ADH - HONDA ! Прочети го разбирачо и го покажи на партията т

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Пристрастен към БМВ
Пристрастен към БМВ
Аватар

ADH - HONDA ! Прочети го разбирачо и го покажи на партията т

Мнение от Роската » 09 Авг 2002, 2:03

Ден,след ден ви чета простотийте и умирам от смях.Пък как се намерихте и двамата олигофрени!Мислите се за много велики а?За лидери а?За най-бързите а?Интересното при вас двамата 4икиджий е как в толкова малко пространство , успявате да съберете толкова много глупости.Разбира се това е ваше право и никой не ви го оспорва.

Как знам че са глупости ли?Ами така , аз съм инженер ДВГ с голяма практика в канала и горе-долу ми се случва да разбирам , когато някой плямпа простотий на кубик по технически въпроси.
Болните ви мозъчета са задръстени от сухите постулати на лъскавите списания и сайтове та вече не знаете на кой свят сте!Ало базата вика ADH HONDA и PARADOX_sf , pleace come back to reality!Тук все още са в сила законите на физиката и все още БМВ е най-издъжания автомобил на планетата!
На тази планета за да разбираш от автомобили трябва да знаеш що е сила?що е момент?що е работа?що е мощност?И още някой дребни неща , който на вас двамата са ви много чужди.Понятия използвани от вас във жалкото ви форумче,без да разбирате какво всъщност значат.
Виждам че сте станали и екстремно бързи , късате БМВ-та , порите ги , лагвате ги , издухвате ги с патетичните си возила с още по-патетични двигателчета.Особено другото тлъсто мамино синче с 1.6 , дето съндърдисва 3.0 кубикови БМВ-та на магистралата.

Е ХАЙДЕ НАПРАВЕТЕ НИ УДОВОЛСТВИЕТО ДА ГО ПОКАЖЕТЕ И ИЗВЪН ФОРУМА СИ!
АЗ И ЛЮБО МЕГОВ ВИ ЧАКАМЕ!
ЩЕ ВИ ПОКАЖЕМ ИСТИНСКАТА СЪЩНОСТ НА СИЛАТА СЪС И БЕЗ ЗАЛОГ!

МАЙ ВЕЧЕ НЕ СТЕ ТОЛКОВА БЪРЗИ , А !!!!

КАКВО ? НЕ ВИ ЧУХ ?

И какво сега моето момче, зарибяваше хората в другите форуми (автоБГ , автопазар итн.) , но изведнъж удари на камък във БМВ , защо ли?Сигурно защото БМВ ентусиастите са по-технически грамотни от всички други и не ти се връзват на простотийте за малките чикийки.Виждам ,че във форума си обичаш да говориш с факти , който не разбираш.Виждам че пипаш по ъкъла с твойте витеци,недей да искаш да спорим с факти,защото ще те скъсам по рисуване.Като специалист ти казвам ,че грешно тълкуваш техниката и нищо не разбирате с Парадокса от коли , което определено не е във ваша полза.
Но да останем ние настрани и да видим как седят нещата на планетата Земя и как ти подценяваш хората , което е супер глупост от твоя страна.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Заглавие: Re: Re: Re: honda
Da, ama kato cqlo za syvalenie v Bulgaria mnogo hora ne prawqt razlika dali e Honda, Toyota, Mitsubishi ili Nissan - za mnogo hora sa ednakwi, nali sa Japan, a ne trqbwa da e taka!
Na balgarina mu pusni 4alga da mu peqt za BMW i MB, toy drugo ne znae ;-)))
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Това което е доказала световната история е ,чв винаги мнозинството е право.Така ,че и в случая е право-все японски чикий с малки несъществени разлики една от друга.За чалгата малко преувеличаваш , проучването е показало много незначителен процент на чалга маниаци.За БМВ и МБ сигурно с право се пее , явно всеки от най-умния инженер , до най-тъпия чалгар знае ,че това са най-добрите автомобили.Или вие хондаджийте се смятате за богоизбрани и изключително умни,та виждате това ,което другите не виждат.
Уверявам те не е така аматьорче.Тези милиони фенове и клубове на БМВ по света не са масова психоза , това е истината ,а тя е че БМВ са най-сполучливите коли.Така ,че не можеш да виниш болшинството ,че е глупаво ,защото самия ти накрая ставаш глупак.
Много интересно при теб познавачо е това,че ти самия знаеш , че Хонда не може да се мери с истинските автомобили и това си личи и в думите ти:

A за корозо-устойчивостта на купетата има значение и какви са били първите собственици, по-точно от коя страна(ако от Австрия корозия има и на Сивици след 91-ва, както и на европейските Акорди пета генерациа 1993 година), но също така дали е била в гараж.
Относно окачването, моят Сивик е трета генерация(1983-1987 година) и окачването е АМОРТИСЬОР без прожина, т.е. тип торсион. Доста директно е, усещам и най малката клонка на пътя, но пък е много здраво и ако автомобила "падне" в голяма дупка не се клатушka

Гризе те съвеста а?Знаеш ,че 90 и косур година е твърде ранна за гниене,независимо при кви условия е държана колата.Знаеш ,че при истинските автомобили не е така.
Ах , дилетантче амортисьор без пружина било торсион,а?Това ли значи торсион?А неможе ли да е амортисьор без пружина и да не е тип торсион?Директно било а?Ох , ще ме побъркаш от смях!
Броиш клонките по-пътя а?Брой моето момче,брой ,за да не се налага ние с баварците да ги броим.Сещам се за още някой напълно чикиджийски френски коли на торсиони и някой дърти американски , които обаче не са така директни като тебе и пак са по-стабилни от дръгливите Хондички.
Както вече ти казах чукундурче,техниката не е за теб,трябваше да пробваш с шев и кройка,пиано,дърводелство-все неща подходящи за твоята добруджанска тиква.

Та бях почнал да ти казвам техничарче ,че теорията и практиката вървят ръка за ръка,затова и няма да разбереш защо БМВ е 100 пъти по-добър автомобил от Хондата.И след като разбрахме кво начетено парче си и с кви налудничави схващания си , откъде имаш самочувствието да твърдиш ,че Хонда е върха глупако.

BEZ KAPKA POKRITIE - BEZ KIORAW ARGUMENT ZA DA ZA6ITITE TWAYRDENIQTA SI

Ех покрития ми той,ех аргументирания ми той!Ма нещо покритията и аргументите ви се изчерпват като стане въпрос за F1.И темите ви за F1 са по,по-нарядко.

AMA - ne go gledah ! Interesno mi e - dali toq rezultat ne e na dobyr kysmet ili we4e sa se stegnali tioq ot BAR !

А сега тия от Бар са ви виновни ,за това че сте бавни като охлюви.И нашия тим е насран , но извънземния двигател с марка БМВ ,чат пат взима първи места.
Май разните ви там витеци са в сила до 2000 куб. и до 4-цил.Май , май технологийте при Хонда , не са много технологични.Май , май оборотите с които се дуеше във вашия форум ,са доста под тези на БМВ ,а ? Или греша , а? Какво ?Не те разбрах , каза ли нещо хайванчето ми?

Абе идиотче,що не им редиш един емайл на тия от ADH HONDA ,да вземат да правят моторчета за чистачки.

Бе кво ли се занимаам с вас двете кретенчета,ама си викам айде да св посмеят колегите , ама сега ще падне як смях само прочетете , това ръфляче кви конспираций е детектнало:

-ot pyrwata seriq snimki se wivda kak pri Z4 farowete sa wrezani w prednata bronq - ne6o koeto napomnq w profil poglednat S2000 !
-Drugata prilika poglednat w profiol awtomobila e - zadniq kapak i kato cqlo zadnicata na BMW-to ! KAk kato cqlo sliza nadolu i nakraq na kapaka na bagavnika star4i tretiq stop swetlina kato antikrilo ! Ne6o mnogo harakterno pri S2000 !
-poglednato otzad Z4 - demek 2-rata seriq snimki - se wivda ogromna prilika ! KAto cqlo towa e we4e spomenatiq treti stop swetlina - kak toy e nadignat centralno ! A - otstrani na tozi treti stop kapaka stawa wylnoobrazen - potywa wsi4ko okolo stop-a !
-golqma prilika sa i napodobqwa6ite kragli formi stopowe pri Z4 ! KA i stopa i swetilinite za zadna skorost sa kragli - ne6o AMA mnogo napodobqwa6o S2000 !
-o6ew nqkolko priliki - kak i na S2000, taka i na Z4 registracionnite nomera NE SA razpolioveni na kapaka na bagavnika a na zadnata bronq ! NO - golqmo wpe4atlenie prawi kak emblemata "H" i Belo-siniqta emblema pri Z4-kata sa razpolovenie centralno na kapaka na bagavnika - za na dqsno ot neq - E KLU4ALKATA ZA BAGAVNIKA

AKo nqkoy be6e pusnal predi 2 meseca snimki na Z4, bez da sa emblemite na BMW - 6qh da si pomislq 4e towa e naslednika na S2000 !!! Toy - Z4-kata e pylno kopie po otno6enie na liniqta i dizayna na S2000-to !

Liniqta e prekopirana, NO - po otno6enie na towa koy awtomobil izla4wa powe4e dinamika i krasota ot formata - tam ne6o.....

ШШШШШШ ало , agent man ,сигурно и окачването и трансмисията сме ви взели ,а дръвнико?

Ми един друг пич,пита в един форум кво да си купи:Opel Calibra 2.0 Turbo Vs Honda CRX 1.6 V-Tec?И ето нашия зелник кво му отговаря:

Щом , толкова държиш купи си АЗЛК .Вектрата стакова я сравнявам.

Вие виждате ли такава разлика между двете чикий,аз щото не.Присмял се хърбел на щърбел.Каручки , до дъното на картера си.Разликата е ,че първото може да окаже няква съпротива ,а второто даже Сашо Alpina го хапва за закуска.

Бе кво да ви разправям , вижте им писанята в Дира и ще забравите за весник Стършел.Парадоксалния нещастник е сред лидерите там.
Дебелачко,щеше да идваш на летището да ни скъсаш с малката си бегачка,Мегов,Анро,Росен ,кво стана Mait?Да не ти изпуши чикийката , някъде по магистралата дръвнико?

Предложението за гонка остава 4икиджийчета!

КАКВО ? НЕ ВИ РАЗБРАХ ?

Хайде вие мъже ли сте или кво?Истинските мъже , не карат малки бегачки.Те карат големи бегачки.Вече не сте толкова бързи,мухльовци такива.

Май само с клавитурите сте бързи ,а?

Пристрастен към БМВ
Пристрастен към БМВ
Аватар

отг::ADH - HONDA ! Прочети го разбирачо и го покажи на парти

Мнение от Роската » 09 Авг 2002, 2:28

Хайде патенцата ми , че с бате ви Любчо сме ви приготвили по един голям черпак ,а fxmaker вари вкусен билков чай!Много е лечебен,повярвайте ни!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Любо Мегов » 09 Авг 2002, 8:38

БРАВО !!!
ЯВНО НЕ СЪМ САМО АЗ ХАРДЛАЙНЕРА ТУКА !!!

Изображение
BMW 325i //M-Technik //M-Dynamics //MegOFF
http://www.megoff.hit.bg

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 09 Авг 2002, 12:56

Abe bate ti kvo gi napravi tez 6a zemat da si udarat "pi4ite va6ki" v nekoi stalb!!!!Ta ti na kva gonka gi kani6 be???6ubeto e golem strah ne znae6 li!!!!Abe i az mu se biah iadosal na PARADOX-a ama mi mina i az mu kazah kvoto imah i sa mi e super got,sigurno i na tebe!!!Arabia samo taka!!!

!!!!BMW-The Ultimate Driving Machine!!!

p.s.a az si misleh 4e sam fanatik na tema BMW!!!Ama uvi imam o6te mnogo da u4a ama o6te ima vreme-da zavur6a pa 6e vidime

There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от batDancho » 09 Авг 2002, 17:26

Прочети във клуб ХОНДА как разбирача реже 525-ца "все едно, че е спряла".
Не го познавам лично, ама ми се иска да го видя що за говедо е това парадокса.

Скъсах се да се смея. Само ми е интересно, дали в клуб Хонда има някой, който да му вярва ?

Ако е така, да прекръстят клуба на "Приказки от 1001 нощ" - по ще му прилича

ALIEN
Аватар

Мнение от ALIEN » 11 Авг 2002, 9:33

Roska, hubavo si im obesnil na mladejite za kakvo stava vupros, samo toq komentar za dobrujanci leko me izdrazni. Inache nie si znaem:

BMW-The Ultimate Driving Machine

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Благодаря...

Мнение от Alpina » 11 Авг 2002, 17:04

Роска, благодаря ти за сравнението с моята кола... :-)
Може и да ми е спъната колата, но и маскираните Вектри (да се разбира Опел колибра) ги издухвам...
А за CRX-a изобщо не си хабя покритието на педала за газта и не го натискам... :-)

Потребител
Аватар

Мнение от Ivo® » 11 Авг 2002, 22:24

hora ne im se vrazvaite, te tiq sa nekvi de4ica, hondata e na 16 godini no vapreki krehkata si vazrast uspqva da postavi rekord po pisane na nai mnogo gluposti na kvadraten cantimetar na monitora, http://www.bitex.bg/user/adh-honda e tuka moje da mu vidite fizonomiikata, az 6te se vazdarja ot komentar, ama sigurno i paradoxa ne mu otstapva kato van6nost, i v negovite istorii vse tati kara ta sigurno i toi e okolo 15-16 godini.
Az ina4e odavna 4eta vav foruma vi i be6e kraino vreme da se registriram 6toto za mene BMW si e bolest, to i moita vazrast e krehka de na 18 sam:) ama pone s kolite sam dobre orientiran za razlika za nqkoi drugi vapreki 4e za sega karam na ba6ta mi Sierra-ta nadqvam se na dobar priem pri vas
tova e ot mene

MPower Rulezz!

Потребител
Аватар

Мнение от Ivo® » 11 Авг 2002, 22:38

Съжалявам за латиницата ама късно видях правилата, минавам на кирилица

MPower Rulezz!

Пристрастен към БМВ
Пристрастен към БМВ
Аватар

Мнение от Роската » 11 Авг 2002, 23:52

Никак не е смешно!Трагично е !

Толокова малък ,а вече има нужда от професионална помощ !

Пристрастен към БМВ
Пристрастен към БМВ
Аватар

Мнение от Роската » 12 Авг 2002, 0:54

И то с какво - с 1.6,дето не усещало пълен багажник и 4-човека.
Бе човек ти знаеш ли,че като го прочетох щях да умра.
Нали го знаеш онзи момент дето като се разсмееш,въздуха не ти стига,корема ти се стяга,мускулите ти блокират и тн. - същото се случи и с мен.За малко да ритна бакърчето от смях.

Пристрастен към БМВ
Пристрастен към БМВ
Аватар

Мнение от Роската » 12 Авг 2002, 10:08

Бе дивак не го сравнявах с добруджанци , а с тиквите дето отглеждат.Нали ги знаеш ,едни такива големи,жълти и по средата празни.
Много съм далеч от мисълта да обиждам някого от онзи край.Е...,с изключение на рязаните карабини , които гъмжат в онази част на България.

ALIEN
Аватар

Мнение от ALIEN » 12 Авг 2002, 21:04

Знам ги доста добре, живях там 18 години.

BMW-The Ultimate Driving Machine

Пристрастен към БМВ
Пристрастен към БМВ
Аватар

Мнение от Роската » 12 Авг 2002, 22:11

А сега директно от спътника на BMW Williams, засечен развовор между Михаел Шумахер и таткото на PARADOX_sf , няколко минути след GP на Малайзия.Разговора е транслиран специално за ентусиастите от BMWPower-BG.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

таткото на PARADOX_sf:-Мишо ти ли си бе моето момче?
М.Shumaher:-Аз съм шефе,аз съм.
таткото на PARADOX_sf:-Що се дъниш така бе?Да се оставиш на тези БМВ-та да те минат и то на дъжд!Така ли съм те учил да караш ,бе!
М.Shumaher:-Виноват шефе,виноват!
таткото на PARADOX_sf:-Казах ти на втория десен,по-външно,без газ , ти пак си знаеш твоето!И какво сега, трябва да идвам пак със Сивика 1.6 да ти предавам уроци ли?Докога ще се учим бе моето момче , докога ?Ааааа ,още едно такова състезание и ще се наказваме!
М.Shumaher:Sorry ,boss!Няма да се повтори!Но вече не мога да ги удържам тези баварци!
таткото на PARADOX_sf:-Вярно е ,че са доста бързи вече и с тази техника едва ли ще ги удържиш.Ето какво ще направим:изпращам ти плановете на свръхтехнологичния двигател на Mugen HONDA , а ти ще го ИЗПЛАГИАТСТВАШ,нали имаш дарба да развиваш болида на тима в който си и така ще си непобедим и този сезон.
M.Shumaher:Шефе!....Ми това момче Хуанито , нещо ме притеснява!Как ще се оправям с него!
таткото на PARADOX_sf:Вярно ,ученико,вярно!Това момче Хуан ,изглежда е природен талант.Пък и е перде,искам да кажа че номерата дето ги правеше на Хил и Мика,при него няма да минат!Ще трябва да се бориш мъжки , както аз навремето съсипах Нелсън Пикет от Брабъм БМВ.Бях и все още съм велик състезател,вчера например със семейната ми кола разпорих едно М3 GTR , с това искам да ти кажа ,че когато си добър ,кубиците и конете нямат никакво значение.
М.Shumaher:Дда шефе...!Ама все пак...
таткото на PARADOX_sf:Няма "АМА" , я виж моя син ,толкова малък , а вече ПАРАДОКСАЛНО бърз!Май,май догодина вече ще те смени некадърнико!
M.Shumaher:Ама учителю....никога ... бъзззт...правя така....сссссст....моля ти....джъъът........

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Тук връзката нещо се дисконектна и не можахме да я възтановим.
Явно и до наши дни нещата вървят по плана на учителя и Шуми вече е шампион , точно както предвиди великият ПИЛОТ - PARADOX_sf's FATHER.

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Така си е...

Мнение от Alpina » 13 Авг 2002, 10:22

Ами то такова... РАЗГОВОРА аз го прекъснах....
Щото просто няма смисъл. Нека да ги оставим да се подготвят за ВТОРОТО място през следващия сезон.
:-)

Лошото е, че Формулата може да стане малко скучна следващата година, след като почнем да взимаме само първите места. Тогава всички Ферари фенове ще станат БМВ фенове, както стана и с повечето Мерцедес и псевдо-БМВ фенове тази година - почнаха да викат за Ферари...

Следваща

Назад към Основен Форум