Software update
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
Re: Software update
Nickola написа:Аз също благодаря на @MadChicken и @dextuar за отговорите!
Интересното е че при мен си чете карти 2017 (с Professional-а съм), както и без проблем успях да си отключа MP3-ките.
Това при положение че софт-та на CCC е от 2006г. Поне по данни на INPA-та.
Или може би да не ми показва всичко по картите ?
А пък при плейване на МР3 ми "отрязва" имената на песните на дисплея - не повече 12-на символа от името виждам.
Виж с какви настройки си записваш Мп3 дисковете

- zerhanzenun
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530d LCI
В крайна сметка при кого бихте ме насочили за флашването?
Поздрави!
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Поздрави!
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Software update
Аз лично си купих ICOM миналата седмица и си флашнах сам колата. Като резултат мога да споделя следните неща, които забелязах: ИСТА ме накара задължително да флашна първо CAS, заради i-level-а. Там не намирам особено голяма разлика с преди, може би една идея comfort access-a бачка по-добре. Ъбдейтнах също KOMBI модула - вече имам новата иконка за спиране на тракшъна и не излиза внимание, когато включа DTC, което го правеше преди. Ъбдейтнах и CCC-то, но там имах драма с voice контрола, която с промяната на ВИН и вкарване на FSC код през ISTA вече е в миналото. Та не е като да няма никакъв смисъл от тия ъбдейти, просто човек трябва да си прецени за кое има смисъл и за кое не баш 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
dextuar написа:Аз лично си купих ICOM миналата седмица и си флашнах сам колата. Като резултат мога да споделя следните неща, които забелязах: ИСТА ме накара задължително да флашна първо CAS, заради i-level-а. Там не намирам особено голяма разлика с преди, може би една идея comfort access-a бачка по-добре. Ъбдейтнах също KOMBI модула - вече имам новата иконка за спиране на тракшъна и не излиза внимание, когато включа DTC, което го правеше преди. Ъбдейтнах и CCC-то, но там имах драма с voice контрола, която с промяната на ВИН и вкарване на FSC код през ISTA вече е в миналото. Та не е като да няма никакъв смисъл от тия ъбдейти, просто човек трябва да си прецени за кое има смисъл и за кое не баш

Само да добавя и аз относно CCC модула - моята кола вкл. и CCCто не е ъпдейтвана софтуерно. За него мога да кажа, че чете карти 2017 и мп3 без проблеми. Относно изписването на песните е въпрос на настройка на записващата програма, така че и там няма проблеми със софта. Аз засега поне се въздържам от ъпдейт на модулите поради гореизброените причини...
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2