Отворен багажник ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
Отворен багажник ?
На скоро взех още една от "МАРКАТА" Е39 и постоянно ми изписва отворен багайник ! Не съм в Бг. изпратиха ми машинка за централно (която аз обвиних)но се оказа с четири пина а моята е с пет .Тогава вече разглобих моята и премерих ключето което е вътре , работи ! Гофретата е здрава няма скъсани кабели !Накрая със скенера махнах отметката за да не ми писка и да ми пише по борда .Къде да търся проблема ?Прави ми впечатление , когато отворя багажника немога веднага да го затворя трябва да изчакам към 10 секунди да "избръмчи"моторчето на централното това нормално ли е? Колата е 1997 м52 б25 всички екстри без ел . волан .
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: Отворен багажник ?
Имам същия проблем. Днес отворих багажника да натоваря разни неща, затворих го и на таблото остана да свети лампата за отворен багажник. Ключалката отваря и затваря без проблеми, отваря се от ключа, но на таблото постоянно свети лампата за отворена врата. Идеи къде да търся проблема?
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Don_Diego написа:Имам същия проблем. Днес отворих багажника да натоваря разни неща, затворих го и на таблото остана да свети лампата за отворен багажник. Ключалката отваря и затваря без проблеми, отваря се от ключа, но на таблото постоянно свети лампата за отворена врата. Идеи къде да търся проблема?
При мен беше прекъснат кабел в снопа.

- Stuttgy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e61 535d
И при мен беше кабела.
Изпратено от моят SM-J320F с помощта на Tapatalk
- RORO
- младши ентусиаст
-
Ок.Но при мен не е !Какво друго да търся ? И нормално ли е да изчаквам 10 секунди преди да затворя ?
Ако колата е седан, а е с GM модул от комби или просто е кодирана грешно, именно такава аномалия се получава.
Или ако е комби с GM, кодиран за седан.
GM модулът се намира зад жабката, а кодирането му за комби/седан се прави лесно с NCS expert, предполагам също и с БМВ скенер.
Или ако е комби с GM, кодиран за седан.
GM модулът се намира зад жабката, а кодирането му за комби/седан се прави лесно с NCS expert, предполагам също и с БМВ скенер.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Има ли нещо, което може да се развали в бравата? Питам защото на таблото свети, че багажника е отворен, но лампите в купето не светят (като отворя друга врата веднага се включват). Възможно ли е нещо в бравата да не дава контакт и да лъже таблото
. Също така, лесно ли се стига до бравата, какво освен кората трябва да сваля? Колата е комби

- Stuttgy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e61 535d
Може и да е там проблема,защото при мен светеше цялото купе вътре постоянно.Точно както като е отворена врата или багажника!Диагностиката не подсказва ли какво е?
- RORO
- младши ентусиаст
-
При мен плафоните не светят само на таблото ми изписва . До бравата на бажника се намира машинката на централното .В нея има едно микро ключе което аз набедих.Премерих го с мултицета и за мен дава сигнал , отворено -затворено ..... Кабелите в гофретата са здрави .... Едва ли немеца от който я купух си е играл да сменя модула зад жабката , а и да го е сменял (в сервиз) щему сложат такъв по рама . Така и не установих къде е проблема и се принудих със помоща на скенера да махна отметката и да не ми писка за отвореният багажник .
9 мнения
• Страница 1 от 1