Евентуално запушване на водна магистрала.

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Евентуално запушване на водна магистрала.

Мнение от dakataganchev » 02 Юли 2017, 20:02

Здравейте колеги.Имам следния проблем колата започна да загрява 95-100 градуса като работи на място като се кара горе долу нормализира това което видях е че преливника на водния радиатор е пълен до горе и водата не отива никъде на загрял двигател като я угася почва да надува маркучите и да избива от капачката на радиатора свалих термостата само на пластмаса го сложих пак същото не върти водата този горния маркуч където връща водата от двигателя към радиатора е празен по него не минава вода а и да минава е със супер малък дебит радиатора е нов днес свалих водната помпа и тя е добре и термостата отпадна и се сетих че когато свалях старата водна помпа пак поради прегряване от 5 или там колкото перки има на нея имаше само 1 цяла другото беше на парчета уж вадих но маи не съм 100% колко от тях сам махнал и дали не е останало някое затова си мисля че някъде е затапило водна магистрала и заради това не върти водата и загрява.Мисля да го надуя от към парното и да се надявам да излезе някъде или трябва да сваля всичко и да търся. :banghead: Радиатора е чисто нов на по малко от 3 месеца глава правих преди няма и 2 години не вярвам пак да е надуло гарнитура....има и газ но си работеше на газ и когато прегряваше сега така че мисля че там не е запушило или поне се надявам.
Стария ремонт на главата дойде от добавка за утискане на радиатора на парното някакви сребърни парченца те така или иначе го запушиха и го сменях после за са запушили и водния но тогава реших че е гарнитурка и направих основен на главата след това пак загря и смених радиатора стария го резнах със флекса беше пастет тези алуминиевите стружки бяха запушили 3 тръбички.И сега това :help: Ако някои знае някъде да има техника за отпушване като за моя случаи или някакъв друг съвет моля да сподели.модел 318и мотор М43

MOD: Коригирай си мнението, като добавиш препинателни знаци, че така е трудно за разбиране!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кУлУлО

Re: Евентуално запушване на водна магистрала.

Мнение от ///Mechov » 03 Юли 2017, 15:21

Само на външен вид ли я погледна помпата ? Да не е превъртяла ? Радиатора да не е запушен , нищо , че е нов ? Погледни хубаво .

Назад към E36