. както се надявам на помощ от тук присъстващите, така искам и аз да съм полезен. Явно ми предстои още дълго издирване на сносна кола.
Евала че сподели колега щях да си загубя съботата

- Satanism
- ентусиаст
-
- Кара: 2015 F31 LCI 320dA
И още нещо за Плевен.Тамошните дилъри/от. сервиз явно работят с някои от местните търгаши и са готови да подкрепят "реалните 150 хил км" без да им мигне окото.
- chris_barnes
- ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: на безплатна нафта
- Детайли за колата: 530xd
Днес видях какво имаш предвид, наистина ги имам (баси гъзарията). За 3 месеца не ги бях забелязалexc написа:Тук говорим за програмируеми бутони на Навито, не на волана - тоест сензорните. Твоята няма начин да не е с такива.
На старите има и надпис "BMW Navigation professional", на твоята(новите) няма никакъв.
Иначе многото бутони до контролера вече ги има при CIC. При ССС може да има само 2 бутона максимум - менюто и бутон за гласови команди. Поне аз повече не съм виждал.
С това не искам да кажа, че колата е лоша. На мен ми харесва, просто това ми се наби на очи от снимки.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

https://www.mobile.bg/11506622984665250
Гледам, че това се продава от няколко месеца и само му свалят цената.
Някой гледал ли го е ?
Гледам, че това се продава от няколко месеца и само му свалят цената.
Някой гледал ли го е ?
- chris_barnes
- ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: на безплатна нафта
- Детайли за колата: 530xd
На пръв поглед: колата е 2005г и освен, че е 330ка няма нищо кой знае колко забележително. Най-вероятно броните са реплика (решетките са със сигурност). Волана е от най-кофти вариацията, бутоните са изтъркани, всички лайсни са с кофти налепено карбоново фолио и има китайска навигация. Ако тези неща не те спират, може да я огледаш (да е здрава самата кола). Като цяло, според мен това в момента е адекватната и цена 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
chris_barnes написа:На пръв поглед: колата е 2005г и освен, че е 330ка няма нищо кой знае колко забележително. Най-вероятно броните са реплика (решетките са със сигурност). Волана е от най-кофти вариацията, бутоните са изтъркани, всички лайсни са с кофти налепено карбоново фолио и има китайска навигация. Ако тези неща не те спират, може да я огледаш (да е здрава самата кола). Като цяло, според мен това в момента е адекватната и цена
М пакет само външен май при Е90 няма...иначе фабрично по ВИН колата НЯМА М нищичко...на добра цена,няма нави но пък ръчка редови шестак с пакет (макар и саден)
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- ionov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M340i X Drive
- Мечтае да кара: M ки
Добре де, като видите една такава редена гадна безвкусна кола, с китайски бъбреци и почти сигрно брони, фалшиви джанти, захабени бутони, китайска гадна навигация.... наистина ли имате надежда, че нещо може да става от тази кола?
Самото отношение на Н наброй собствениците към колата говори за това в което са я превърнали.
Тази кола според мен лично е смазана от каране, не поддържана без никакви екстри.... абе ужас.
Самото отношение на Н наброй собствениците към колата говори за това в което са я превърнали.
Тази кола според мен лично е смазана от каране, не поддържана без никакви екстри.... абе ужас.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
+1, но не ми се искаше аз да го пиша да не кажете, че хейтя евтиното пакionov написа:Добре де, като видите една такава редена гадна безвкусна кола, с китайски бъбреци и почти сигрно брони, фалшиви джанти, захабени бутони, китайска гадна навигация.... наистина ли имате надежда, че нещо може да става от тази кола?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
dextuar написа:+1, но не ми се искаше аз да го пиша да не кажете, че хейтя евтиното пакionov написа:Добре де, като видите една такава редена гадна безвкусна кола, с китайски бъбреци и почти сигрно брони, фалшиви джанти, захабени бутони, китайска гадна навигация.... наистина ли имате надежда, че нещо може да става от тази кола?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Това е як милионер...защо ли са пасажерската седалка е с цезарово сечение

- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Да ви пусна една задачка-закачка
Този вин -> A211852 е на тази кола -> https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?t ... ink=56et54
Къде са разликите?

Този вин -> A211852 е на тази кола -> https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?t ... ink=56et54
Къде са разликите?

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Донора добра са го използвали за отвътреmaikooo написа:Да ви пусна една задачка-закачка![]()
Къде са разликите?

- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
dextuar написа:Донора добра са го използвали за отвътре
И за отвън също - фарове, предна броня и джанти също не са от тази кола

Ама пък е на 66 хил. км, новичка

- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?t ... ink=56oycs
Чудя се ако е вярно написаното в обявата, като цена добре ли е?
Последна промяна vvasilev1 на 09 Ное 2017, 22:14, променена общо 1 път
- mopasan
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 320da+ M power kit= 200hp;420Nm
vvasilev1 написа:https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?t ... ink=56l8ga ??
Няма линк към обява!