Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Re: iOS тема
Реално не, през iTunes се дърпа целия фирм (2.4gb примерно), ОТА (през телефона) само надгражда системата ъпдейта е 200-300-500mb, което понякога води до бъгове.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Ок , аз разбрах за какво става въпрос.
Сега обаче , itunes мога ли да го инсталирам на лаптопа с уин 7?И ще се случат ли като цяло нещата при положение че нямам мак?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Сега обаче , itunes мога ли да го инсталирам на лаптопа с уин 7?И ще се случат ли като цяло нещата при положение че нямам мак?

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Да, влизаш в сайта и си го теглиш. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Kroki
- Дон Кроки
-
Да. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
Последен въпрос Кроки
Ще ми се изтрие ли всичко което имам до момента ако ъпна по този начин?
Ще ми се изтрие ли всичко което имам до момента ако ъпна по този начин?

- Kroki
- Дон Кроки
-
Хубаво е да си направиш бек ъп, след което форматираш, слагаш новия софтуер и след това слагаш бекъпа. 

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Ако цъкнеш Update няма да изтрие нищо
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Аз до сега винаги съм ъпдейтвал през уифи.. Явно не ми се занимава с чисти инсталации..
Добра новина за 11.1.
Дано е по-нормално вече, мятам го довечера..
Добра новина за 11.1.
Дано е по-нормално вече, мятам го довечера..
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
KoolyO написа:steeN написа:Както са го подкарали, още малко ще вързваш клавиатура и монитор на тва нещо и ще го ползваш вместо компютър.(не че 13ката макбук е много бърза, но все пак wtf)
То това отдавна го има...
https://www.microsoft.com/en-us/windows/continuum
Ама не е баш.
Очаквам обаче, скоро да подкарат Win10 Desktop OS на телефоните и тогава вече ще се получи.
Иначе "по темата" за IOS 11, доста хора покрай мен имат и никой не се е оплакал.
Аз в момента имам само един iPad Pro 9.7, ама него още не смея да го ъпдейтна до 10
Между другото и покрай мен има много хора с 11 и никой не се оплаква.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Захладня и телефонът ми отново ме подсети, че Форд, циганин и Айфон на студено не работят. 

- Хрuсто
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.0TFSI със Revo stage 3 ;)
Момци как е с официалната 11.1? До сега ползвах бетата и беше по-добре ор 11.0.3. Сега ми дава 11.2 и я свалям. Но ако 11.1 са я закурпили интаботи мазно да слагам нея...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
KoolyO написа:steeN написа:Както са го подкарали, още малко ще вързваш клавиатура и монитор на тва нещо и ще го ползваш вместо компютър.(не че 13ката макбук е много бърза, но все пак wtf)
То това отдавна го има...
https://www.microsoft.com/en-us/windows/continuum
Ама не е баш.
Очаквам обаче, скоро да подкарат Win10 Desktop OS на телефоните и тогава вече ще се получи.
Иначе "по темата" за IOS 11, доста хора покрай мен имат и никой не се е оплакал.
Аз в момента имам само един iPad Pro 9.7, ама него още не смея да го ъпдейтна до 10
Забравих го това... да не са с лайното Windows RT?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- a bmw driver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '97, Е36 320i touring
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: techno violet metallic
iOS тема
Току що сложих 11.2 бета. Струва ми се, че телефонът е по-бърз в сравнение с 11.1 бета 5. Да видим...
Battery wear level ми показва 92%, това добре ли е или не, 7-ца, около 14мес използване?
Battery wear level ми показва 92%, това добре ли е или не, 7-ца, около 14мес използване?
BMW не може да се опише, трябва да се почувства.

- rhase
- младши ентусиаст
-
Въпрос: Някой да обади идея как да махна паролата за бекъпите през iTunes? Миналия месец направих бекъп на телефона, но в бързината не съм видял че тикчето за Encrypted Backup е маркирано. Та, после си направих фул ресет на телефона и к*рец...бекъпа ми изгоря, щото не мога да му вкарам паролата, за да го сложи пак в телефона. Добре че правя бекъпи и в Гугъл и т.н та поне контактите и още някои неща са се запазили там.
Сега искам пак да му направя бекъп..но за да изключа Encrypted Backup-a, трябва да вкарам паролата, която не знам каква е. Четох по съпорт страниците, че е 4-цифрения код с който се е отключвал телефона в момента в който е правен бекъпа. Пробвах всички кодове които съм използвал откакто имам Apple-и
ми не е това. Пробвах и iTunes паролата - и тя не е. Пробвах с паролата на компа, макар че не е Mac - и тя не е.
Ако някой се сеща за идея ?
Сега искам пак да му направя бекъп..но за да изключа Encrypted Backup-a, трябва да вкарам паролата, която не знам каква е. Четох по съпорт страниците, че е 4-цифрения код с който се е отключвал телефона в момента в който е правен бекъпа. Пробвах всички кодове които съм използвал откакто имам Apple-и

Ако някой се сеща за идея ?