Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
randity написа:..... Да си покажа и аз селянията, ама пък чувството да го погледнеш на следващия светофар, а той да си върти главата наопаки е уникално
П.П. Тамън да публикувам и Вичо ме изпреварил.. ма аз съм още млад
Няма възраст за това.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
dextuar написа:bum_bum написа:dextuar написа:Представих си го до Е36-цатаbum_bum написа:В нашият гараж има един с Макларън. Като го запали държа компютъра, че ме е страх да не падне от бюрото
До 36-цата спират Е65 и ГЛ. А до мотора са Макларъна, някакво Ферари (не им разбирам моделите) и С65 АМГ
Знаех си аз, че в действителност си богаташ със странен фетиш към 36-ци
Тва са колите на разни съседи, мен нищо не ме огрява от това, че ги имат.
Иначе, въпреки че е36-цата си ми харесва като кола и винаги бих искал да си имам една в нас много бих искал да карам нещо по-ново, но такива са ми приоритетите към момента. Спестявам за други работи.

Май ще трябва да отворим една тема за житейските възгледи.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
bum_bum написа:dextuar написа:bum_bum написа:dextuar написа:Представих си го до Е36-цатаbum_bum написа:В нашият гараж има един с Макларън. Като го запали държа компютъра, че ме е страх да не падне от бюрото
До 36-цата спират Е65 и ГЛ. А до мотора са Макларъна, някакво Ферари (не им разбирам моделите) и С65 АМГ
Знаех си аз, че в действителност си богаташ със странен фетиш към 36-ци
Тва са колите на разни съседи, мен нищо не ме огрява от това, че ги имат.
Иначе, въпреки че е36-цата си ми харесва като кола и винаги бих искал да си имам една в нас много бих искал да карам нещо по-ново, но такива са ми приоритетите към момента. Спестявам за други работи.![]()
Май ще трябва да отворим една тема за житейските възгледи.

Абе смесил си се с елита

Може, когато ти е скучно да удариш некое селфи в гаража и да го треснеш с менте профил във фейсбука, да те налазат коврите

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Vra4anin написа:bum_bum написа:Май ще трябва да отворим една тема за житейските възгледи.
Не виждам какво се чудиш, ами не я отваряш вече![]()
Е то има ве. Оная с кой кво си купил

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
madafaka_donkele написа:
тоя народ е съвсем откачил. Не си ли прави сметка че отсреща може някой просто е така да се е засилил малко над допустимата скорост
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Дайте да намерим логично обяснение, как подяволите е възможно това да се случи?

- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
k.milanov написа:Дайте да намерим логично обяснение, как подяволите е възможно това да се случи?![]()
Българския едик е доста богат на думи, но мисля че няма такава която да опише точно това поведение.

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Този в насрещното е участник в играта син кит - вероятно последната самоубийствена мисия 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
randity написа:К'во беше - Колегата да се познае![]()
https://www.facebook.com/BGmaddrivers/v ... 153964965/
За това избягвам да правя ляв завой там

А най-грозната ми ситуация от там е следната: Аз съм в лявата лента за ляв завой втора кола. До мен седи трамвай чака да спре левия завой, за да продължи направо. Колата пред мен тръгва аз също и с периферията си виждам в огледалото как неква джипка тръгва да изпреварва трамвая по релсите през насрещното движение. Докато осмисля ситуацията цъкам спирачки и тоя кретен профучава направо? Този тип все още се чудя на какво разчиташе

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Приятелката ми преди 3 дни имаше същата ситуация като твоята. Само, че тоя от релсите да прави десен. Спирачки и двамата, ама капута не я пуска. В крайна сметка той е заминал...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Днес на спускане от Бистрица някаква как с Форд Ка не знам как беше предобрила един остър завой и почти се беше мушнала в шанеца в насрещното. Добре, че не е имало никой. Каква простотия трябва да направиш на празен път да се завъртиш така.. ? 

k.milanov написа:А най-грозната ми ситуация от там е следната: Аз съм в лявата лента за ляв завой втора кола. До мен седи трамвай чака да спре левия завой, за да продължи направо. Колата пред мен тръгва аз също и с периферията си виждам в огледалото как неква джипка тръгва да изпреварва трамвая по релсите през насрещното движение. Докато осмисля ситуацията цъкам спирачки и тоя кретен профучава направо? Този тип все още се чудя на какво разчиташеАко не го бях видял, какво тръгва да прави зад трамвая така щеше да ме удари баш в моята врата, че сигурно нямаше да го пиша това, с такава скорост мина
![]()
![]()
там е кофти. въобще и за това с минаването от ляво на трамвай, трябва да премислят санкциите, както направиха с карането в аварийната. и естествено да върнат правото на охранителна да пишат актове по здвп, че иначе чакай да викне някой кат за нещо подобно, без последици, като знаят, че така или иначе не смогват само птп-та да посещават..
абе въобще..както винаги, някой по-нагоре има интерес нещата да не се случват
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
И аз да се разпиша в темата.
Последно време закона за движение по пътищата ли са променили, че всеки педал, който ме засече без значение от коя лента ми излиза с оправданието "Ами не виждаш ли, че бях дал мигач?"
Последно време закона за движение по пътищата ли са променили, че всеки педал, който ме засече без значение от коя лента ми излиза с оправданието "Ами не виждаш ли, че бях дал мигач?"

По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.