Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
Re: Войната започна ...
Phil написа:Jordana написа:Незнам за Корея , но саудитите преди 10 дена заявиха съвсем официално че за 3 дена ще изтрият руснаците от лицето на земята в Сирия .
И после къде ще се скрият, като дойдат останалите руснаци? Или по-скоро като им пуснат от палавите ракети...
Нали САЩ им се кълнат във вярност, Доналд Тръмп игра танц със саби. Иначе е необходимо само тока да им спрат.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
b.bonev написа:Нали САЩ им се кълнат във вярност, Доналд Тръмп игра танц със саби. Иначе е необходимо само тока да им спрат.
Tръмп игра танц със саби за да им продаде оръжие за 110 милиарда

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Phil написа:b.bonev написа:Нали САЩ им се кълнат във вярност, Доналд Тръмп игра танц със саби. Иначе е необходимо само тока да им спрат.
Tръмп игра танц със саби за да им продаде оръжие за 110 милиардаМен ако питаш и свирка сигурно щеше да им направи...
По-скоро 300 млрд.
- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
Италиянския ЕЪРПОЛИСИНГ пристигна и завоюва въздушно превъзходсво в небето над град Пловдив.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
zvetiko написа:Phil написа:b.bonev написа:Нали САЩ им се кълнат във вярност, Доналд Тръмп игра танц със саби. Иначе е необходимо само тока да им спрат.
Tръмп игра танц със саби за да им продаде оръжие за 110 милиардаМен ако питаш и свирка сигурно щеше да им направи...
По-скоро 300 млрд.
300 за следващите 10 години. На момента са 110.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Някой има ли точно информация какви са тези момчета, https://www.bnoshipka.org/ гледам им клиповете, но не схващам какви са, дават вид да са пара-военна организация, ноо много ме съмнява държавата да ги остави ей така
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Имат доста от чертите на пара-военна организация, но реално не са и за това още не са ги порязали съвсем. Но пък доста често ги проверяват/обвиняват за нещо(по-скоро отделни членове). Т.е. не са оставени съвсем да си развяват коня което е добре.
Иначе организацията им е чисто военна, най-малкото бивши военни са командири. За сега гледат да не се показват с оръжия по обясними причини, но поне за мен ясно личи че това е продиктуванно от определени съображения. Иначе който там е ловец сред тях и има право да носи оръжие мисля че си носи на походите им.
Идеята на това което правят никак не е лоша, но за съжаление прозират едни други интереси зад тях.
Често пускат призиви за дарения или набиране на доброволци.
Лъсват обаче едни връзки с Русия и това поне на мен изобщо не ми харесва. Много ми напомня на пара-военните формирования в Източна Украйна. Не ми харесва да имаме подобна спяща клетка в страната, маскирана зад благородна цел.
Иначе организацията им е чисто военна, най-малкото бивши военни са командири. За сега гледат да не се показват с оръжия по обясними причини, но поне за мен ясно личи че това е продиктуванно от определени съображения. Иначе който там е ловец сред тях и има право да носи оръжие мисля че си носи на походите им.
Идеята на това което правят никак не е лоша, но за съжаление прозират едни други интереси зад тях.
Често пускат призиви за дарения или набиране на доброволци.
Лъсват обаче едни връзки с Русия и това поне на мен изобщо не ми харесва. Много ми напомня на пара-военните формирования в Източна Украйна. Не ми харесва да имаме подобна спяща клетка в страната, маскирана зад благородна цел.
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
+1
Колегата много добре е разбрал за какво става дума, руски работи същите като в Украйна.
Колегата много добре е разбрал за какво става дума, руски работи същите като в Украйна.
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
В смисъл десния сектор в Украйна или щурмоваците от майдана ? Тези наште те знам какви паравоенни са , обаче оня Динко още го съдят и разиграват като панаирджийска мечка . Организация която не може да си защити членовете от такива репресии е гола вода .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Jordana написа:В смисъл десния сектор в Украйна или щурмоваците от майдана ? Тези наште те знам какви паравоенни са , обаче оня Динко още го съдят и разиграват като панаирджийска мечка . Организация която не може да си защити членовете от такива репресии е гола вода .
Не се прави на луд. Добре знаеш, че говорим за Стрелков, Моторола и компания които водеха техните пара-военни формирования в Донбас и Луганск.
Десен сектор и подобните са си изроди и никой не ги защитава, но те са нещо различно и нямат общо с въпроса.
Динко не е част от БНО Шипка, мисля че имаха някакви видеа заедно, но изглеждаше повече като взаимен ПР.
Момчето с прякор "Перата" беше част от тях и него доста повече го разкарват по съдилища и арести. Преди няколко месеца обаче той публично се противопостави на ръководството на БНО Шипка като ги обвини, че част от парите от дарения потъват неизвестно къде. Съответно поиска от тях публично да покажат за какво са харчени. Уви, адекватен отговор не последва, а го заляха с помия по всички възможни информационни канали.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
TheDriver написа:Jordana написа:В смисъл десния сектор в Украйна или щурмоваците от майдана ? Тези наште те знам какви паравоенни са , обаче оня Динко още го съдят и разиграват като панаирджийска мечка . Организация която не може да си защити членовете от такива репресии е гола вода .
Не се прави на луд. Добре знаеш, че говорим за Стрелков, Моторола и компания които водеха техните пара-военни формирования в Донбас и Луганск.
Десен сектор и подобните са си изроди и никой не ги защитава, но те са нещо различно и нямат общо с въпроса.
Динко не е част от БНО Шипка, мисля че имаха някакви видеа заедно, но изглеждаше повече като взаимен ПР.
Момчето с прякор "Перата" беше част от тях и него доста повече го разкарват по съдилища и арести. Преди няколко месеца обаче той публично се противопостави на ръководството на БНО Шипка като ги обвини, че част от парите от дарения потъват неизвестно къде. Съответно поиска от тях публично да покажат за какво са харчени. Уви, адекватен отговор не последва, а го заляха с помия по всички възможни информационни канали.
Хм интересни неща казваш, ще поровя да видя какво ще излезне за тях, но на мен ми се виждат леко смешни

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Нас не , Македония и Черна Гора .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Ами аз не искам никой да ни анексира , нито братушки нито американушки нито чалмушки ...
Така че малко ме притесняват тия хвърчащи навсякъде юрофайтъри над България последните дни
Така че малко ме притесняват тия хвърчащи навсякъде юрофайтъри над България последните дни