помощ с партномер реалоем М57TU2
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Satanism
- ентусиаст
-
- Кара: 2015 F31 LCI 320dA
помощ с партномер реалоем М57TU2
Здравейте,
понеже някой последният път много "добре" ми е демонтирал и монтирал дек. капак на двигателя, сега половината щипки и болтчета ги няма.В резултат на което, целият капак вибрира при определени обороти и вече се бях зачудил, дали ще сменям маховик, демпфер и ли нещо такова. Успях да си набавя всички части, освен една и не мога да разбера, коя точно трябва да поръчам.
Капакът на 3ките дизел, освен с 4 болта се захваща и с пластмасови щипки. Проблемът при мен е, че това, в което тази щипка щраква е хванало крака. Въпросното нещо седи седи в едно ухо, на пластмасата, която покрива въздушния филтър или точно до нея, на самата глава. Не мога да преценя кое точно е, но мисля, че е това, което съм оградил на снимките. Може ли някой да помогне с точно определение и евентуално парт номер. За хора, които разглабят често тая област, не би трябвало да е непонятно, за какво точно говоря.
Според мен е ето това нещО;
http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=13_1161
11127501588
Но може и да е това:
http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=11_3506
11142247316
Или нещо съвсем трето....
Благодаря много!
понеже някой последният път много "добре" ми е демонтирал и монтирал дек. капак на двигателя, сега половината щипки и болтчета ги няма.В резултат на което, целият капак вибрира при определени обороти и вече се бях зачудил, дали ще сменям маховик, демпфер и ли нещо такова. Успях да си набавя всички части, освен една и не мога да разбера, коя точно трябва да поръчам.
Капакът на 3ките дизел, освен с 4 болта се захваща и с пластмасови щипки. Проблемът при мен е, че това, в което тази щипка щраква е хванало крака. Въпросното нещо седи седи в едно ухо, на пластмасата, която покрива въздушния филтър или точно до нея, на самата глава. Не мога да преценя кое точно е, но мисля, че е това, което съм оградил на снимките. Може ли някой да помогне с точно определение и евентуално парт номер. За хора, които разглабят често тая област, не би трябвало да е непонятно, за какво точно говоря.
Според мен е ето това нещО;
http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=13_1161
11127501588
Но може и да е това:
http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=11_3506
11142247316
Или нещо съвсем трето....
Благодаря много!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Evgeni
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 325d LCI
Re: помощ с партномер реалоем М57TU2
Въпросното нещо седи на капака на двигателя и според мен не можеш да си го купиш отделно, трябва ти нов капак. Не съм 100% сигурен обаче при мен това нещо е здраво, а отдоло ухото е счупено.
- Satanism
- ентусиаст
-
- Кара: 2015 F31 LCI 320dA
Въпросното нещо е една пластмасова пишка, която е излята с капака.Тя си е там и е здрава. Тя влиза в ухото отдолу, което е метал, около който има една гумена "шайба" от вътрешната страна.При мен самата гумичка е хванала крака.
ениуей, изглежда да е номер 3 от първата схема. Ходих пак да зяпам, локацията е както съм отбелязал, така че от тая схема номер 3 е единственото, което наподобява въпросното нещо.Поръчах го в БМВ.да видим.
ениуей, изглежда да е номер 3 от първата схема. Ходих пак да зяпам, локацията е както съм отбелязал, така че от тая схема номер 3 е единственото, което наподобява въпросното нещо.Поръчах го в БМВ.да видим.
- Evgeni
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 325d LCI
Аха сега те разбрах и според мен е номер 3 от първата схема.
4 мнения
• Страница 1 от 1