КАТ ще проверява за неплатени глоби и пътниците в колите
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: КАТ ще проверява за неплатени глоби и пътниците в колите
vicho написа:ylaine написа:и в същото време, тези които убиват по пътищата не им се взима дори книжката.. родната полиция ни пази
в тази връзка
жената, която блъсна и уби полицай в Пловдив пак си кара (без книжка разбира се)![]()
![]()
![]()
как може да има такива хора, не знам...
Ами да я снимат и да станат свидетели. Не може опашка да и вържат от полицията. Иначе даже без снимка става, само да каже някой, че я е видял и да го потвърди после.
Последна промяна Top Gun Maverick на 05 Юли 2017, 18:45, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
Щом от КАТ могат да правят справка на пътя с таблет, защо и ние да нямаме тази възможност?!
- Ganchev__
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW
K_Ilkov написа:На мен ми извадиха глоба от 2013г. нема да се пУашиш![]()
За щастие прескочих филма с ходене насам натам щото беше на 2 преки от нас ...
Пълни нещастници!
Не обявиха ли наскоро, че актовете имат давност от 2 години, или аз не съм разбрал правилно ?
- PolandBall
- младши ентусиаст
-
- Кара: Carless
- Мечтае да кара: Всичкото ///M
Club BMW написа:Щом от КАТ могат да правят справка на пътя с таблет, защо и ние да нямаме тази възможност?!
Много добър въпрос! Щом те могат защо и ние да не можем да си ги гледаме тия неща? Защо трябва да чакам некой тъп шопар в униформа да ми вземе книжката на пътя ида ме разхожда до на кънда в дивия като колегата по-назад....малоумна "държава".

Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Ganchev__ написа:K_Ilkov написа:На мен ми извадиха глоба от 2013г. нема да се пУашиш![]()
За щастие прескочих филма с ходене насам натам щото беше на 2 преки от нас ...
Пълни нещастници!
Не обявиха ли наскоро, че актовете имат давност от 2 години, или аз не съм разбрал правилно ?
Не знам, може и да са ме преебали ... то и книжката не е трябвало да ми взимат при невръчени постановления ...
Май човек трябва да си кара колата с адвокат у нас

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Club BMW написа:Щом от КАТ могат да правят справка на пътя с таблет, защо и ние да нямаме тази възможност?!
то можеше , преди няколко години само за НАС "софиянци" да си гледаме досието online и дали имаме неплатени глоби, колко и какви, ама спряха услугата

п.с. цЕлата ни работа е такава

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Ganchev__
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW
K_Ilkov написа:Ganchev__ написа:K_Ilkov написа:...
Не знам, може и да са ме преебали ... то и книжката не е трябвало да ми взимат при невръчени постановления ...
Май човек трябва да си кара колата с адвокат у нас
Наскоро го четох, та затова.От 18 април е статията.
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/g ... eo-2018130
"С решението си сега магистратите казват, че след като ни бъде връчено наказателното постановление, ако не бъдем открити в следващите две години от държавата, за да ни се напомни, че имаме неплатено задължение, то би трябвало глобата ни да отпадне. Независимо от предприетите действия глобата не се събира, ако от налагането й са изтекли повече от 3 години."
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
А що само за коли? Спират автобусите и всички пътници под ножа. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Орките в КАТ харесват начина ти на мислене 

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Пък вчера един приятел ми разказва как и на него му взели книжката за фиш за фарове. Отишъл в КАТ Перник, че е от там и се оказало, че книжката му не била дошла още от София. Та си чака той, вече 3-та седмица книжката!
Лошото е, че преди време си изгубил книжката и му издали нова, но в последствие си намерил старата и са се чуди коя им е дал.... Иначе си кара, щот нали има две книжки
Лошото е, че преди време си изгубил книжката и му издали нова, но в последствие си намерил старата и са се чуди коя им е дал.... Иначе си кара, щот нали има две книжки

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
Как ли ще реагират ушаците, ако сам спра и искам да ме проверят за глоби?! Мисля си го това от няколко дни и даже вчера замалко да спра... 

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Според мен отиди пеша и само с лична карта
Иначе е непремерен риск 

...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
KPETEH написа:Как ли ще реагират ушаците, ако сам спра и искам да ме проверят за глоби?! Мисля си го това от няколко дни и даже вчера замалко да спра...
Ти колега си гении!
Това го заявявам най-сериозно, страхотна идея.
Щото по-добре ще е, от колкото да висиш по някакви келяви гишета с някакви сърдити лели там.
Обаче, най-добре е да отидеш пеша до полицаите за справката, че да не се окаже че ти вземат книжката ако имаш глоби

Последна промяна Е.Димитров на 06 Юли 2017, 12:35, променена общо 1 път
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
В името на форума, ще го направя, ма верно ше спръ след като ги отмина 

KPETEH написа:В името на форума, ще го направя, ма верно ше спръ след като ги отмина

И аз го мислех това. Нали все пак е тяхно задължение да си получиш глобите, ебаси.
Сега гледах интервюто на някой си главен. Та обяснява как се връчват на пътниците и от там има 7 дена доброволен срок с намаление и после дрън дрън.
Да речем пътувате семейство/приятели лятото на почивка. Спират ви на 100км-300км от вкъщи. Отнема едни 10-20 минути ако всичко е наред и предполагам повече ако е зле положението. И приемаме, че няма да се пробват неправомерно да отнемат книжката (явно се случва).
Времето почва да тече от връчването. Трябва ли да се връща човек до КАТ в града му или може в другите градове да си плати?