Проблем с Аудио системата
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с Аудио системата
Здравейте проблема ми е следния, имам е46 320 i с касетофон (малката навигация ) дисплея спря да изписва каквото и да са букви иначе си свири и работи. Поръчах си CD обаче буксата не отговаря, та въпросa ми е дали има преход от буксата за малката навигация към тази за CD
Приемам и други предложения.
Прикачил съм снимки на буксите !!
Благодаря предварително !!!!!
Приемам и други предложения.
Прикачил съм снимки на буксите !!
Благодаря предварително !!!!!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- bobreti
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д
- Мечтае да кара: M550d
Re: Проблем с Аудио системата
Мисля,че няма.По добре си купи голямата навигация само дисплея. Навигацията се захранва от двд (цд) от багажника.
- iNfoster`
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е90 320d
- Мечтае да кара: M5 E60,F90
Re: Проблем с Аудио системата
Няма такъв преход. Защото ако искаш да сложиш CD-то, трябва да му прекараш кабели до отпред. Защото в момента захранването на говорители ти идва от отзад от радио модула. Сигнала на дисплея идва от MK3-то което също се намира отзад в багажника. Ако искаш да сложиш CD, режеш всичко отзад изхвърляш модулите и почваш да прозвъняваш свободните кабели до отпред или пускаш нови за да вържеш говорителите към CD-то защото сигнала ще идва от него. Ток си взимаш от климатроника и т.н. минал съм през тази хамалогия за да монтирам Android навигация, за това ти казвам, че е много игра! Има и много изписано по-въпроса. Все пак ако се интересуваш как да го направиш нищо не ми пречи да ти споделя.
И не е гаранция, че е ти заминал дисплея може и модула в багажника да ти е заминал. Иначе аз продавам дисплей 16:9 ако се интересуваш, пиши на лс!
И не е гаранция, че е ти заминал дисплея може и модула в багажника да ти е заминал. Иначе аз продавам дисплей 16:9 ако се интересуваш, пиши на лс!
3 мнения
• Страница 1 от 1