Моля за малко помощ...
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Моля за малко помощ...
Здравейте на всички..Търсих подобна тема,но не намерих затова пускам тази..Интересувам се специално за BMW E46 CI,2003 година,кабрио това от снимката,дали при този модел има въпросния клапан за картерните газове,че не намирам никъде информация,пък нямам приятели със точно този модел за да взема някаква информация...Благодаря предварително...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
Re: Моля за малко помощ...
Да, има клапана. Казва се CCV (crank case ventilation) или още oil separator на английски, може да потърсиш информация в интернет или клипчета в youtube. Няма драма с него, сменя се заедно с маркучите/тръбичките, които отиват към него за около 2-3 часа работа.
П.С. А и във форума сигурно има доста писано..
П.С. А и във форума сигурно има доста писано..

Много ти благодаря колега за бързия отговор..
Откъде мога да закупя целия комплект,ако може даже и със тръбите?
Откъде мога да закупя целия комплект,ако може даже и със тръбите?
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
Не си написал къде живееш, но ако си от София можеш да го вземеш от Daru Car - аз поне винаги съм го сменял с оригинален на няколко BMW-та и никога не съм имал проблеми след това.

Живея в Кипър,но има кой да ми ги закупи само да знам откъде и една ориентиеровъчна цена ако може..
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
fbikz75 написа:Живея в Кипър,но има кой да ми ги закупи само да знам откъде и една ориентиеровъчна цена ако може..
Ето лек ориентир: https://chastite.com/oem/11617501566 Както ти спомена колегата, можеш да се свържиш и с Дару Кар, вероятно ще се разминава цифрата ама уш оригиналдъ
6 мнения
• Страница 1 от 1