Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Re: iOS тема
3186 написа:alozavar написа:Аз ползвам EZtrans, работи добре и досега не ме е подвеждало с неточна информация
Изглежда добре, но не го откривам в appstore , единствено във външни линкове. Тъй като съм от 5 дни с iOS и не знам пинизите за да инсталирам нещо такова...освен jailbreak, вероятно
С кой AppStore си, колега? Ако не е българския предполагам няма да има приложението... а може и да са го махнали вече, знам ли

Относно натискането на хоум бутона, ако се включат raise to wake и rest to open в момента, в който вземеш телефона само допираш пръст и се отключва, не се налага да се натиска физически, мисля че е оптималният сетъп още от 10ката

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Дразни ме, че вече обхвата се изобразява по смотан начин, не както преди..
Благодаря за съветите, вече се отключва само с допир.
Благодаря за съветите, вече се отключва само с допир.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Мн ме нерви тоя контрол център, че като цъкна wifi и не се спира а само се откача, а самия wifi остава пуснат
Понякога както си цъкам по телефона и издава един звук, кякаква нотификацяи е, но от вторник до сега не мога да хвана защо го издава тоя звук

Понякога както си цъкам по телефона и издава един звук, кякаква нотификацяи е, но от вторник до сега не мога да хвана защо го издава тоя звук

- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
Май само можете да се оплаквате... Мисля че Хенри Форд беше казал нещо от сорта на "Ако бях попитал хората какво искат - те щяха да ми кажат по-бърз кон". На мене новия файлов мениджър ми допада много, всичкото Drive (Google, iCloud и други ако имате) на едно място и очудващо работи много адекватно.
Tires are evil - destroy them all ...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
А това какво ще рече , че няма да се отварят снимки правени на 11 ка и свалени на РС ?
.....iOS 11 автоматично ще конвертира HEIC файловете по подразбиране в JPEG формат при споделяне в приложения, вие може да забележите, че снимките в Google Photos, Dropbox или OneDrive не се отварят, тъй като са съхранени в HEIC вместо в JPEG формат. Google Photos и Dropbox поддържат HEIC в рамките на своите приложения, но Microsoft не поддържа новия формат.....
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Tires are evil - destroy them all ...
- m@rtin
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i E39 Touring M54
Ужасно е че и не може да се превключват прозорци с 3д тъча , ама казват че с със следващия ъпдейт ще го върнат..
Също и че сигурно няма да го видим кирилизиран тоя ИОС , какви ли не езици има , словенски , румънски , тай , хърватски...
Нас кучета ни яли дали
Също и че сигурно няма да го видим кирилизиран тоя ИОС , какви ли не езици има , словенски , румънски , тай , хърватски...
Нас кучета ни яли дали

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
m@rtin написа:Ужасно е че и не може да се превключват прозорци с 3д тъча , ама казват че с със следващия ъпдейт ще го върнат..
Нас кучета ни яли дали
Не виждам нищо странно в това. Това е все едно да се сърдиш, че във ФИФА няма българско първенство, че ние не сме никакъв пазар особено пък на нови high end телефони.
- m@rtin
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i E39 Touring M54
dextuar написа:m@rtin написа:Ужасно е че и не може да се превключват прозорци с 3д тъча , ама казват че с със следващия ъпдейт ще го върнат..
Нас кучета ни яли дали
Не виждам нищо странно в това. Това е все едно да се сърдиш, че във ФИФА няма българско първенство, че ние не сме никакъв пазар особено пък на нови high end телефони.
За пазара е ясно , но съм сигурен че ще се удвои ако вкарат и Българския , аз само познавам няколко човека които само заради това са с андроид

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
То па щото на андроида само хай енда се купува . Масата са с апарати 300-600лв , а това за Хърватия и Словения не знам колко е валидно щото и двете са в пъти по-малки страни от България . По скоро са някакви расистки презумции да няма български .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
"Само не върху лицето, че после не мога да си отключа айфона!" – потребителка на iPhone X към гаджето си.
Si non confectus, non reficiat.
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Все още не разбирам каква нотификация получвам. Ей така просто понякога издава някакъв звук и не вдявам от какво е
Нямам никакво известие, не е нещо кръгъл час, да ми се зарежда или да пада батерията просто не разбирам 

k.milanov написа:Все още не разбирам каква нотификация получвам. Ей така просто понякога издава някакъв звук и не вдявам от какво еНямам никакво известие, не е нещо кръгъл час, да ми се зарежда или да пада батерията просто не разбирам
аз го ядох тоя... иди си в нотификациите и провери тези които не са ти включени дали всичко е изкючено при тях ((за това ще трябва да я пуснеш през allow notifications) за да те пусне в менюто за sounds, badge app icon, show on lock screen, show in history, show as banners). и веднъж като си там ги изключи всичките... след което изключи и самата нотификация. това е бъг дето си е там от няколко иос-а...
това, че са ти изключени самите нотификации, не е достатъчно... трябва и под тях всичко да е изключено...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Zagy написа:"Само не върху лицето, че после не мога да си отключа айфона!" – потребителка на iPhone X към гаджето си.
Хахаха

Zagy написа:"Само не върху лицето, че после не мога да си отключа айфона!" – потребителка на iPhone X към гаджето си.
в перник тия телефони няма изобщо да са популярни...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила