Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от K_Ilkov » 19 Юли 2017, 21:13

Де да ми беше минало :mhihi:

Идеята е, че меренето на чурки чрез колите е опасно.

По-добре да преглътнеш, че не ти е минала тарикатщината, щото ти го играеш тарикат в случая отколкото да се гониш и да доусложняваш нещата.

Ама сигурно друг ще каже друго :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 M50B20
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от shlosera » 19 Юли 2017, 22:06

dextuar написа:1. Гледам да не се ядосвам, не поствам клипчета тук и не се жалвам нито за да очерням някого, на всеки се случват подобни случки ежедневно, лично съм свидетел и без да участвам, просто нямат камера или ги мързи да ги качват
2. Каката беше много готина и хубавичка, чаках нещо на някаква опашка и си го едитнах с телефона, не се впрягам за такива неща, просто ми прави впечатление и споделям, за баничарката не помня случая, трябва да го гледам наново
3. Не съм батка и не бих слязъл да се бия с когото инда било на пътя стига да не е крайно неизбежно и да не ми кипнало, спокоен човек съм и винагинси признавам като сгреша, но нагли типове въобще не мога да търпя и искам да им покажа колко са нагли и как няма да им мине номера. Но не искам да го правя на всяка цена. И не ме е срам да пусна някой стига да не наглее.
4. Имам да, то е причината да си купя камера. Имаше и лъжесвидетели и добре, че имаше други хора с мен в колата и камери от бензиностанция да потвърдят думите. Един сааб 9-5 отиде брак, защото една 27 годишна девойка с книжка от 3 месеца реши от крайна дясна лента на светофар вътре в кръстовището за направо и надясно да направи ляв обратен завой, докато карах направо в лява лента. И не, нямаше как да го предвидя и да, карах в ограничението.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Те наглите са си нагли, ако мислиш че ще ги превъзпиташ с лепене броня в броня, броня във врата няма да стане :D Относно наглите много, ама много се съмнявам някой да ги харесва, за наглите и тия дето шарят между лентите за мен остава удовлетворението, че лети като идиот между лентите вярва си че е много бърз и накрая на светофара като се разхвърлят колите по лентите и пак съм 2 коли зад него (вярвяй ми возил съм се при такива нагли и се побъркват като видят на светофара, тоя дето кара нормално да е на същото разстояние като преди 1км :D ) А за катастрофата питах, защото след моята 1ва и единствена до момента по-сериозна катастрофа като шофьор (вярно с 50 излетяхме завоя на Белчин бани ама хич не ми се видя малко) ми дойде малко акъл в главата. Още си го спомням като бял ден, че ми трепереше всичко докато питам всички ли са добре за щастие само аз минах с 5 шева на веждата и едно момче със синка на ръката.
А ми е много интересно след като имаш птп градско и то сериозно как си позволяваш да караш с доста над ограничението не ти ли трепери под лъжичката на всяко кръстовище :D (аз вече като влизам в десен завой без значение къде все си се сещам за този на басейна и си имам едно наум :D )

п.с. Нито се заяждам нито нищо, не те познавам лично и всичките ми въпроси са породени на база клиповете и мненията ти.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 20 Юли 2017, 6:39

Качвам го само защото има голяма вероятност да е форумен. Минаване на червето, почти близък челен сблъсък в насрещното, пък после аз съм джигита, че съм вдигнал 150 по Брюксел при почти празен булевард :nono: :ok:

П.С: Дано музиката е достатъчно гъзарска :mhihi:

П.С2: Опита се да ме мине и там, където се получи мини дрифт :kuku:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 20 Юли 2017, 8:42

dextuar написа:...

Време ти е да се ожениш, ако не си или да си хванеш студентка 1-ви курс за любовница да имаш къде да ги трошиш по предназначение тези нерви в излишък :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 20 Юли 2017, 8:46

madafaka_donkele написа:
dextuar написа:...

Време ти е да се ожениш, ако не си или да си хванеш студентка 1-ви курс за любовница да имаш къде да ги трошиш по предназначение тези нерви в излишък :mhihi:

:yes: :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 20 Юли 2017, 8:55

Мале там какво трошене ще падне... +1 за идеята... Работи доказано

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 20 Юли 2017, 8:57

А защо пускаш клиповете през фалшивия си профил във фб? Страх те е, някой да не те познае или нещо друго?
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 20 Юли 2017, 9:02

Kroki написа:А защо пускаш клиповете през фалшивия си профил във фб? Страх те е, някой да не те познае или нещо друго?

Защо трябва да падаме на ниво личностни нападки? В крайна сметка ще се стигне дотам, ако пусна видеото през моя профил,не виждам смисъл, затова ги качвам през профил само за тази работа... От какво трябва да ме е страх според теб?
Последна промяна Dextuar на 20 Юли 2017, 9:04, променена общо 1 път

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 20 Юли 2017, 9:03

Защото когато обвиняваш другите и раздаваш "правосъдие" е в реда на нещата да застанеш зад името си, а да не се криеш. :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 20 Юли 2017, 9:05

Kroki написа:Защото когато обвиняваш другите и раздаваш "правосъдие" е в реда на нещата да застанеш зад името си, а да не се криеш. :)

В какво ги обвинявам, споделям някакво видео, какво значение има кой го е заснел, важно е какво се случва, не мога да разбера какво толкова ви бъркат в здравето тия клипове :dunno:

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 20 Юли 2017, 9:08

А аз ти се кефя на клиповете. :)

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 20 Юли 2017, 9:20

Ся не разбрах последно ти кефиш ли му се или не му ли се кефиш щото ги пуска анонимно у фацата ...

Той разбра ли, че си създава сам ситуации, за които после писка тук там ...

Или минахме на положителна вълна да не вземем нещо да се скараме форумно :ok:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 20 Юли 2017, 9:22

K_Ilkov написа:Или минахме на положителна вълна да не вземем нещо да се скараме форумно :ok:

e30-та ти, не върви :fart:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 20 Юли 2017, 9:25

дадс дЪ спирит :yes: :mhihi:
Изображение

...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 20 Юли 2017, 9:27

Добре де, аз ли го накарах в последния клип оня да мине на червено и после да се челоса за малко, кажи сега аз ли пак съм виновен? Аз като казвам, че тоя дет' снима винаги виновен, се смеете :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата