Избор на радар-детектор
Модератор: Общи модератори
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
Re: Избор на радар-детектор
AGT написа:B.Stoimenov написа:само да Update-на. Моя Снупър дойде. Ъпдейтнах и монтирах. Уви .. не съм засякал последните 2-3 дни фуражки ... та не мгоа да кажа работи ли, преструва ли се и прочиеи покрай камера не съм минавал.
харесва ми режимите, включил съм всички бандове - постоянно изписва К банд, но в Сити режим не пищи, ако силата не се повиши. Ще пиша пак, като го изтествам.
Последно ъпдейтите заплащат ли се или не ? В мануала от сайта им за елит версията пише :
Register Online
Go to the o cial Snooper website http://www.snooperneo.co.uk and register your unit online. Your unit should normally be activated within 30 minutes of registration. Please note that you will need to enter the serial number of your 4Zero Elite during the registration process.
Monthly - Only £2.99 inc vat
Quarterly - Only £7.99 inc vat
Annually - Only £29.99 inc vat
Minimum subscription period 12 months.
Note: This is only applicable to the original registrant of the unit and is non transferable. Automated payments can be made using most credit or debit cards.
https://www.snooperneo.co.uk/UserManual ... Web_V2.pdf
Не съм плащал нищо. а при закупуването от сайт им пише,че е Фрий ъпдейта.
Колкото до самия "радар" .. малко съм със смесени чувства, точно им писах дори.
На магистралата тези дни - посока София - Пловдив в Петък - 4 патрулки - на нито една не изпищя (факт, че може да са били без радари ама ... съмнително ми е)
На нито една от стационарните камери не ме алармира ..това е най-притеснителното за мен. Писах им да ги питам да няма проблем нещо или аз да съм малоумен като го ъпдейтвах, макар че ..то какво да объркаш -то само се ъпдейтва.
Само ще погледна и в менюъла, че май имаше някакъв асистент и ако не си с превишена скорост не пищи, ама може и да се бъркам.

Dirty M5 driveR написа:Какъв регистър да ползваме, като в България КАТ ползват единствено TR4-D радари, а така наречените мобилни камери са пак такъв радар + камера.И май пчелата била уж закупена в някакви малки количества, ама не се ползва. Стационарните камери са на К банд, ама не всички се ловят.
Ползвай каквото искаш, а коментара ти е противоречив. Твърдиш, че " в България КАТ ползват единствено TR4-D радар", който излъчва на X-лента 10.525GHz, а в същото време стационарните били на К-лента

Една голяма част от радарите, които изброих са в действие, ако не и всички. Факт, К-лента не е за пренебрегване.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Стоименов, мисля че си е в ред уреда. Новия има "акъл" и се усеща, че като си в ограничението (което знае той) няма смисъл да пищи. Моя 3Zero пищи на патрулки дори да не са КАТ, първо Х, после КА и знам, че ще има патрулка
. Ще си включа К банда въпреки полудяването от дистрониците, факт че след като го изключих доста се умълча гадинката

- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
Don_Diego написа:Стоименов, мисля че си е в ред уреда. Новия има "акъл" и се усеща, че като си в ограничението (което знае той) няма смисъл да пищи. Моя 3Zero пищи на патрулки дори да не са КАТ, първо Х, после КА и знам, че ще има патрулка. Ще си включа К банда въпреки полудяването от дистрониците, факт че след като го изключих доста се умълча гадинката
сега четох менюъла ... верно мълчал при ниска скорост, ама пише, че поне на дисплея все пак алармирал - а при превишена и пищи и свети ... има нещо гнило. Ще го тествам още !
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Ами аз споделих моя опит - вярно с кофти радар, но все пак. Докато се прибера до вкъщи (11км) пищи 3 пъти К банд на врати... Веднъж доста ме стресна, защото на конкретното място понякога седят с камера. В тоя ред на мисли нека някой да сподели скоро засичал ли е патрулка, излъчваща нещо различно от Х банд, и колко от радарите хващат на 100% стационарните камери. Мисля, че тук имаше колега, който с радар V1 не успя да хване една стационарна. Истината е, че трябва да можеш да изключваш честотите една по една, иначе уреда повече те разконцентрира, отколкото да ти помага.
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Аз и преди съм писал- мобилните камери към момента са само на Х. Карам доста и не съм засичал други. V1 лови и стационарните, които всичките са на К.
I love the sound of V8 in the morning...
- MORSKIa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: предимно служебни кошници
- Мечтае да кара: без да се ядосва
- Детайли за колата: M47N
msi200 написа:Аз и преди съм писал- мобилните камери към момента са само на Х. Карам доста и не съм засичал други. V1 лови и стационарните, които всичките са на К.
Потвърждавам,
Последния уйкенд посока Бургас - Варна. Стационарната на Ст.Оряхово V1 пищя на К банд и след това мобилна камера на Х банд.
На връщане (към Бургас) V1 хвана стационарната още преди да я подмина, ама макс на 30-50м. преди нея.
Не понасям тарикатите на пътя във всичките им проявления пък били те и с нашта марка
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
MORSKIa написа:На връщане (към Бургас) V1 хвана стационарната още преди да я подмина, ама макс на 30-50м. преди нея.
Твърде малко разстояние, за да реагира човек и да намали.

- MORSKIa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: предимно служебни кошници
- Мечтае да кара: без да се ядосва
- Детайли за колата: M47N
За конкретният случай не е фатално, щото е в чертите на нас. място и има лек завой и веднага след него започна да пищи.
Иначе на прав участък, не помня....бях го прибрал, ама сега като махнаха табелите ще съм редовен и ще пиша за прав участък - метри от които ги хваща (фронтално и в гръб) ушевите.
Иначе на прав участък, не помня....бях го прибрал, ама сега като махнаха табелите ще съм редовен и ще пиша за прав участък - метри от които ги хваща (фронтално и в гръб) ушевите.
Не понасям тарикатите на пътя във всичките им проявления пък били те и с нашта марка
- T.Dumanov
- Потребител
-
- Кара: e91 2.0d
- Мечтае да кара: e30 m3
Колеги, сега прочетох, че в закона за използване на антирадар се налага глоба до 50лв. До колкото съм запознат няма закон, който да забранява използването им, но все пак имайте едно на ум. 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari брат, ///M-power е тя !
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
За антирадар ДА! За радар детектор няма!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
А как ще докажеш, че твоето устройство не е анти-радар ами на само детектор
ако тръгнат да се заяждат няма отърване и доста трудно ще докажеш правотата си дори пред съда. Хубавото е че полицаите още не правят проблем за тея неща 

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
don_gori написа:А как ще докажеш, че твоето устройство не е анти-радар ами на само детекторако тръгнат да се заяждат няма отърване и доста трудно ще докажеш правотата си дори пред съда. Хубавото е че полицаите още не правят проблем за тея неща
А те как ще докажат, че е анти-радар, а не е радар-детектор? Защо по презумпция трябва да лъжа?
Ми доколкото знам техните радари все пак дават някакъв знак, че в колата отсреща има подобно устройство. Случвало ми се е на растояние от 1-2км пускат радара за момент колкото да ме засекат и след това направо в зоната им го пускат пак и ако караш над ограничението честито
Аз казах каквото знам и не мисля повече да давам обяснения, пък който му стиска нека да се кара/разправя/доказава къде и какво има по колата и дали е разрешено за позлване 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
За да ти пишат акт, че имаш смущаващо у-во трябва да споменат марката и модела в него. След това, ако не е такова лесно ще го оспориш в седем дневния срок.