Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от vicho » 29 Юни 2017, 11:27

dextuar написа:https://www.facebook.com/100012526993995/videos/117718735322359/

Е той как да не е за бой и еба*е?

този го коментирахме във фейсбук... всъщност и двамата са пълни кретени... единия е ясно защо, а другия защото не отстъпва...

акъл в кабината не вирее... видимо...

оперирани от чувство за самосъхранение :banghead:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 29 Юни 2017, 11:41

От тия спасение няма, събота ни се наложи да постоим в аварийното под моста около Пловдив на магистралата 30тина минути, понеже Е36цата с която бяхме ѝ гръмна казанчето на радиатора. За това време поне 10 такива ни заобиколиха, щото караха в аварийната до последно. И се зачудих тия кратуни с фуражките каква дейност извършват по цял ден, аджеба? За 30 минути това са едни лесни 10 акта, ако бях униформен, ама явно тоя като му даде турската книжка и нашия милиционер не го устройва да се занимава.

Потребител
Аватар

Мнение от pepone » 29 Юни 2017, 14:24

b00st написа:От тия спасение няма, събота ни се наложи да постоим в аварийното под моста около Пловдив на магистралата 30тина минути, понеже Е36цата с която бяхме ѝ гръмна казанчето на радиатора. За това време поне 10 такива ни заобиколиха, щото караха в аварийната до последно. И се зачудих тия кратуни с фуражките каква дейност извършват по цял ден, аджеба? За 30 минути това са едни лесни 10 акта, ако бях униформен, ама явно тоя като му даде турската книжка и нашия милиционер не го устройва да се занимава.

като почнат да свалят номера като в гърция всичко ще се нареди

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 29 Юни 2017, 17:47

dextuar написа:https://www.facebook.com/100012526993995/videos/117718735322359/

Е той как да не е за бой и еба*е?

Същата ситуация преди месец преди Плевен ми се случи, аз бях от страната на отбиващите, на фронта пред мене беше бус. Лошото беше, че имаше мантинела и не можахме да отбием в "канавката". Баси как спират тия празни бусове, аха аха да се намеляме 3-4-5 превозни средства заради тираджия в насрещното в завой... със 100тина км/ч :help: :kuku: :kuku: :kuku:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 29 Юни 2017, 18:28

Пълно е с камикадзета, да им се чудиш, за къде толкова бързат. Гонят срокове предполагам, ама живота си е най-ценен :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MartinP » 29 Юни 2017, 18:41

Аз за пореден път се убеждавам че тираджиите,пенсионерите и тези с турските регистрации са най опасните на пътя, освен батките разбира се :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320Ci '01

Мнение от fancooler » 29 Юни 2017, 19:02

С турските тирове проблемът не е отсега! Наистина е време да почнат да им свалят номерата. Само в БГ си позволяват да карат пили и по тоя начин...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 29 Юни 2017, 20:15

Тия от клипа са пълни кретени. Но по-скоро ако трябва да избирам кръглия идиот, то бих избрал този, който го изпреварват при всички случаи! Хайде онзи изпреварва на забранено, но имаше идеална видимост от много стотин метра напред и нямаше коли както ясно се видя. Ако е карал дълго време зад тоя е нормално да иска да го изпревари. А тоя баламурник, няма ли колегиалност у него? Дори друго ППС да беше, а то ТИР! :kuku: Ми пусни го бе, той в крайна сметка си постъпи както трябва(след като ВЕЧЕ бе предприел забранената маневра)понеже ако тръгне и той да удря спирачки, не се знае какво ще се случи. В крайна сметка изпреварвания пак не стана на неговото и беше изпреварен, само че с цената на това отсрещния им колега да спре и да отбие в храстите! Ми пусни го бе, идиот. Вижда се, че тръгва да го изпреварва и се движи по-бързо, ти защо даваш газ да те...в правилника ясно е записано, че като те изпреварват, просто не трябва да променяш скоростта си.

Ето да видите Тодораш, че ще е на свобода след има-няма 10-на минути, понеже е тежко болен. В новините чак казаха и някакви на сърцето неща, не знам си какво. Като го гледам колко болен беше и как скочи и удари лелката, след което пак хукна със скок да гони колата на дядо си(в крайна сметка се оказа на дядото)явно много е бил болен преди да се прави на нинджа наказваща лелките, че и не цепи басма на слепите.
http://www.zonaburgas.bg/2017/06/%D0%BE ... %81%D0%BB/

В 20.30 часа днес Тодор Николов излиза на свобода, постановиха районните магистрати в Несебър. Съдът отхвърли искането на прокуратурата за вземането на най-тежката мярка, спрямо 21-годишния несебърлия и уважи искането на защитата. Адвокатът на Николов поиска изготвянето на медицинска експертиза, която да установи „съвместимо ли е здравословното му състояние с условията в ареста“.

Днес стана ясно, че младият мъж, има заболяване на щитовидната жлеза имал и високо кръвно. От представените пред съда медицински документи стана ясно, че Маринов има и увредено зрение вследствие на очно заболяване и нервно-вегетативна дистония. Припомняме, че Тодор Николов има повдигнато обвинение за тежко хулиганство. Ако бъде признат за виновен той може да бъде осъден на до 5 години затвор.

„Аз считам, че установяването на състоянието му можеше да се направи в днешното съдебно заседание. Това дело не е по същество, а е по отношение на задържането, отклонение от начина му на придвижване. Сега ако избяга? Ние всички сме подложени на висок стрес, имаме високо кръвно и страдаме от някакви заболявани. Какво означава това, че не трябва да ходим на работа ли. В 23.00 часа ще се прибере в къщи“, коментира решението на съда прокурор Радост Бошнакова.

Според прокуратурата, студентът, шофирал лека кола „Мерцедес“ е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото. Блъснал незряща пешеходка (51- годишна гражданка на Република Словакия) и излязъл от управлявания от него автомобил, след което нанесъл удар с лявата си ръка в областта на лицето на друг пешеходец (57- годишна гражданка на Република Словакия), като скочил в движение и оставил без непрекъснат контрол при включен двигател управлявания от него автомобил.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 29 Юни 2017, 21:31

Днес беше малък ужас на Тракия - турчолята са тръгнали вече да се прибират, пердашат с 170-180 в колона, а хал хабер нямат как да го правят като хората :ranting:
Отделно от това пък родните карачи спореха кой има по-истински нотариален акт за лявата лента, държаха я здраво като наследство (да, имаше и такива със скорости под 100км/ч; друг образ пък с гоУф 3 се включи директно в лявата лента :kuku: )
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedhokk » 30 Юни 2017, 12:09

Какви ли са били причините тук...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 30 Юни 2017, 12:31

Най-вероятно "объркване" пИдалите на газта и спирачката :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 30 Юни 2017, 16:01

Top Gun Maverick написа:Тия от клипа са пълни кретени. Но по-скоро ако трябва да избирам кръглия идиот, то бих избрал този, който го изпреварват при всички случаи! Хайде онзи изпреварва на забранено, но имаше идеална видимост от много стотин метра напред и нямаше коли както ясно се видя. Ако е карал дълго време зад тоя е нормално да иска да го изпревари. А тоя баламурник, няма ли колегиалност у него? Дори друго ППС да беше, а то ТИР! :kuku: Ми пусни го бе, той в крайна сметка си постъпи както трябва(след като ВЕЧЕ бе предприел забранената маневра)понеже ако тръгне и той да удря спирачки, не се знае какво ще се случи. В крайна сметка изпреварвания пак не стана на неговото и беше изпреварен, само че с цената на това отсрещния им колега да спре и да отбие в храстите! Ми пусни го бе, идиот. Вижда се, че тръгва да го изпреварва и се движи по-бързо, ти защо даваш газ да те...в правилника ясно е записано, че като те изпреварват, просто не трябва да променяш скоростта си.

Ето да видите Тодораш, че ще е на свобода след има-няма 10-на минути, понеже е тежко болен. В новините чак казаха и някакви на сърцето неща, не знам си какво. Като го гледам колко болен беше и как скочи и удари лелката, след което пак хукна със скок да гони колата на дядо си(в крайна сметка се оказа на дядото)явно много е бил болен преди да се прави на нинджа наказваща лелките, че и не цепи басма на слепите.
http://www.zonaburgas.bg/2017/06/%D0%BE ... %81%D0%BB/

В 20.30 часа днес Тодор Николов излиза на свобода, постановиха районните магистрати в Несебър. Съдът отхвърли искането на прокуратурата за вземането на най-тежката мярка, спрямо 21-годишния несебърлия и уважи искането на защитата. Адвокатът на Николов поиска изготвянето на медицинска експертиза, която да установи „съвместимо ли е здравословното му състояние с условията в ареста“.

Днес стана ясно, че младият мъж, има заболяване на щитовидната жлеза имал и високо кръвно. От представените пред съда медицински документи стана ясно, че Маринов има и увредено зрение вследствие на очно заболяване и нервно-вегетативна дистония. Припомняме, че Тодор Николов има повдигнато обвинение за тежко хулиганство. Ако бъде признат за виновен той може да бъде осъден на до 5 години затвор.

„Аз считам, че установяването на състоянието му можеше да се направи в днешното съдебно заседание. Това дело не е по същество, а е по отношение на задържането, отклонение от начина му на придвижване. Сега ако избяга? Ние всички сме подложени на висок стрес, имаме високо кръвно и страдаме от някакви заболявани. Какво означава това, че не трябва да ходим на работа ли. В 23.00 часа ще се прибере в къщи“, коментира решението на съда прокурор Радост Бошнакова.

Според прокуратурата, студентът, шофирал лека кола „Мерцедес“ е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото. Блъснал незряща пешеходка (51- годишна гражданка на Република Словакия) и излязъл от управлявания от него автомобил, след което нанесъл удар с лявата си ръка в областта на лицето на друг пешеходец (57- годишна гражданка на Република Словакия), като скочил в движение и оставил без непрекъснат контрол при включен двигател управлявания от него автомобил.

То,че ще го пуснат тоя боклук е ясно.....ама няма ли кой да повдигне въпроса щом има толкова проблеми,че и очни как така има книжка!?!

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 30 Юни 2017, 17:37

Мно`У вър`ят тия хлОпели :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Мнение от michev » 30 Юни 2017, 18:57

След този *таран*, на този Опел май му е било последното вървене.
only rear wheel drive

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 30 Юни 2017, 19:22

Да се "похваля" и аз.

Онзи ден заставам да пресичам пешеходна пътека, прекосяваща 4 лентов булевард. Отсреща виждам, че пресича човек, а от моята страна няма автомобили. Виждам, че от другата страна колите са спрели и се затичвам. В момента, в който бях на 20 сантиметра от колата, видях с ръба на окото как тръгва и по-малко от половин секунда вече правих пирует по дължината и. Последва удар в стъклото (за щастие не успях да го счупя) и крещене. Отвътре се показа една жена, на около 45-50 години, видимо уплашена, засипваща ме с извинения. Нищо ми нямаше, казах и просто да си продължава и си продължих. След като премина адреналина усетих лека болка в левия крак, явно от двойния винт, който изпълних по средата на пътя. До края на деня вече бях като нов, и вече замислил се над ситуация

Попаднах в "сляпа" точка на жената. Точно на колонката до челното стъкло, изпуснах си агресията върху стъклото и след това се благодарих, че в последния момент намалих удара и не счупих стъклото. За сметка на това съм сигурен, че тая женица на пешеходните пътеки от сега нататък ще отваря не 2, не 4, а 6 очи. Аз пък за себе си съм още по-внимателен при пресичане
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата