темпомат

Останалите BMW-та.

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

темпомат

Мнение от turieca » 05 Дек 2006, 19:34

може ли да ми се монтира темпомат на Е-32 и как да си намеря читав такъв че много искам да се наслаждавам на преимуществото което дава :D

ентусиаст
Аватар
Кара: 316

Мнение от dopestar » 17 Дек 2006, 20:05

е кво толкова дава, с тоя темпомат и автомат станах ебати мързела, и като се кача в "ordinary car" и се едно съм в прайсторията
:)

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 17 Дек 2006, 20:10

dopestar написа:е кво толкова дава, с тоя темпомат и автомат станах ебати мързела, и като се кача в "ordinary car" и се едно съм в прайсторията

Човека попита дали може, а не какво си мислиш!

Колега не знам за автопилота...
Да ти кажа честоно, там са едни модули, едни инсталации... Скептичен съм към тази идея, като знам какво ми трябваше , зада си монтирам темпомат на 525тдс.

Новини
Аватар

Re: темпомат

Мнение от Новини » 25 Дек 2006, 16:38

turieca написа:може ли да ми се монтира темпомат на Е-32 и как да си намеря читав такъв че много искам да се наслаждавам на преимуществото което дава :D

И аз като колегата dopestar се чудя за какво ти е таз джаджа. Трудничко ще ти е да не се поддадеш на изкушението постоянно да се заиграваш с педала на газта :twisted: Е, ако редовно се движиш извън града, тогава има смисъл ;)

Всъшност ще бъде интересно да споделите колко често ползвате темпомата на вашите БМВ-та. Просто ми е любопитно колко често прибягвате до него и кога ;)

Иначе за техническото изпълнение на проекта:
Е32-ката е като Е34, Е30 и т.н. Всичко е на модули и стига да имаш всички необходими части, свързването на всичкото това няма да ти отнеме повече от един ден ;) Намираш частите, сваляш схемите от нета и се залавяш за работа. Удоволствие е да се работи по тези коли и се съмнявам да има момент, в който да се закучат здраво нещата, стига да си добре подготвен разбира се ;)
Ето линк към ел. схемите на Е32, които качих на хостинга:
http://hosting.data.bg/bmw/BMW/E-Books/ ... 7%20Series)/

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 26 Дек 2006, 2:35

Аз мога да ти доставя квото требе.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Re: темпомат

Мнение от slavianko » 28 Дек 2006, 14:55

Колега може да се монтира да. На старата ми Е34 си монтирах такъв. Но ми го прави майстора ми и аз просто оставих колата и си я взех готова. А какъв е начина незнам :uups: :uups: :uups: Ще ти кажа само едно.
Аз си мислех че ще го използвам постоянно но... уви това беше само в началото. После само жената го ползваше. И сега на новата ми кола пак само тя го ползва. Все пак зависи какъв тип щофьор си. можеби ако си по спокоен и държиш да караш по икономично да. Но определено не е за мен. Все пак помисли си преди да решиш наистина да слагаш. А и нашите пътища хич не предразполагат
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от turieca » 28 Дек 2006, 19:06

благодаря за отговорите разколебахте ме заключваите без да се замисляте

Назад към Други модели