Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Колеги,извинявам се на тези,чиито коментари не са били много
но темата отиде много далеч от целта си.
Молба - спора за цена купува/продава е безкрайно ненужна,целта е да помагате на бъдещи собсвеници,ако искате да спорите и да си говорите за кое колко струва и т.н съберете се на по бира
Нека темата да е по същество с конкретни съвети и мнения - Благодаря!
но темата отиде много далеч от целта си.Молба - спора за цена купува/продава е безкрайно ненужна,целта е да помагате на бъдещи собсвеници,ако искате да спорите и да си говорите за кое колко струва и т.н съберете се на по бира
Нека темата да е по същество с конкретни съвети и мнения - Благодаря!bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
Здравейте!
Скоро ще си търся "нова" стара кола и едната от опциите е Е60 (може би). Бюджетът ми ще е около 10-11к без консумативите. Тъй като нямам поглед над точно този модел (каръл съм различни модели, но не съм притежавал до сега), ще съм благодарен за някои насоки. Първото е - дали има смъсил да купувам такава кола за бюджета, с които разполагам? Ако да - към какъв мотор да се насоча? До сега карам дизел (пасат) и съм без забележка от към мотор. От огромно значение е да бъде здрав моторът, що-годе здраво окачване (до колкото е възможно в нашата мила родина...) и приличен разход до 10-12 максимум. За абсолютно всякакви съвети/насоки съм отворен.
Общо взето съм поразглежал някоя и друга 525ка и 530ка до сега (все дизели).
Мерси предварително!
Скоро ще си търся "нова" стара кола и едната от опциите е Е60 (може би). Бюджетът ми ще е около 10-11к без консумативите. Тъй като нямам поглед над точно този модел (каръл съм различни модели, но не съм притежавал до сега), ще съм благодарен за някои насоки. Първото е - дали има смъсил да купувам такава кола за бюджета, с които разполагам? Ако да - към какъв мотор да се насоча? До сега карам дизел (пасат) и съм без забележка от към мотор. От огромно значение е да бъде здрав моторът, що-годе здраво окачване (до колкото е възможно в нашата мила родина...) и приличен разход до 10-12 максимум. За абсолютно всякакви съвети/насоки съм отворен.
Общо взето съм поразглежал някоя и друга 525ка и 530ка до сега (все дизели).
Мерси предварително!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Аз лично с този бюджет не бих търсил Е60. Ще я псуваш и ще съжаляваш. Ама парите и времето са си твои.
Never mistake motion for action...
- galin_ivanov1222
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530d
- Мечтае да кара: BMW M5 E60/61
Здравейте, да попитам къде биха ми дали добра цена за ДПФ, понеже го свалих и миля да го продам?
- datchko
- ентусиаст
-
- Кара: e61 535d LCI
- Мечтае да кара: F90
Здравейте, тази някой гледал ли я е тази в Пловдив?
Има хубаво описание, малко екстри, но не е проблем, ако технически е ок.
https://mobile.bg/details/11504637963294266
Има хубаво описание, малко екстри, но не е проблем, ако технически е ок.
https://mobile.bg/details/11504637963294266
За пръв път виждам обява, написана грамотно, без никакви грешки!
Колата изглежда доста свежа, заслужава си да се види, ако не държиш на екстрите.
Колата изглежда доста свежа, заслужава си да се види, ако не държиш на екстрите.- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
(h)aman написа:За пръв път виждам обява, написана грамотно, без никакви грешки!
Личи си, че не си бил отличника на класа по правопис 
А за количката - изглежда свежа и на мен лично ми допада, цената също е ок
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
даже си изтървал няколко
нищо, все пак е похвално, със сигурност по-добре от ТОП ТОП ТОП, УНИКАТ, Без забелеШки
- spitfire924
- Потребител
-
- Кара: 535i e39
Здравейте, може ли да изкажете мнение за този автомобил, понеже се замислям да мигрирам към E60
https://mobile.bg/details/11502000180875494
Поздрави
Поздрави
dextuar написа:(h)aman написа:За пръв път виждам обява, написана грамотно, без никакви грешки!Личи си, че не си бил отличника на класа по правопис
Това на първо четене, без да задълбавам.
А за количката - изглежда свежа и на мен лично ми допада, цената също е ок
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Четох я набързо сутринта, не ми е било за цел да търся грешки, както на теб.
ПП Когато видиш мое неграмотно написано мнение, тогава можеш да даваш оценка за правописа ми.
spitfire924 написа:Здравейте, може ли да изкажете мнение за този автомобил, понеже се замислям да мигрирам към E60
Поздрави
Изглежда запазена, но ми се струва много висока цената за 525Д преди фейса. За тези пари трябва буквално да няма за какво да се хванеш.
Колеги здравейте,
Може ли мнение за автомобила от тази обява: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?t ... ink=4kh1oa
Нов съм във форума и като цяло няма много опит с марката, та затова ще се радвам, ако ми кажете за какво трябва да гледам и внимавам по тази кола?
Най-важното нещо за мен е комфорта, возят ли добре Е-60, също така знам, че им се носи слава, че много ги крадат това така ли е наистина?
Смятам да й сложа газ, тъй като изминавам доста сериозни километри на година, колко би струвал един инжекцион за този мотор 2.5 и после какъв разход мога да очаквам софийско и магистрално?
Също така сервизирането й масла филтри и тн в какви граници е горе долу (предполагам около 300-400 лв)?
Ще съм благодарен на всякаква друга информация.
Благодаря
Може ли мнение за автомобила от тази обява: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?t ... ink=4kh1oa
Нов съм във форума и като цяло няма много опит с марката, та затова ще се радвам, ако ми кажете за какво трябва да гледам и внимавам по тази кола?
Най-важното нещо за мен е комфорта, возят ли добре Е-60, също така знам, че им се носи слава, че много ги крадат това така ли е наистина?
Смятам да й сложа газ, тъй като изминавам доста сериозни километри на година, колко би струвал един инжекцион за този мотор 2.5 и после какъв разход мога да очаквам софийско и магистрално?
Също така сервизирането й масла филтри и тн в какви граници е горе долу (предполагам около 300-400 лв)?
Ще съм благодарен на всякаква друга информация.
Благодаря
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Много постна от към екстри, единственото което има е подгрев на седалките. Необосновано висока цена. Би трябвало да е перфектна от всякъде
- Niko83
- Потребител
-
- Кара: e 60
Колега тази я гледам, че стои от доста време за продажба.Преди беше частно лице сега гледам, че е автокъща изглежда мнооого уморена и с завишена цена за 525хи.Пък и тези 151к км може би са по 3.
- Stuttgy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e61 535d
Стига километрите да са истински,не мисля,че е висока цената.Изглежда добре колицата,вярно,че екстрите не са много,но пък си заслужава да се хвърли едно око.Газта е към 1200лв.
Изпратено от моят SM-J320F с помощта на Tapatalk
Stuttgy написа:Стига километрите да са истински,не мисля,че е висока цената.Изглежда добре колицата,вярно,че екстрите не са много,но пък си заслужава да се хвърли едно око.Газта е към 1200лв.
Тази автокъща е известна със свойте истински километри
Race Chip Ultimate + App control 3.0d 258ксhttps://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=133&t=438448&p=4501949#p4501949