Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Re: iOS тема

Мнение от Dextuar » 28 Окт 2017, 8:04

alx написа:
bum_bum написа:
alx написа:не знам дали е канибализъм или не, но 10-ката се разграби за минути... казват, че опашката в момента е до коледа.

Ми именно, 10-тката се продава като топъл хляб за сметка на 8-цата. Което както и да го гледаш си е чиста загуба за Епъл. Никой производител няма файда собствените му продукти да са в конкуренция.

8-цата е същата като 7-цата... само една идея по бърза- един вид 7с... а 10-ката е 50% по-скъпа от 8-цата... сега като спрат да правят/ продават 7-цата и хората които нямат пари за 10-ка ше си вземат 8-ца... а епъл феновете ще се бръкнат за 10-ката... мисля, че финансово всъщност са го измислили много добре.

Единствената причина да не искам да взема 10-ката е липсата на finger print, дано при 10s да им дойде акъла и да го върнат, може да го интегрират в wake up бутона.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 3.0TFSI със Revo stage 3 ;)

Мнение от Хрuсто » 28 Окт 2017, 23:09

Тея се посраха с иос 11... как да им дам 2500лв за Х като в момента имам забиващ 7+ на който даже калкулатора не ми влиза в употреба. Кавалите даже не са го фикснали при бетите на 11.1. Дане споменавам, че телефона често зависва :banghead: пущаш ютуб, звука на клипа тръгва, а картината не. Вчера даже ми зависна при натискане на power бутона с цел да изгася дисплея. Тая сутрин си лягам в 8, мушкам зарядното в телефона, проскам се в леглото и о чудо... телефона след едно 30 секунди изписква звука, който те уведомява, че си му ръгнал зарядното... Смених няколко айфона, доста версии на иос се извъртяха, но такова нещо не е имало. Реално сега сме бета тестери без да сме тестери... Не може да се върне 10.0.3... и в тоя ред на мисли от ейпъл могат да ми ядат УЯ и да чакат да си купя пак айфон! 500лв за андроид пръчка и работата спи, даже и темички и рингтончета можеш да си сетваш с лекота.

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 28 Окт 2017, 23:33

Мдам, мен ми зависна по време на разговор (преди съм бил с андроиди 7 години от всякакви марки и ценови класове и не ми е забивал докато говоря).. Реших да видя какво ми извибрира като нотификейшън и с натискането на хоум бутона, телефона замръзна на 03:35 (продължителността на разговора към този момент) и няколко секунди по-късно не можех да чуя и гласа от отсрещната страна, както и те мен. Разговора обаче не се е прекъснал до рестартирането на телефона (с мъки), защото от другата страна ми казаха че като съм изчезнал разговора е продължил още поне минута... ИОС 11 ОБИЧАМ ТЕ!1! Телефона ми стана Алкател (Айкател).
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 29 Окт 2017, 22:42

Гледам, че повечето тук имате проблеми, аз пък за сметка на това нямам абсолютно никакви проблеми с телефона, нито с батерията, нито със забивания или каквито и да било бъгове. :dunno:

Но пък съм адски недоволен от последния ъпдейт на часовника, който почна да насича супер много. Това според мен e 1000% умишлено направено от епъл и със сигурност ми е първия и послeден apple watch...

p.s. някой да има сравнително евтин кожен case за телефона (само за гърба)? Чудя се дали си заслужават парите за оригиналния на телефон на 1 година, дето може и да съм сменил преди Коледа..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 29 Окт 2017, 22:55

От Bershka си бях взел един за 15 кинта!
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 30 Окт 2017, 9:58

Хрuсто написа: Не може да се върне 10.0.3... и в тоя ред на мисли от ейпъл могат да ми ядат УЯ и да чакат да си купя пак айфон! 500лв за андроид пръчка и работата спи, даже и темички и рингтончета можеш да си сетваш с лекота.

Направи му Restore през туната и set up as new. Много интересно, сега проверих, спряли са да подписват iOS 10 за всички модели освен 6s. Голям късмет ударих аз, тъкмо се чудих защо толкова дълго време подписват предишната версия, а те явно са я забравили да я спрат за 6s.
Последна промяна b00st на 30 Окт 2017, 17:56, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Хрuсто » 30 Окт 2017, 17:41

Много ми накипя... определено останах много разочарован от apple и това е последното ми тяхно устройство, което ще поеме по пътя на продаваните вещи втора ръка! Повече никога iphone!!!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 30 Окт 2017, 17:47

И преди го бях казал, и сега ще го повторя - оставам си на 10.3.3 поне до лятото на 2018. Дотогава трябва да са изчистили бъговете от тъпата 11-ка.
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

iOS тема

Мнение от Dextuar » 30 Окт 2017, 17:51

Zagy написа:И преди го бях казал, и сега ще го повторя - оставам си на 10.3.3 поне до лятото на 2018. Дотогава трябва да са изчистили бъговете от тъпата 11-ка.

Аз съм още на 9.3.3 и смятам да не мърдам особено като ви чета драмите с батерията. 6-цата ми стана на 3 години вече и батерията кара по цял ден :lol:Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Хрuсто » 30 Окт 2017, 21:09

По вашата логика винаги трябва да се движим с една версия на ос назад. То след лятото онея папагали ще пущат 12 версия. Аз вече съм на мнение, че айфоните не са нио повече от скъп боклук.. преди имаха стабилна ос за сметка на ограничени възможности, сега и ат бъгава ос пак с ограничени възможности. По-добре, по-свободно ще ми е с андроид!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 30 Окт 2017, 23:14

Ами някой нямаме такива драми . Сигурно е късмет :mhihi: Телефона ми е на почти 3 години батерията не се влияе от версията .Който не му отърва айде у лево и да бяга към андроида ...... там драми няма ..... има скубане на коси :mhihi:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 30 Окт 2017, 23:32

Аз с батерията нямам проблеми, вечер обикновено е на около 50%, тоест сигурно би изкарал ден и половина при мен телефона. Обикновено го зареждам сутрин в колата на път за работа.

Не мисля, че алтернативните андроиди ще издържат повече.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Хрuсто » 31 Окт 2017, 6:58

Само да ти кажа, че има андроиди с приличен хардуер и с по 5000-10 000 милиамоера батерии дето ще разцепят даже моя 7+...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G20, F82

Мнение от Bexim » 31 Окт 2017, 9:49

11-ката наистина е най-зле от всичко до сега.. Ще чакам да се закрепи с някой следващ ъпдейт и отново спирам до тук..
5S-а го продадох на 7-ца, 6S го държа на 10-ка и няма да го вдигна.
Тук какво забелязвам.
Вайбър и Месинджър - пълна боза, бавен ъпдейт, забивали са ми 2-3 пъти, което за мен и ИОС е МНОГО.
Два пъти ми заби на снимки - не иска да ги обърне като обърна телефона - отново НИКОГА не ми се е случвало.
И 2-3 пъти изгуби всякакъв тъч, трябваше да го спра и да го пусна..
Надявам се да го оправят с новите версии, защото определено не му отива..
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 31 Окт 2017, 14:36

Тези проблеми дето ги имате- на джейл-нати телефони ли ги имате? Щото аз съм със 7плюс на последния иос и нямам такива наблюдения...

Едно решение за всякакви странни проблеми е да си изтриеш телефона и да го инсталираш наново... не струва нищо да се пробва.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата