FUN: вицове, картинки, линкове, текстове и т.н. (Архив2)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 25 Дек 2006, 16:59

uuuu написа:де да беше тва с е30 :winky:
:arrow: http://games.kefche.com/play/game/1379/

яка игричка, 1 че е пуснао вече 2 това са го откраднали и пуснали изрязано (няма high scores и други) от
http://www.mercedes-amg.com/games/drift/index_en.html

м/у другото аз винаги правя между 700 и 1000 точки, но никога не съм стигал 1100 :confused:

има някакво бъгче явно даващо доста точки, защото опитвах всякакви оптимални маршрути... някой бесен дрифтАр с над 1100? :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 26 Дек 2006, 0:32

Край Дъбниците се блъскат две коли. Излизат двамата водачи и си разменят укори:
- Колега, що не внимаваш - не виждаш ли, че на регистрационния ми номер пише "Лч", което значи "луд човек"?!
- А ти бе, ловчанлията, не виждаш ли, че на моя пише "Пл", което значи "по-луд"?! - отвърнал плевенчанинът.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 26 Дек 2006, 14:38

Отива една мутра в театър и казва на продавача на билети: - Дай ми два билета. - За "Ромео и Жулиета" ли, пита продавачът? - Не бе тъпак, за мене и гаджето!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///eMo » 26 Дек 2006, 15:04

Изображение
Изображение
ще ми се и аз да съм като тва първото :D

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 27 Дек 2006, 17:22

http://fishki.net/comment.php?id=14319

Скоро и аз ще трябва да си правя такива листчета, само че ще са розови :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GLeZoranA » 27 Дек 2006, 20:06

Lina написа:http://fishki.net/comment.php?id=14319

Скоро и аз ще трябва да си правя такива листчета, само че ще са розови :lol:

Много е яко :lol: :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 28 Дек 2006, 3:55

http://vbox7.com/play:8a45aeba Няма такъв смях... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Някакъв водещ се смее на гласа на гостенина си много брутално право в лицето му... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аз не мога да се събера от смях в момента... ;)

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 28 Дек 2006, 10:42

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 28 Дек 2006, 12:23

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///eMo » 28 Дек 2006, 16:18

за тея не знам дали са пускани ама са яки ;)

:arrow: http://vbox7.com/play:b7fbb3f6 :mhihi:

:arrow: http://vbox7.com/play:394d62f4 :mhihi:

:arrow: http://vbox7.com/play:cd4a9006 :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 28 Дек 2006, 19:57

WilliamsF1Team написа:http://vbox7.com/play:8a45aeba Няма такъв смях... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Някакъв водещ се смее на гласа на гостенина си много брутално право в лицето му... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аз не мога да се събера от смях в момента... ;)

Това е баси ебавката с човека...как не те досрамя :?: :evil:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 29 Дек 2006, 20:27

Изображение

Новата импреза
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 30 Дек 2006, 16:18

ЕЛЕМЕНТ: Човек от женски пол
ХИМИЧЕСКИ ЗНАК: WO
ОТКРИВАТЕЛ: Адам
АТОМНО ТЕГЛО: Приема се за 118 либри, но е известно че теглото варира от 100 до 160 либри (Познати са мутации, които превишават 400 либри!)забележка:1 либра (lbs)=0,45359 kg.
НАЛИЧНОСТ : Изобилни количества във всички населени места
УТВЪРДЕНА ФОРМУЛА: 90:60:90
ОСОБЕНОСТИ:
1. Голямо декоративно предназначение, особено като допълнение в спортен автомобил.
2. Най-големия известен разточител на света.
3. Може да предоставя прекрасна почивка и отдих или да бъде продължителна причина за социално пропадане и неприятности.
ФИЗИЧНИ СВОЙСТВА:
1. Състои се от повърхности често покрити със различни оцветители.
2. Кипва или замръзва без видима причина.
3. Разтапя се ако е приложено подходящо отношение към нея.
4. Вгорчава се при неправилна употреба.
5. Намира се в разнообрази състояния вариращи от обикновенна руда до непокътнат метал.
6. Диамагнетик, но се привлича от банкови средства.
7. Може винаги да упражнява емоционален натиск, в необходимата точка.
8. В естествено състояние видът варира значително, но формата е често изкуствено променена, за да съответства на представите за идеален екземпляр. Но подобни трянсформации могат да бъдат открити само от опитно око.
9. В някои случаи започва натрупване на тегло и придобиване на вид от погълната баскетболна топка, следващото произвеждане на копия като от копирна машина.
ХИМИЧНИ СВОЙСТВА:
1. Проявява голям афенитет към злато, сребро, платина и скъпоценни камъни.
2. Способна е да усвоява значителни количества от скъпи субстанции.
3. Може да експлоадира спонтанно ако се намира в компанията на мъж.
4. Неразтворима в течности, но увеличава активността си при насищане с алкохол.
5. Характеристиките се подобряват зна4ително ако образецът е поставен на тъмно.
ОПИТНИ ДАННИ:
1. Обикновенно порозовява ако бъде изненадана в естествено състояние.
2. Позеленява ако се намира около по-добър от нея екземпляр.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:
1. Много опасни, освен ако не са в опитни ръце. Необходимо е да се използват с огромно внимание и търпение ако експериментът отива към успе6ен карай.
2. Незаконно е да притежавате повече от един постянен екземпляр, но известно разнообразяване е позволено.
3. Преди да се разделите с постоянния екземпляр потърсете подходящ съвет, защото ЕКЗЕМПЛЯРЪТ Е СПОСОБЕН ДА ИЗТОЧВА КРЪВТА ОТ ВЕНИТЕ ВИ НЕОПРЕДЕЛЕНО ДЪЛГО. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Какво е необходимо, за да направите впечатление на една жена:
- говорете й комплименти
- уважавайте я
- ласкайте я
- прегръщайте я
- защитавайте я
- пръскайте пари по нея
- хранете я в ресторанти
- купувайте й това, което иска
- слушайте я
- подкрепяйте я
- идете заради нея до края на света...

Как да направите впечатление на един мъж:
- съблечете се и направете нещо за ядене.

8)

Първи урок по кормуване. Инструкторът казва на младата курсистка:
- Добре, добре, за начало не е зле... но все пак лостът за скоростите е малко по-наляво.

Из обяснения на катастрофирала шофьорка:
"Докато карах с превишена скорост, навлязох в насрещното платно, закачих две коли, качих се на тротоара, прегазих една будка, закачих някакви сергии, пак се върнах на платното, ударих един камион, след което загубих контрол над машината".

Как е минижуп на различните езици:
Японски - Му се сака на путака
Френски - Ревю де путе
Италиански - Панорама де ла пичоне
Китайски - Де х** де
Гръцки - Видакис путакис
Английски - Скив май слийв
Руски - путевидение

Приятелката ми е като мобилен телефон.
- В смисъл - такава малка?
- Не, в смисъл - като свърша парите, не ми говори.

Болт и гайка си говорят:
- Ако знаеш колко съм ти навита.
- Съжалявам но съм с обратна резба!

МЪЖКИ МАНИФЕСТ (окончателна версия-един път и завинаги!)

Скъпи жени, госпожици, приятелки, годеници, съпруги и т.н.,

1. Ако считате, че сте дебели, това най-вероятно е вярно. Не ни питайте постоянно, ние няма да ви дадем удовлетворителен отговор!

2. Ако искате нещо, то просто го кажете. Нека изясним-ние сме прости. Ние не разбираме деликатните, заобиколни въпроси. Намеците не работят при нас-също и очевидните такива! Просто кажете това, което искате!

3. Когато задавате въпрос, на който не очаквате отговор, не се учудвайте че получавате отговор, който не искате да чуете.

4. Ние сме прости.
Когато ви молим да ни подадете филийка хляб, ние нямаме предвид нищо по-различно от това, което ви казваме. Това не е упрек, че хлябът не е на масата. Няма нито скрити тълкувания, нито обвинения! Ние наистина сме прости.

5. Ние сме прости.
Няма никакъв смисъл да ни питате за какво си мислим. В 96,5% от времето ние си мислим за секс. Не, ние не сме нерези, това просто ни харесва най-много!

6. Ние сме прости.
Понякога ние не мислим за вас. И в това няма нищо лошо. Молим да свикнете с тази мисъл. И да не ни питате за какво си мислим, освен ако не сте готови да водите разговор за политика, икономика, философия, поркане, цици, задници и/или коли.

7. Петък/Събота/Неделя=плюскане=приятели=футбол пред телевизора=бира=лоши маниери. То е като пълнолунието или приливите и отливите-неизбежно.

8. Пазаруването не ни доставя удоволствие. И никога, никога няма да ни достави удоволствие!

9. Когато излизаме някъде, трябва да знаете че каквито и парцали да сте сложили отгоре си, те ви стоят чудесно. Кълнем се!

10. Имате достатъчно дрехи и обувки. Сълзите са изнудване! Това, че ще се разорим, не може да бъде доказателство за нашата любов.

11. Повечето мъже имат по три чифта обувки. Повтаряме: ние сме прости. Как изобщо стe стигнали до идеята, че би могло да ни хрумне кои точно обувки измежду вашите 30 чифта ще ви стоят най-добре?

12. Простите отговори като ?Да? или ?Не? са напълно достатъчни, и то без значение какви са въпросите!

13. Ако имате проблем, ни помолете да ви помогнем да го разрешите. Не ни молете да ви съчувстваме, както правят това вашите приятелки.

14. Главоболие, което трае 8 седмици, не е никакво главоболие. Вървете на лекар!

15. Ако сме казали нещо, което може да бъде изтълкувано по два различни начина, единият от които ви обезпокоява или ви прави нещастни, ние сме имали предвид другото тълкувание!

16. ВСИЧКИ мъже виждат само в 16 цвята. Прасковата е плод, а не цвят!

17. А що за цвят е кайсията (каисията?) и как, по дяволите, се пише тази дума?!?

18. Бирата ни харесва по същия начин, по който на вас ви харесват чантите. Вие не го разбирате. Ние също не го разбираме.

19. Когато ви питаме дали ?има нещо? и вие ни отговаряте ?не?, ние ви вярваме и се държим така, сякаш наистина няма нищо и всичко е в ред.

20. Не ни питайте дали ви харесваме. Бъдете сигурни, че не бихме стояли при вас, ако не ви харесвахме.

21. Основното правило, за каквото и да става дума и дори при сянка от съмнение, е: Не усложнявайте нещата! НИЕ НАИСТИНА СМЕ ПРОСТИ!!!

МОЛЯ ДА РАЗПРОСТРАНИТЕ ТОЗИ МАНИФЕСТ ИЗМЕЖДУ КОЛКОТО Е ВЪЗМОЖНО ПОВЕЧЕ ЖЕНИ, ЗА ДА МОГАТ ТЕ ДА НИ РАЗБЕРАТ ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ.

МОЛЯ СЪЩО ТАКА ДА РАЗПРОСТРАНИТЕ МАНИФЕСТА ИЗМЕЖДУ КОЛКОТО Е ВЪЗМОЖНО ПОВЕЧЕ МЪЖЕ, ЗА Д А УЗНАЯТ ТЕ ЧЕ НЕ СА САМИ В ТЯХНАТА БОРБА!

Може някои да са ви попадали, но аз откъде да знам :roll: :D

Любезно подбрано и предоставено от форум Космополитън :mhihi:
Последна промяна Гост на 30 Дек 2006, 17:37, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от jk » 30 Дек 2006, 17:29

Lina написа:...

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

:roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gbkmkw » 30 Дек 2006, 22:06