Избор на радар-детектор

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: Избор на радар-детектор

Мнение от Don_Diego » 13 Юли 2017, 21:38

Включих К банда на 3Zero и стана дискотека в колата :banghead:
Новите Аудита направо го побъркват :censored:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Избор на радар-детектор

Мнение от AGT » 13 Юли 2017, 23:50

Въобще правите ли разлика между детектор и антирадар ? Разликата е ....... че няма прилика ! Няма случай на глобен с радар- детектор ! Тази тема е дискутирана поне 50 пъти . Невинен до доказване на противното - това говори ли нещо ? В съда пада още на 2_рата минута !

don_gori написа:Ми доколкото знам техните радари все пак дават някакъв знак, че в колата отсреща има подобно устройство. Случвало ми се е на растояние от 1-2км пускат радара за момент колкото да ме засекат и след това направо в зоната им го пускат пак и ако караш над ограничението честито :mhihi: Аз казах каквото знам и не мисля повече да давам обяснения, пък който му стиска нека да се кара/разправя/доказава къде и какво има по колата и дали е разрешено за позлване :)

Казваш какво знаеш само дето няма общо с реалността ! Пускат ти радара от 2 км и те засичат ...... ама ти сериозно ли ???????

Sent from my iPhone using Tapatalk
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 730D F01

Мнение от mrlargo » 15 Юли 2017, 20:10

mrlargo написа:
stocky написа:Според вас на фейсова F02 със "стъклопакет" (опции 356 и 358) къде трябва да се постави детектора ако изобщо е възможно? Или да търся модулен детектор, който да сложа зад бъбреците?

Купих Whistler GT-265xi за 169 лева и.
Иначе някой друг с Climate comfort стъкло и F10/F01 ако има опит с антирадари моля да сподели :D

Тези дни ходих до село Лозенец и обратно та имах повече възможност за тест. Евтиният whistler + waze бяха на 100% ефективни. Знаците предупреждаващи за стационарните камери още не са ги махнали и стоят навсякъде, имаше мобилни на 3-4 места на отиване и уистлъра ги засече. (всичките на X-банд)
На връщане ползвах като допълнителна защита един пич с Audi S6 , който караше с 220-230 и явно имаше по-добър детектор от моя, защото намаляваше доста преди моя да почне да пищи, тоест си заслужава да се инвестира в нещо по-добро.
Един тип се беше набил в мантинелата в най-бързата лента на правия участък след Пловдив и waze-a ме предупреди доволно рано за 'accident ahead', този app върши доста добра работа. 2 от мобилните камери не бяха репортнати обаче в него, аз ги репортнах, тоест и радар-детектор си е силно препоръчителен.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 16 Юли 2017, 15:35

Аз взех новият снупър 4 zero elite , но ще го тествам обстойно като се прибера в Бг другата седмица . На първо четене не пищи на аудитата :mhihi: :mhihi: , но обажда на някой плъзгащи врати и на камери за " умни" светофари поне в Лондон .Нямах много време да го тествам и впечатления естествено . Стационарните камери ги споменава :mhihi:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 530dA
Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори

Мнение от B.Stoimenov » 16 Юли 2017, 20:51

AGT написа:Аз взех новият снупър 4 zero elite , но ще го тествам обстойно като се прибера в Бг другата седмица . На първо четене не пищи на аудитата :mhihi: :mhihi: , но обажда на някой плъзгащи врати и на камери за " умни" светофари поне в Лондон .Нямах много време да го тествам и впечатления естествено . Стационарните камери ги споменава :mhihi:

Супер колега, да кажеш как е в Бг с енго, защото и аз съм с него и от 2 седмици (че и повече) водя кореспонденция с измисления им съпорт ... На Алудита и други по-нови коли полудява. За камери не ме известява към момента :banghead:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 16 Юли 2017, 20:59

Странно, моя 3Zero почти всички камери ги знае (не е обновяван от няколко години, когато съм сам пък спирам и запаметявам тия дето не ги знае) и си пищи винаги. Има и някакви Red Light Cameras дето пищи на най-невероятни места ама това да му е кусура
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Е39 3.0D
Мечтае да кара: Porsche Panamera

Мнение от Anatoli66 » 17 Юли 2017, 1:39

Колеги, с последните ла*на, които правителството из*ра и аз реших да се сдобия с радар детектор. Моля да изкажете мнение, кой според вас модел да си взема в диапазона 250-350 лв.? Иииии някой има ли мнение за ей този модел : http://www.stealth-radar.eu/view_product.php?pid=10 ?

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 17 Юли 2017, 7:46

Anatoli66 написа:Колеги, с последните ла*на, които правителството из*ра и аз реших да се сдобия с радар детектор. Моля да изкажете мнение, кой според вас модел да си взема в диапазона 250-350 лв.? Иииии някой има ли мнение за ей този модел : http://www.stealth-radar.eu/view_product.php?pid=10 ?

За този радар вече беше питано поне 2-3 пъти, мнението на колегите тук е, че е пластмасов и бие на китайски. Аз също му бях хвърлил око, но получих само 1 позитивен фийдбек, но от отявлен форумен джигит, така че още съм на кантар :ok:

ентусиаст
Аватар
Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба

Мнение от bai_ILIA » 17 Юли 2017, 12:20

е който избира радар по външен видя явно много дълги години...не е ползвал радар. има къде по-важни неща за един радар :mhihi: да, не е особено красив, но от опит ти казвам, че никога не съм имал толкова недразнещ и безпроблемен радар. Имал съм Кобри, Снупъри все нещо ги дразнеше. Този в цял Пловдив пищи "фалшиво" на 2 места и то има военни поделения...Има и друг тънък момент - трябва независимо какъв е радара, да се спрат всички излишни бандове. Масово са с по 12 банда, а куките в БГ са на 1-2 банда :yes:
"Чемодан, вокзал, Москва"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 17 Юли 2017, 12:36

Това с бандовете на мен ми е малко "тъмна Индия" :dunno: Някой ще даде ли пояснение
На Снупър-а имам възможност само включено/изключено на К, Ка, Кu, X и Laser. На други марки май има възможност различни честоти да включваш/изключваш
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от bai_ILIA » 17 Юли 2017, 12:55

Don_Diego написа:Това с бандовете на мен ми е малко "тъмна Индия" :dunno: Някой ще даде ли пояснение
На Снупър-а имам възможност само включено/изключено на К, Ка, Кu, X и Laser. На други марки май има възможност различни честоти да включваш/изключваш

S3Zero ли си. и аз имах такъв - К и Х ти трябва. Всичко друго е спам. Да не кажа само Х за БГ-то...Мисля, че на Снупъра може всяка честота да се спира/пуска през менюто. Супер е като радар, но дефолтния режим накара брат ми да си държи неговия в жабката :mhihi: Иска си да се пипне малко, че ще те побърка.

Потребител
Аватар
Кара: Е39 3.0D
Мечтае да кара: Porsche Panamera

Мнение от Anatoli66 » 17 Юли 2017, 13:30

Не са ми проблем фалшивите сигнали в града, защото живея в малък град и там полицията не ми прави проблем. Интересуват ме извънградските пътища и от какво разстояние прихваща свинчовците, т.е. какво време имам за реакция.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 17 Юли 2017, 13:33

Да, заводския режим направо може да те побърка :banghead: . Още утре като пътувам ще оставя само Х и К включени :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 530dA
Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори

Мнение от B.Stoimenov » 17 Юли 2017, 14:10

кажете какво "пипате" по тия снупъри, че моя вече ми вдигна кръвното и усещам как след още няколко дни ще замине на дълбохо в Шкафа или ще го продам.

ентусиаст
Аватар

Мнение от bai_ILIA » 17 Юли 2017, 14:20

колега, като всеки модерен радар Снупъра има поне 12 честоти. Все пак е продукт за цял свят и различните радари, които ползват куките. в БГ-то радарите са на Х-band и за всеки случай К-band. Махаш другите и ще е тишина. Още помня Снупъра как ревеше Ka Alert, Laser и т.н. спам. Моя Стелт като го купих, човека направо го ъпдейтна и ми го настрои - разкара излишните честоти, нагласи да е тишина под определена скорост в града и т.н. Очевидно доста клиенти са се връщали изнервени и за по-сигурно си го настройва да няма емоции :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата