Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
dextuar написа:https://vimeo.com/226106887
Е този път наистина си беше неприятно,първо смислено видео да качиш ,колега.
Иначе и аз щях да го пусна сигурно,лошото е ,че с тая кошница,като гледам как му се залюля колата,можеше 3те коли да станат качамак,ако се беше завъртял...Уникален тъпак е хондаджията

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
dextuar написа:https://vimeo.com/226106887
Чуден пример за това как шофьора на Хондата хал-хабер си няма какво прави на пътя

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Обикновено от видео не се разбира как точно е било в реално време, но в случая dextuar не прояви никаква твърдост, точно когато трябва да прояви.
Аз лично не бих го пуснал също и най-вероятно тоя щеше да изчака. Просто се двоумеше какво да прави и като видя, че dextuar се забави, се шмугна.
Обикновено колегата е твърд, но точно когато трябва се двоумеше и той и понякога така става.
Понякога трябва да си решителен и да мислиш по-бързо, иначе винаги може да станат бели.
Аз лично не бих го пуснал също и най-вероятно тоя щеше да изчака. Просто се двоумеше какво да прави и като видя, че dextuar се забави, се шмугна.
Обикновено колегата е твърд, но точно когато трябва се двоумеше и той и понякога така става.
Понякога трябва да си решителен и да мислиш по-бързо, иначе винаги може да станат бели.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
много ми е интересно в събота , кой ще дойде...
само приказки

само приказки
You said: "Time will change!" What if it changes you?
Има достатъчно варианти да се кара, ако някой наистина иска да го прави.
Цената за наемане на Дракон без времеизмерване и другите неща е смешна. Цената когато е Open track day също е доволно ниска. Има и достатъчно организирани събития с времеизмерване и всичко останало.
Момчетата от Ауди клуба ме пуснаха да карам на тяхното събитие и можех да си връткам два дни за не повече от 30-40лв(но реших да не злоупотребявам с гостоприемството
). което са стотинки на фона останалите разходи.
Цената са участие в нашата купа също не е голяма.
Вярно Дракон не е Имола, но получаваш това за което плащаш и съм сигурен че на повечето от нас им е напълно достатъчна като условия, за да се забавляват.
А който не му стига Дракон, Серес е близо и таксите са близки до бъгарските, но в Евро - 65 Евро на ден за Open track day, а ако е официален трак дей с времеизмерване ще е с 30тина евро повече.
Проблемът не е в таксите на пистите около нас, и 5лв да е входа на Дракон карачите няма да се увеличат драстично.
Да запалиш гумите пред п****те на Фантастико в студентски е "престижно" и евтино, да си закараш скрапа до Пловдив и да го закърпиш, за да издържи боя е трудно и скъпо, а отгоре на всичко само чичаци стоят на трибуната и люпят семки.
Аз ще пропусна
Жената и писна от писти иска море
Октомври съм там обаче
Цената за наемане на Дракон без времеизмерване и другите неща е смешна. Цената когато е Open track day също е доволно ниска. Има и достатъчно организирани събития с времеизмерване и всичко останало.
Момчетата от Ауди клуба ме пуснаха да карам на тяхното събитие и можех да си връткам два дни за не повече от 30-40лв(но реших да не злоупотребявам с гостоприемството

Цената са участие в нашата купа също не е голяма.
Вярно Дракон не е Имола, но получаваш това за което плащаш и съм сигурен че на повечето от нас им е напълно достатъчна като условия, за да се забавляват.
А който не му стига Дракон, Серес е близо и таксите са близки до бъгарските, но в Евро - 65 Евро на ден за Open track day, а ако е официален трак дей с времеизмерване ще е с 30тина евро повече.
Проблемът не е в таксите на пистите около нас, и 5лв да е входа на Дракон карачите няма да се увеличат драстично.
Да запалиш гумите пред п****те на Фантастико в студентски е "престижно" и евтино, да си закараш скрапа до Пловдив и да го закърпиш, за да издържи боя е трудно и скъпо, а отгоре на всичко само чичаци стоят на трибуната и люпят семки.

много ми е интересно в събота , кой ще дойде...![]()
само приказки
Аз ще пропусна

Жената и писна от писти иска море

Октомври съм там обаче

- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
alekangg написа:Обикновено от видео не се разбира как точно е било в реално време, но в случая dextuar не прояви никаква твърдост, точно когато трябва да прояви.
Е в случая как да е твърд като оня отива към него дирекнто, трябва да избереш дали да стане ПТП или да бъдеш твърд

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
vicho написа:много ми е интересно в събота , кой ще дойде...
![]()
само приказки
Стига се изхвърлЯ, че миналата година теб на Долна Митрополия те нямаше

Жалко, че тая година няма да има там къп ... разликата с Калояново е ... мани бегай ...
Ако бабичката е в кондиция в събота ше се видим

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
K_Ilkov написа:Стига се изхвърлЯ, че миналата година теб на Долна Митрополия те нямаше![]()
Жалко, че тая година няма да има там къп ... разликата с Калояново е ... мани бегай ...
че ти натрием носо

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
drago9205 написа:alekangg написа:Обикновено от видео не се разбира как точно е било в реално време, но в случая dextuar не прояви никаква твърдост, точно когато трябва да прояви.
Е в случая как да е твърд като оня отива към него дирекнто, трябва да избереш дали да стане ПТП или да бъдеш твърд. Много правилна беше реакцията.... Няма как да знаеш дали хондаджията ще се спре като не му дадеш път или ще си продължи с маневрата вляво и ще ти удари предницата, после и двамата се завъртат и става мазалото... Това дето направи колегата е доста по-равилно от това "да си твърд". Пък и реално ако намалиш от 90 на 60 за да пуснеш хондата отзад, който се намира трябва да пази дистанция и да съобрази и той скоростта си.
Можех да съм по-твърд, но имаше и други фактори, които ме спряха. Първо точно тоя калник ми е за пребоядисване, та щеше да е муцка, хем без пари да ми излезе

Последна промяна Dextuar на 19 Юли 2017, 10:23, променена общо 1 път
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Повечето повер може да те измъкне от ситуация
Само без селяндурски тероризъм и на пистата

vicho написа:K_Ilkov написа:Стига се изхвърлЯ, че миналата година теб на Долна Митрополия те нямаше![]()
че ти натрием носо![]()
Само без селяндурски тероризъм и на пистата

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Hater
- Потребител
-
- Мечтае да кара: Не и БМВ
Добре де, постъпката на хондаджията е опасна и глупава.
Но само на мен ли ми направи впечатление, че той не се прибра изцяло в лентата си и със скоростта, с която се двиежеше и настигаше баничарката, беше лесно предвидимо, че няма да тръгне да спира, а ще се върне обратно в лентата. Това е доста често срещано и по магистралите. Бързаците, които карат на задната ти броня, тръгват да ускоряват в момента, в който кривнеш леко от лентата си, а не изчакват изцяло да се престроиш. Не го оправдавам за това, което направи в последствие, защото беше чисто засичане, но цялата ситуация можеше да се избегне, ако се спазваше някаква дистанция и имаше малко предвидливост. Интересно ми е с каква скорост се случва цялото това нещо де.
Но само на мен ли ми направи впечатление, че той не се прибра изцяло в лентата си и със скоростта, с която се двиежеше и настигаше баничарката, беше лесно предвидимо, че няма да тръгне да спира, а ще се върне обратно в лентата. Това е доста често срещано и по магистралите. Бързаците, които карат на задната ти броня, тръгват да ускоряват в момента, в който кривнеш леко от лентата си, а не изчакват изцяло да се престроиш. Не го оправдавам за това, което направи в последствие, защото беше чисто засичане, но цялата ситуация можеше да се избегне, ако се спазваше някаква дистанция и имаше малко предвидливост. Интересно ми е с каква скорост се случва цялото това нещо де.
Минавам само, за да хейтя в "Извън темата".
alekangg написа:...
Цените, които плащат самите шофьори варират много от самата писта, деня, месеца и са от сорта на поне 60 евро за 8 часа на по-евтините писти и 60-70евро за 4 часа на по-скъпите и до към 160 евро за 8 часа на най-хубавите писти.
...
Ех да беше това вярно, колко хубаво щеше да е...
Zolder бивша F1 писта в Белгия - 90 Евро на час цял ден са общо 6 часа каране.
SPA Francorchamps - най-евтино съм попадал на 500 евро на ден.
Zandvoort писта в Холандия - 450 евро цял ден.
На Ринг-а всеки знае колко е обиколката...
Най-голям шит е когато се прежалиш, платиш и накрая ти кажат, че колата ти е прекалено шумна...
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
M17cH написа: колата ти е прекалено шумна...
За писта?

...
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Hater написа: Интересно ми е с каква скорост се случва цялото това нещо де.
Започна с 80 и завърши със 170+

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
С 80 ако му беше докоснал задницата нали се сещаш кво става?