Software update

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 530dA
Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори

Re: Software update

Мнение от B.Stoimenov » 07 Юли 2017, 10:41

Nickola написа:Аз също благодаря на @MadChicken и @dextuar за отговорите!

Интересното е че при мен си чете карти 2017 (с Professional-а съм), както и без проблем успях да си отключа MP3-ките.
Това при положение че софт-та на CCC е от 2006г. Поне по данни на INPA-та.

Или може би да не ми показва всичко по картите ?

А пък при плейване на МР3 ми "отрязва" имената на песните на дисплея - не повече 12-на символа от името виждам.

Виж с какви настройки си записваш Мп3 дисковете ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 530d LCI

Мнение от zerhanzenun » 12 Юли 2017, 0:39

В крайна сметка при кого бихте ме насочили за флашването?
Поздрави!

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Software update

Мнение от Dextuar » 12 Юли 2017, 6:21

Аз лично си купих ICOM миналата седмица и си флашнах сам колата. Като резултат мога да споделя следните неща, които забелязах: ИСТА ме накара задължително да флашна първо CAS, заради i-level-а. Там не намирам особено голяма разлика с преди, може би една идея comfort access-a бачка по-добре. Ъбдейтнах също KOMBI модула - вече имам новата иконка за спиране на тракшъна и не излиза внимание, когато включа DTC, което го правеше преди. Ъбдейтнах и CCC-то, но там имах драма с voice контрола, която с промяната на ВИН и вкарване на FSC код през ISTA вече е в миналото. Та не е като да няма никакъв смисъл от тия ъбдейти, просто човек трябва да си прецени за кое има смисъл и за кое не баш 8)

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 12 Юли 2017, 9:49

dextuar написа:Аз лично си купих ICOM миналата седмица и си флашнах сам колата. Като резултат мога да споделя следните неща, които забелязах: ИСТА ме накара задължително да флашна първо CAS, заради i-level-а. Там не намирам особено голяма разлика с преди, може би една идея comfort access-a бачка по-добре. Ъбдейтнах също KOMBI модула - вече имам новата иконка за спиране на тракшъна и не излиза внимание, когато включа DTC, което го правеше преди. Ъбдейтнах и CCC-то, но там имах драма с voice контрола, която с промяната на ВИН и вкарване на FSC код през ISTA вече е в миналото. Та не е като да няма никакъв смисъл от тия ъбдейти, просто човек трябва да си прецени за кое има смисъл и за кое не баш 8)

:yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2019 BMW X5 G05 XDrive40i

Мнение от goppe » 16 Юли 2017, 20:07

Само да добавя и аз относно CCC модула - моята кола вкл. и CCCто не е ъпдейтвана софтуерно. За него мога да кажа, че чете карти 2017 и мп3 без проблеми. Относно изписването на песните е въпрос на настройка на записващата програма, така че и там няма проблеми със софта. Аз засега поне се въздържам от ъпдейт на модулите поради гореизброените причини...

Предишна

Назад към Е60/Е61