свещи?
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
свещи?
здр. пичове, преди всичко ви пожелавам много здраве,щастие и успехи
.
та по моя въпрос: когато купих колата смених свещите и ми направи впечатление,че електродите бяха керемидени на цвят, сегашхите пак същите НЖК, онзи ден като ги свалих просто еи-така бяха с чисто побеляли електроди. та се чудя дали сместа ми е избягала или е нормално?

та по моя въпрос: когато купих колата смених свещите и ми направи впечатление,че електродите бяха керемидени на цвят, сегашхите пак същите НЖК, онзи ден като ги свалих просто еи-така бяха с чисто побеляли електроди. та се чудя дали сместа ми е избягала или е нормално?
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Ако тича Бимера начи сичко е О.К. По принцип побеляват от бедна смес. Вземи я подгони малко и пак провери, но според мен май си се намираш само на работа. Дядо казва " Като върви не пипай, защото е много вероятно да счупиш нещо здраво". Така че, карай си колата и не се втелявай за такива неща
.

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
маречков написа:Ако тича Бимера начи сичко е О.К. По принцип побеляват от бедна смес. Вземи я подгони малко и пак провери, но според мен май си се намираш само на работа. Дядо казва " Като върви не пипай, защото е много вероятно да счупиш нещо здраво". Така че, карай си колата и не се втелявай за такива неща.
съгласен съм с теб, ама ако е бедна сместа немали по-малко да бега?
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
добре де, дай да ги дръпнем с мойта. На газ съм и, ако те издухам значи имаш проблем. Ако ми вземеш 20 метра значи си добре и няма какво да ровиш.

- маречков
- ентусиаст
-
NAPSTERS написа:съгласен съм с теб, ама ако е бедна сместа немали по-малко да бега?
Ами да, но ти кажи как я усещаш колата. Ако си е по старому, значи просто си я карал по- леко преди да свалиш свещите и от там цялата работа - Бяла

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-

- маречков
- ентусиаст
-
NAPSTERS написа::mhihi: за дръпка може да напражим сравнение, ама да не се окаже, че е ревнала ламбда сонда, че ще ревна и аз
Еееее стига де. Тя коледа е само за хората. Колите да не си правят устата и те за подаръци.

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
NAPSTERS написа::mhihi: за дръпка може да напражим сравнение, ама да не се окаже, че е ревнала ламбда сонда, че ще ревна и аз
ако ти е гътнала ламбдата по-вероятно е да ти обогатява.

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Както каза Станчев, тогава ще извадиш от черна - по-черна свеща
Ходи на диагностика, CO не трябва да са с високи емисии
Тогава ще става въпрос за ламбдата ...
Приеми нещата от приятната страна,колата е решила да свали разхода ,да те облекчи сега покрай празниците
Георги Пенчев

Ходи на диагностика, CO не трябва да са с високи емисии

Приеми нещата от приятната страна,колата е решила да свали разхода ,да те облекчи сега покрай празниците

Георги Пенчев
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
Penchev написа:Както каза Станчев, тогава ще извадиш от черна - по-черна свеща![]()
Ходи на диагностика, CO не трябва да са с високи емисииТогава ще става въпрос за ламбдата ...
Приеми нещата от приятната страна,колата е решила да свали разхода ,да те облекчи сега покрай празниците![]()
Георги Пенчев

ще си карам така пък времето ще покаже.
благодаря за мнемията ви.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
Stanchev написа:В интерес на истината до сега не съм виждал БМВ да обеднява сместаГазова имаш ли ?
газ нямам, на газ анализатора показва бедна смес, а на кодочетеца грешки няма

притеснявам се от бедната смес да не се скапе мотора,щото знам че не е много хубаво

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
някой от температурните датчици да е заминал или въобще да не е вързан ? но и тогава си мисля, че ще обогатява 

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
Stanchev написа:някой от температурните датчици да е заминал или въобще да не е вързан ? но и тогава си мисля, че ще обогатява
и аз незнам, вече почвам да си мисля за МАФ или да смуче въздух от некаде

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
Ако смуче след дебитомера най-малкото празния ход ще е много лош, да не говорим за вървежа.
между другото сменял ли си горивен филтър и ако да какъв си сложил (за бмв или по-малък) или нямаш идея ? налягането на бензина мерил ли си го?
между другото сменял ли си горивен филтър и ако да какъв си сложил (за бмв или по-малък) или нямаш идея ? налягането на бензина мерил ли си го?

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2