Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: iOS тема
Паролата се слага и ти си я пишеш на първия енркиптед бекъп. Просто вчера го правих и написах парола. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- AVK
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: Porsche Carrera GT
bum_bum написа:Захладня и телефонът ми отново ме подсети, че Форд, циганин и Айфон на студено не работят.
Изтегли си на Мак-а coconut Battery https://www.coconut-flavour.com/coconutbattery/ и виж какво се случва. От Apple нали гарантираха 80% заряд до 500 цикъла. На мен 7-цата ми дойде прясна, произведена Август тази година и с инсталиран 11. Направих ъпдейт на 11.1 и всичко е доста добре

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Гледал съм я батерията. Оригиналната далеч преди 500 цикъла спихна, но вече беше извън гаранция телефонът и като ми казаха 200лв в Криейтив им пожелах успех.
Купих една уж ОЕМ от replacebase.co.uk ама явно и нея не я бива. Изстине ли телефона ако е с под 40-тина % заряд си гасне. Проблемите им с батериите почнаха от 5-цата насам и няма оправия явно.
Иначе на макбука батерията е нещо ненормално. Вече шеста година не е гасен изобщо, по цял ден нещо се прави на него и пак кара поне 3-4 часа в най-лошия случай.
Купих една уж ОЕМ от replacebase.co.uk ама явно и нея не я бива. Изстине ли телефона ако е с под 40-тина % заряд си гасне. Проблемите им с батериите почнаха от 5-цата насам и няма оправия явно.
Иначе на макбука батерията е нещо ненормално. Вече шеста година не е гасен изобщо, по цял ден нещо се прави на него и пак кара поне 3-4 часа в най-лошия случай.
- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Някой минавал ли е към high sierra на mac? Аз съм с mac early 2015, i5 na 2.7 и 8GB рам. Как ли ще се държи ?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аз нещо не вденах дали поддържа други ССД-та, освен оригиналните на Епъл. Иначе мислех да ъпдейтна лаптопа ама заради това не съм все още, а не ми се занимава да чета глупости.
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
bum_bum написа:Иначе на макбука батерията е нещо ненормално. Вече шеста година не е гасен изобщо, по цял ден нещо се прави на него и пак кара поне 3-4 часа в най-лошия случай.
ОФФ: На колко цикъла е и ПРО ли е лаптопчето или Въздух

ОН: Не мисля да ъпдейтвам до 11.1 скоро, поне докато телефона ми се е стабилизирал малко на 11.0.3.. Всички реват от батерията, аз от забиване.. Ако ъпдейтна има риск и да забива, и да ми пада батерията

Последна промяна DriftoMania на 02 Ное 2017, 18:09, променена общо 1 път

- rhase
- младши ентусиаст
-
Kroki написа:Паролата се слага и ти си я пишеш на първия енркиптед бекъп. Просто вчера го правих и написах парола.
Да де... ама ко прайм ся

Като не помня паролата, не помня и да съм я слагал, да се таковам и аз...
малко тъпо измислено, че сега като искам напълно нов бекъп, пак не мога да спра енкриптването - защото иска парола за да се спре.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- sixstraight
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 M5 20 JAHRE
- Мечтае да кара: E34 520 на метан
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
sixstraight написа:Препоръчайте батерия за 5s от къде и каква
Аз ги взимам от Ибей за по 5-6 паунда ... карат по година ама за тия пари толкова .

devent написа:Някой минавал ли е към high sierra на mac? Аз съм с mac early 2015, i5 na 2.7 и 8GB рам. Как ли ще се държи ?
Никакви грижи .
bum_bum написа:Аз нещо не вденах дали поддържа други ССД-та, освен оригиналните на Епъл. Иначе мислех да ъпдейтна лаптопа ама заради това не съм все още, а не ми се занимава да чета глупости.
На моят преди година -две съм му боднал 256Gb Samsung SSD и никакви грижи .
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна AGT на 02 Ное 2017, 21:47, променена общо 1 път
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Има ли някаква разлика, дето викат там че са го мега, супер, хипер оптимизирали за ССД или същата работа?
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
С ръка на сърцето разлика НЕ намирам . Или ми е супер стар компа или проблема е в мен , че не хващам разликата
Взех да се замислям за нов ........ ама като знам , че с нищо няма да е повече от тоя и съм 50/50 . 

Съвет от КАТ !
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Моят е същия предполагам, пак с 8гб памет и ССД. Бъзиках наскоро разните нови модели и като скорост на отваряне на приложения разлика не намерих никаква.
Дисплея е по-готин ама до там..
Дисплея е по-готин ама до там..

- NicKo_8
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d,Peugeot 407SW
- Мечтае да кара: BMW E61
Оправиха ли ви се батериите след 11.1 ? Защото моята не...продължава да се срива за часове ,направо съм бесен.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
The Power of Dreams!
- Хрuсто
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.0TFSI със Revo stage 3 ;)
На 7+ със 11.2 бета е добре батерията и почти ги няма проблемите, които имах с 11.0.3 официалната версия. До там се посраха, че е по-добре да си бета тестер, отколкото да ползваш официалната, публична и “стабилна” версия... Определено това е последния ми Илайнян продукт, щом и с телефона ще се правя на хакер по-добре да го правя с андроид за да не си плащам една торба апове...