Бутон отключващ спортния режим BMW E60/Е61 FDC
Модератор: Търговски модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- S.Simov
- кандидат ентусиаст
-
Бутон отключващ спортния режим BMW E60/Е61 FDC
Бутона отключва спортния режим FDC (Fahr Dynamic Control / Dynamic Driving Control)!
Какво всъщност е FDC? Това "чудо" е едно от нещата, стоящи зад М бутона при М5. След натискането на този бутон волана се втвърдява, педала на газта става по-чувствителен както и автоматичната скоростна кутия променя поведението си.
След слагането на FDC-копче, колата има 4 различни режима: 1.D, 2.D+FDC, 3.DS, 4.DS+FDC!
Цвета на бутона е 1 към 1 с оригиналния на БМВ и се слива перфектно
Монтажа не е труден и става за 30-тина минути.Има много подробен клип как се инсталира,който може да намерите в интернет.
Има тема от 16-страници отностно FDC и инсталирането на бутона в форума.
За всякакви въпроси може да ми пишете на лично или да се обадите на посечения номер.
Цена:45лв
Станислав Симов
0878 727273
Хасково
За повече информация ми пишете или позвънете на даденият номер.
Какво всъщност е FDC? Това "чудо" е едно от нещата, стоящи зад М бутона при М5. След натискането на този бутон волана се втвърдява, педала на газта става по-чувствителен както и автоматичната скоростна кутия променя поведението си.
След слагането на FDC-копче, колата има 4 различни режима: 1.D, 2.D+FDC, 3.DS, 4.DS+FDC!
Цвета на бутона е 1 към 1 с оригиналния на БМВ и се слива перфектно
Монтажа не е труден и става за 30-тина минути.Има много подробен клип как се инсталира,който може да намерите в интернет.
Има тема от 16-страници отностно FDC и инсталирането на бутона в форума.

За всякакви въпроси може да ми пишете на лично или да се обадите на посечения номер.

Цена:45лв
Станислав Симов
0878 727273
Хасково
За повече информация ми пишете или позвънете на даденият номер.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно избутване S.Simov от 29 Окт 2017, 13:41
1 мнение
• Страница 1 от 1
Назад към Авточасти и аксесоари